BTC USD 24,634.4 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ewallet untuk online payment

limaumama

Junior Member
Messages
52
Joined
Apr 18, 2014
Messages
52
Reaction score
1
Points
11
Hi semua, nak tanya korang pakai ewallet apa ye sekarang? Since sekarang banyak beli online aku nak tau jugak ewallet apa yang best untuk online purchase. AKu rasa kalau aku pakai ewallet dari dulu mesti dah byk aku jimat.
 
Sponsored Post

fms

CG Top Poster Club
gem
Messages
20,813
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,813
Reaction score
417
Points
141
menten TNG je..
tapi klu Shopee, mmg pakai dia punya laa baru dpt free shipping..
 

hodesiy

Banned
Messages
15
Joined
May 20, 2013
Messages
15
Reaction score
0
Points
8
Kalau aku tak kisah pun guna je mana - mana ewallet , yang penting dapat kumpul points dan cashback.
 

aisyah hakim

Freshie
Messages
12
Joined
Oct 22, 2020
Messages
12
Reaction score
0
Points
8
Setuju, kalau awak dah guna lama, banyak dah awak jimat, macam macam dah boleh redeem.
 

balibali78

Junior Member
Messages
94
Joined
Jun 7, 2011
Messages
94
Reaction score
1
Points
11
Kalau online payment boleh pakai boost app, since sekarang dah boleh bayar lazada dengan boost app
 

balibali78

Junior Member
Messages
94
Joined
Jun 7, 2011
Messages
94
Reaction score
1
Points
11
Setuju dgn u, mmg pakai boost app, so far dah banyak gila coins kumpul lepas boleh bayar lazada.
Sekarang ni banyak redeem groceries wallet jer, sometimes postpaid or petrol wallet. Mmg berbaloi, coins tu kira macam points u guna credit card.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register