To Sell Eumora,cocoa collagen,gc life product, miracle water spray sukida ~~macam-macam ada~~

CG Sponsors




gambatae

Fun Poster
Joined
Dec 2, 2008
Messages
120
Reaction score
0
Points
10
kecantikan luaran dan dalaman bermula dari sini
kerana diri kita begitu berharga


EUMORA FACIAL BAR


EUMORA FACIAL BAR

Antara bahan-bahan yg terkandung dalam EUMORA adalah:-

1) Hydration Microalgae
2) clay – Terdiri dpd beratus herba, bahan organic, antibioticyg semulajadi, hormon tumbuhan dan banyak lagi.

Sabun iniberupaya meresap pantas ke dalam epidermis dan melakukan pembersihan(detoxification) secara menyeluruh. Selepas penggunaannya kulit terasaseolah-olah selepas melakukan rawatan spa! Sesuai untuk semua jenis kulit ~

Berminyak, Sensitif, Kering, Normal,Berjerawat, Bersisik, Berparut, dsbnya malah sangat sesuai untuk kulit bayiterutama yang mempunyai masalah eczema. Oleh kerana sabun ini bertindakmenyahtoksin, membersih, mengawal pH, mencerah secara semulajadi, menghalus dan mengurangkan parut -kulit anda akan kelihatan berseri-seri selepas mengamalkannya….

EUMORA Miracle Bar 100%Semulajadi

KebaikanMenggunakan EUMORA

* mengecilkan pori-pori
* mengawal blackheads dan whiteheads
* mengawal keseimbangan pH pada kulit
* mengawal masalah jerawat dan kulit sensitif
* mengurangkan kesan parut pada kulit
* mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat
* mampu mengurangkan garis-garis halus / kedut pada wajah
* membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, psoriasis, stretchmarks,kesan selulit dsbnya
* kulit kelihatan 1 tona lebih cerah kerana proses exfoliation
* kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri-seri
* meningkatkan keupayaan kitaran sel kulit, menjadikan kulit sentiasa anjal,sihat dan berseri
* sangat sesuai dan selamat digunakan kepada bayi dan kanak-kanak
* mengurangkan noda-noda hitam dan sel mati pada keliling leher, celah ketiakdan bikini line
* bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepala
* melembutkan rambut dan menyihatkannnya
* Matikan jerawat muka @ badan
* Kurangkan kedut muka,facelift up,eyebag,dark circles,jeragat,pigmentation
* Menegangkan muka n berseri2
* Menjadi syampu utk menjadikan rambut lebih sihat,berkilat dan lembut.

CARA PENGGUNAAN EUMORA YG BETUL::

1. Bersihkan tangan sblm guna Eumora, gosokkan Eumora pada tapak tangan utkkeluarkan buih. Ambil buih dan letakkan di kawasan yg bermasalah spt jeragat,parut, kedut dan liang-liang roma yg besar sambil gosok perlahan-lahan(buatbulatan) hingga meresap kedalam kulit kemudian basahkan tangan, gosok pada mukalagi hingga keluar buih dan gosok ke seluruh bahagian muka. Untuk pertama kaliguna(memula dapat sabun tu), massage muka sehingga buih menyerap ke dalam kulittetapi utk seterusnya.. hanya gosokkan buih ke seluruh muka sahaja.

2. Kemudian biarkan selama 2.5 minit (jgn melebihi 3 minit, kurang tidak apa.Jika sudah lama guna Eumora, cuma biarkan 1-2 minit shj)


3.Basuh muka dan biarkan kering sendiri (JANGAN LAP!!!)

4. Sesuai digunakan 2 x sehari (pagi dan malam)

5. Hanya 1-2 minit sahaja setiap cucian (kiraan 1-2 minit bermula selepasberhenti gosok muka).

6. EUMORA facial bar boleh mencerahkan kawasan yg gelap seperti celah ketiak,peha dan leher. Pada bahagian badan boleh dibiarkan lebih dari 3 minit sebelumcuci.

7. Boleh juga digunakan sebagai shampoo (x perlu guna shampoo dan conditionerlain lagi). Caranya adalah :- basahkan rambut kemudian keluarkan buih dan gosokseluruh kepala dan rambut. Tidak perlu buih yg banyak seperti shampoo yg lain.Rambut akan lebih lembut, bersinar, hitam, lebat dan Insyaallah tiada kelumumur.

TESTIMONIAL :

1.)
Kirim pada 11-6-2008 05:27 PM Profil Ruang Peribadi P.M. Sahabat

Ada rmh baru ya..
Baru 3 hari guna Eumora,dpt dr niki,tengoklah nanti macam mana,
guna ikut spt yg disarankan,muka saya ni jenis yg berminyak,kalau panas peluh mencurah-curah kat muka,jadi jerawat tu mmg tak pernah malu2 menampakkan dirinya,hari ni hilang esok tumbuh lagi..misteri betul,tak pernah bersih dr jerawat.Harapannya Eumora blh menyelesaikan masalah kulit muka ku ini.

Be yourself..
People will like you more that way

2).
Reply #86 datinmarissa's post
datin,

i pakai ok...i suka sangat...bila makeup tu nampak cantik jer..time period xleh sembahyang tu ..i makeup dari pagi sampai ke petang makeup tu cantik jer dimuka...berseri la...tambahan plak consume poisse ... apa nak kata.........

[Lapor] [Balas]
[Iklan] Ingin mempunyai Blog sendiri? "Cari eBlog"sedia membantu anda! Ciptakan sekarang!! Percuma!

3)
Kirim pada 12-6-2008 10:41 AM Profil Ruang Peribadi P.M. Sahabat
hehehehe...meh sini nak kabor..baru 2x apply kat muka smlm sblm tdo dgn pagi td...mmg kering amat...bukan takat muka jer ngan tapak tangan skali

sbb teman mmg jenis tak pakai moisturizer just tepek jer la nite cream dlaila (dcl) tu..alhamdulillah..tu la penyelamat...sbb dah refer pd tokan yg jual sabun ni boleh guna nite cream yg takde fungsi peeling...

so pg td lepas guna sabun ni tepek plak uv foundation dcl...so far ok la..nmpk la lobang2 yg membesor tu dah kecik kat part idung

chatroom kat sini menanti anda ==> www.ayujelita.


HARGA
RM 290.00 1 BAR
RM 150.00 1/2 BAR
RM 70.00 1/4 BAR




GC LIFE WHITE COFFE , KIWI CLEANSE & NATTO



GC LIFE COFFEE - perisa paling sedap - white coffee

SIHAT DIMINUM...
LANGSING DAN MENAWAN...

Anda boleh mempunyai badan yang langsing di samping menikmati makanan kesukaan anda.
GC Life Coffee Plus adalah jawapan anda! Dibuat daripada gentian bergred tinggi yang boleh larut dari Jepun,
bersama-sama dengan Red Yeast Rice dan L-Carnitine, ia boleh menolong anda membakar lemak berlebihan dan mengurangkan
berat badan anda dengan mudah.

Produk ini adalah selamat, berkesan dan ia boleh memberi anda badan yang sihat tanpa melalui proses diet yang
memeritkan dan tanpa menukar cara pemakanan anda.


4 FUNGSI DALAM 1

1. Detoksifikasi Dalaman
2. Mengurangkan Lemak
3. Menyerikan Kulit
4. Perlangsingan Badan

GCLife Cleanse - untuk detox
FUNGSI UTAMA : 10 DALAM 1

1. Menyahtoksik sel badan
2. Mengaktifkan Sel badan
3. Merangsang metabolisma
4. Menguatkan sistem endokrin
5. Membakar lemak berlebihan
6. Pembersihan sistem dalaman
7. Penambahan Bakteria L.Bifidus dalam usus
8. Menguatkan sistem imun badan
9. Menghalang pertambahan lemak
10. Membekal nutrien yang diperlukan oleh bakteria yang berguna

100% Minuman berasaskan Tumbuhan - Tanpa kesan sampingan -

*Penambahan dua sukatan Serabut kelapa Sawit*


HARGA :

1ST PURCHASE RM 176.00 (2 BOXES )
2ND PURCHASE RM 222.00 (5 BOXES) TERUS JADI AHLI
BOLEH CAMPUR-CAMPUR

GCL Coffee - RM 88.00
GCL Cleanse - RM 88.00

1 KOTAK - 20 PEKET


PEK PERCUBAAN

GCL Coffee - 10 PEKET - RM 44.00
GCL Cleanse - 10 PEKET - RM 44.00
Total - RM 88.00


GCL Coffee - 7 PEKET - RM 30.80
GCL Cleanse - 7 PEKET - RM 30.80
Jumlah - RM 61.60


GCL Coffee - 10 peket - RM 44.00
GCL Cleanse - 5 Peket - RM 22.00
Total - RM 66.00

SESIAPA YANG INGIN MEMBUAT BZNESS RM 398 (7 SET ) MENJADI AHLI SEUMUR HIDUP, BONUS DLL.




KAEDAH PEMBELIAN SPT BERIKUT:

NORASANIMA BT SANIP
No A/C :
CIMB - 01160089487528
MAYBANK - 101311027463​

Selepas membuat pembayaran, sila maklumkan produk yang anda beli
dan jumlah pembayaran.Sms atau email nama dan alamat penuh anda
dengan segera!

ANDA BERADA DI SEKITAR JOHOR BAHRU ???

Penghantarn terus ke rumah atau pejabat anda
Pembayaran semasa terima produk
Sms atau email - Detail untuk penghantaran


COURIER SEMUA FREE & HARGA BOLEH DIRUNDING
 
Last edited:
Sponsored Post

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
aik?
murahnye eumora ni...
up kan utk tuan tanah..
nways, dulu guna eumora, pastu mahal sgt...
terus tukar produk lain...

tuan tanah mmg da best..
:)cgrock
 

gambatae

Fun Poster
Joined
Dec 2, 2008
Messages
120
Reaction score
0
Points
10
aik?
murahnye eumora ni...
up kan utk tuan tanah..
nways, dulu guna eumora, pastu mahal sgt...
terus tukar produk lain...

tuan tanah mmg da best..
:)cgrock
thanks dear ...:)cgrock

so dah murah nie tak nak guna lagi ke ? kan bagus :):)
meh support saya :D
 

gambatae

Fun Poster
Joined
Dec 2, 2008
Messages
120
Reaction score
0
Points
10
COCOA COLLAGEN POWER PLUS



Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :-



Marine Collagen - Dapat membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
Krimer Bukan Tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
Dextrose Monohydrate - Melambatkan proses penuaan.
Oligo Saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.

Kebaikan dan khasiat:

Membantu mengimbangi hormon
Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
Melambatkan proses penuaan
Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Memberikan tenaga
Membantu mengurangkan keguguran rambut
Melancarkan peredaran darah dalam badan
Mengimbangi berat badan
Meningkatkan daya penghadaman
Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot


HARGA :

1 SET RM 53 ( 3 BOX ADA 30 PAKET )LUAR JOHOR BAHRU
RM 49.90 JOHOR BAHRU
1 BOX RM 20 ( 10 PAKET )
 
Last edited:

gambatae

Fun Poster
Joined
Dec 2, 2008
Messages
120
Reaction score
0
Points
10
GCLIFE NATTOKINASE PLUS-



PENGENALAN IANYA UNTUK PENGGUNA YANG MEMPUNYAI BERAT YANG TERLALU BERLEBIHAN DAN BUNCIT AKIBAT MINUM ARAK UNTUK MENGGANTIKAN KIWI CLEANSE.

MEMBONGKAR RAHSIA MAKANAN MAKROBIOTIK BANGSA JEPUN YANG BERSEJARAH RIBUAN TAHUN ~ NATTO


GCLIFE NATTO GIN PLUS - WITH RED YEAST RICE

-fungsi melarutkan trombus (gumpalan darah)
-mencegah strok
-mencegah penyakit selebrovaskular dan kardiovaskular
-anti-kanser, anti-tumor
-menurunkan tekanan darah
-mengurangkan paras kolesterol
-antioksidan, memperlambatkan proses penuaan
-fungsi anti-bakteria, mengimbangi fungsi usus
-melindungi organ hati, mencegah hati lemak dan menawarkan alkohol
-mencegah penyakit osteoporosis
-meningkatkan kadar pencernaan protein
-mencegah penyakit dementia (Alzheimer)

MENGENAI NATTO:
natto diperbuat daripada kacang soya yang telah diragikan. Ia merupakan makanan
tradisional orang-orang Jepun sejak ribuan tahun yang lalu. Seperti yang termaktub dalam
catatan sejarah seawal Zaman Edo, Natto adalah makanan makrobiotik semulajadi yang disanjung tinggi sebagai makanan kebangsaan Negara Jepun yang unik. 10hb Julai pada
setiap tahun ditetapkan Kerajaan jepun sebagai Hari Natto. Di bawah dorongan Kerajaan Jepun, Jabatan Kebajikan Kebangsaan Jepun telah menjadikan Natto sebagai makanan
makrobiotik yang diwajibkan untuk menjaga kesihatan orang tua. Selain itu, natto juga
disyorkan untuk ditambah dalam hidangan makan tengah hari untuk kanak-kanak di tadika, demi generasi akan datang yang lebih sihat, cergas dan cerdik.

KANDUNGAN KHASIAT DALAM NATTO:
Natto mengandungi nilai khasiat yang tinggi. Ia kaya dengan protein, lesitin, kalsium,
besi, kalium, saponin, asid folik, serat makanan, pelbagai bahan mineral dan asid amino,
Vitamin B,E,K2 dan sebagainya. Kandungan Vitamin B2 dalam Natto 6kali ganda lebih tinggi
berbanding kacang soya. Selain itu, ia juga mengandungi pelbagai enzim tumbuhan dan ramuan
aktif seperti nattokinase, Superoxide Dismutase (SOD), Isoflavone, Tocopherol, asid Pyridinedicarboxylic dan sebagainya.

*"Daripada perbandingan yang dilakukan ke atas 230 jenis produk penjagaan kesihatan semulajadi yang berlainan jenis, didapati hanya Natto berkesan untuk melarutkan trombus tanpa sebarang kesan sampingan."-Dr.Hiroyuki Sumi dari Japan.

PEMBELIAN BOLEH DICAMPUR-CAMPUR DENGAN COFFE @ CLEANSE
 
Last edited:

canna

Freshie
Joined
Jan 14, 2009
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
beli gan tuan tanah ni memang best. service very good.
sayangggggg dia.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register