Etiqa Cash : buat anda semua jadi jutawan?

CG Sponsors




bijak wang

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2010
Messages
239
Reaction score
1
Points
15
Salam...

Sorry la sbb terpaksa buka thread baru...saya nk ajak semua warga malaysia..Jom kita jadi jutawan bila bersara nanti....Dengan perlindungan PERCUMA dari etiqa

jom join beramai-ramai:)
 
Last edited:
Sponsored Post

hadiey

Freshie
Joined
Aug 13, 2009
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Bijak wang dengan etiqa

sesiapa berminat nak invest dalam Takaful Etiqa sila hubungi saya di 0195960282 untuk temujanji di tanjong malim dan sekitarnya
 

bijak wang

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2010
Messages
239
Reaction score
1
Points
15
sesiapa berminat nak invest dalam Takaful Etiqa sila hubungi saya di 0195960282 untuk temujanji di tanjong malim dan sekitarnya
ni lagi sorong..kacau daun betul la....huhuhuhuhu
 

bijak wang

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2010
Messages
239
Reaction score
1
Points
15
untuk plan ini. protection adalah percuma..x payah pening2 kepala pikir nk protection apa...

Ini khas untu org yg nk jadi jutawan bila dan pancit/pencen la..semasa kuat ni la kita melabur and simpan wang...walaupun korang semua gaji RM10K or lebih..kalau korang x simpan sedikit..jawabnya time dah pencen pun korang kena kerja lagi...

Xkan la korang nk mintak dgn anak2 korang...brp sangat la dia bagi

masa muda korang pakai Vios,EK,city dan kereta ada org muda2 la..tp bila dah pencen xkan la korang nk pakai kancil plak.ingat makin lama harga barang makin naik..

So sy seru kepada semua,,jom la join program ni..

hidup jutawan selepas pencen CUMa RM10 sehari jer korng simpan..
 

DanielAriffin

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 16, 2007
Messages
7,042
Reaction score
25
Points
75
Salam...

Sorry la sbb terpaksa buka thread baru...saya nk ajak semua warga malaysia..Jom kita jadi jutawan bila bersara nanti....Dengan perlindungan PERCUMA dari etiqa

jom join beramai-ramai:)
Hello geng...
Perlindungan percuma? PA saja ke? cost threament cover tak?
 

bijak wang

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2010
Messages
239
Reaction score
1
Points
15
Hello geng...
Perlindungan percuma? PA saja ke? cost threament cover tak?
Cover jagak..AIR,CIR,HBR..

tp aku x galakkan ambil medical card.kalau ko ambil medical card ko kena bayar untuk setahun terus la untuk tu...

Tp boleh up kan nilai AIR,CIR dan HBR

thanks
 

abgchaq

Fun Poster
Joined
Sep 13, 2009
Messages
896
Reaction score
1
Points
15
rm10 sehari....sebulan rm300

berapa protection?hbr?air?cir?
kenapa tak boleh dapat medical card sekali ngan rm300?
 

prudential

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2009
Messages
860
Reaction score
0
Points
10
etiqa never reveal the plan till sign up. ive been meeting up lots of etiqa agent, if you want the brochure, you will get it after sign up. ????

so how i suppose to know the plan? with your simple 1 page flyers?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register