EUR/JPY Trading Room

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12392
USD / JPY
107.560
GBP / USD
1.24821
USD / CHF
0.94541
USD / CAD
1.36015
EUR / JPY
120.889
AUD / USD
0.69269

CG Sponsors




ammal07

Super Active Member
Joined
Apr 3, 2008
Messages
5,069
Reaction score
368
Points
81
Salam kepada semua warga CG, untuk mencukupkan 3 serangkai, gbp/jpy, usd/jpy dan kini eur/jpy, ketiga-tiga pair ini mempunyai pergerakan yang agak sama. Marlah kita sama-sama menerokainya.

 
Sponsored Post

niedzal

Active+ Member
Joined
Mar 6, 2007
Messages
2,686
Reaction score
15
Points
25
EJ ni blum penah sentuh 170.00. kali terakhir tahun 1992. tapi rasanya mcm bearish. tunggu dan lihat.
 

mynor5535101

Active+ Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
4,452
Reaction score
183
Points
33
EJ ni blum penah sentuh 170.00. kali terakhir tahun 1992. tapi rasanya mcm bearish. tunggu dan lihat.
Takan nak tunggu dan lihat aje....pasang lah jerat tu.....semalam aku nak taruk bubu pun tak boleh.....trade context busy.........
 

niedzal

Active+ Member
Joined
Mar 6, 2007
Messages
2,686
Reaction score
15
Points
25
Takan nak tunggu dan lihat aje....pasang lah jerat tu.....semalam aku nak taruk bubu pun tak boleh.....trade context busy.........
sambil tunggu dan lihat tu, sambil tu pasang jerat, perangkat, bubu dan mcm lagi. :D :D

p/s: tq bro, hasil pasang jerat ni byk yg kena lebih2 lg kat GJ.:)cgrock
 

gOdFeLLa

Senior Member, InstaForex Official, Introducing Br
Platinum Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81
Huhuhu. ini geng2 EJ pulak. aku jarang trade EJ ni.
tapi nak join gak, boleh ker ??/
 

anuarinvestor

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
10,529
Reaction score
143
Points
123
boleh aje join....

Aku pun nak gak join ni.....:)
 

niedzal

Active+ Member
Joined
Mar 6, 2007
Messages
2,686
Reaction score
15
Points
25
Huhuhu. ini geng2 EJ pulak. aku jarang trade EJ ni.
tapi nak join gak, boleh ker ??/
Bole.. takde sekatan pun. Tp klu ada ilmu tu curah2 la sikit. kami ni semua baru nak belajar merangkak.:D :D
 

mynor5535101

Active+ Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
4,452
Reaction score
183
Points
33
sambil tunggu dan lihat tu, sambil tu pasang jerat, perangkat, bubu dan mcm lagi. :D :D

p/s: tq bro, hasil pasang jerat ni byk yg kena lebih2 lg kat GJ.:)cgrock

Kalau nak kena banyak kat EJ ...bubu tu kena rapat kan lagi.....hatta ikan belanak pun susah nak lepas...:D
 

matlan

Passed Away
Joined
Apr 11, 2007
Messages
7,279
Reaction score
165
Points
73
Bersawang dah thread ni...

Sapo2 boley kongsi EJ... my favorite pair nih...:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register