To Sell ESPRESSO XY - utk lelaki

CG Sponsors




cikdeanna

Fun Poster
Joined
Nov 10, 2008
Messages
503
Reaction score
0
Points
10
ESPRESSO XY ~> Pertama di Malaysia, minuman hebat untuk lelaki

Assalamualaikum...;;)



Pertama di Malaysia, minuman hebat untuk lelaki yang ingin menimati kehidupan sexual yang lebih nikmat, panas dan selamat !!!!


Coffee perisa Mocha formula Dr Rozmey dari extract Maca, Butea Superba, Tongkat Ali , Panax Ginseng dan Expresso. Produk keluaran Pakar Sakit Puan, Obesiti dan Kesuburan ini dijamin tidak mendatangkan kesan sampingan.

Mampu membantu sang suami mengatasi masalah zahir dan batin. Cubalah sendiri utk tau power ke tidak bro!!!

Pertama di Malaysia, minuman hebat untuk lelaki yang ingin menimati kehidupan sexual yang lebih nikmat, panas dan selamat !!!!

Di formulasikan oleh Dr. Rozmey, pakar perubatan dan herba.

1. Maca


Ektrak maca dari negara peru, ditanam di dataran junin pada ketingiian 14000 kaki dari paras laut. Kaya dengan amino asid, kalsium, zinc, magnesium, phosphorous. Maca bertindak mengawal keseimbagan hormon dengan memaksimakan fungsi kelenjar pitiutari. Maca juga dikenali sebagai adaptogen menambah kebolehan badan melawan tekanan dan penyakit.


Menambah stamina dan tenaga

Merangsang nafsu sexual lelaki

Merawat masalah sexual lelaki

Memantapkan fizikal dan emosi

Merangsang kesegaran otak

Merawat kemurungan

Meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita

Menambah keseimbangan hormon

2. Butea Superba

Butea superba merangsang vasodilatasi salur darah zakar sama seperti viagra tanpa kesan mempercepatkan denyut jantung, gementar atau letih. Ereksi zakar berlaku secara lebih selesa.

Butea superba juga dikenali “ herba viagra” ia mengandungi flavonoid & flanovoid glycosides yang bertindak merangsang vasodilatasi salur darah zakar melalui pembentukan nitric oxide . Nitric oxide bertindak menghalang c-amp phosphodiesterase yang bertindak secara terus terhadap corpus cavernosum zakar menghasilkan penambahan pengaliran darah ke corpus cavernosum yang mengeras dan menengangkan zakar. Ia juga mampu menambah kenikmatan, keghairahan dan kepuasan hubungan sexual yang sempurna

Keputusan penyelidikan klinikal terhadap 2000 lelaki untuk masa lebih 5 tahun amat panas !!!!


Hasil penyelidikan klinikal terhadap 2000 lelaki untuk masa lebih 5 tahun amat panas!!

Seperti dibawah, dengan butea superba anda mampu:

Ereksi mudah dan tahan lama

Ereksi semula selepas ejekulasi dan setiap pagi

Menambah frekuasi ereksi dan masa ereksi yang panjang semasa melakukan hubungan sexual

Menambah frekuasi hubungan sexual dan zakar kembali tegang selepas 2 minit ejekulasi

Menambah saiz besar dan panjang zakar

3. Ektrak Tongkat Ali

Ia adalah 500x lebih kuasa dari akar Tongkat Ali. Tongkat Ali membantu:

Meningkat keinginan sexual lelaki

Menambah tenaga


Melancarkan peredaran darah


Meningkatkan kesihatan dan ketahanan badan


4. Ektrak Panax Ginseng

Ektrak Panax Ginseng mampu merendahkan tahap gula dan kolesterol dalam darah, melawan stress, menambah kekuatan dan tenaga serta menjadikan anda rilex dan segar.


5. Espresso

Kopi terhebat yang dihasilkan daripada kisaran biji kopi terpilih pada suhu yang inggi bagi mendapatkan serbuk kopi yang bermutu tinggi.

Espresso merupakan satu citarasa kopi yang begitu popular di seluruh dunia.


Expresso XY Coffee :-

1 kotak RM200.00 - 15 Sachet.
3 kotak RM450.00 + keahlian percuma (kos penghantaran akan dikenakan)


Pek Percubaan :-

3 sachet - RM50.00
7 sachet - RM100.00


Kos penghantaran:-

Semenanjung(percuma) Sabah /Sarawak RM8.00

Berminat ??

Hubungi saya 012 3733415 / email [email protected]
 
Sponsored Post

cikdeanna

Fun Poster
Joined
Nov 10, 2008
Messages
503
Reaction score
0
Points
10
Espresso elok diminum 1 jam semasa santai sebelum bersama dgn pasangan...buat secawan espresso panas,..dlm 10 minit boleh rasa perredaran darah mengalir laju kehujung kaki / kepala dan alat kelamin.

permulaan amalkan espresso sekali setiap hari,..setelah ambil selama 3 -4 hari,..encik boleh mula amalkan setiap 4 hari atau bila perlu je..

Loading dose espresso telah mampu memberikan anda perubahan rasa relex, ghairah sexual lelaki, Ereksi , tenaga dan Stamina yg anda idamkan.

Maca dlm espresso bertindak sebagai potent sexual stimulant,..ia mampu meningkat rasa relex minda lelaki, ghairah dan tenang. Ia bertindak secara direct dan indirect dengan meningkatkan tahap testoterone .

Butea bertindak dgn menghasilkan C-amp yg mengepam darah yg banyak ke vena corpus carvenosa penis dan pada masa yg sama menghalang injap vena terbuka,..ini menjadikan ereksi penis secara tegang, lama dan berulang. Namun tidak seperti VIAGRA yg bertindak negetif pada sistem jangtung dan urat saraf otak,..BUTEA selamat dan tidak menganggu ghairah sexual lelaki.

Gingseng dan tongkat ali juga membantu ereksi secara indirect dgn meningkatkan testesterone ,.namun dlm Esspresso ia berfungsi lebih utk meningkat stamina , tenaga dan daya tahan lelaki.

Espresso tidak menganggu tahap blood sugar, darah tinggi, asthmatic.
Ia selamat dan enjoy utk lelaki menikmati kesegaran aroma kopi ESPRESSO yg berkualiti tinggi dan ketangkasan lelaki sejati.


drrozmey
Pakar Penyelidik Obesiti / Pakar Sakit Puan
CEO HPM / JMC


Ni ada salinan perbualan melalui YM antara pengedar espresso dan pelanggan kami..fresh from oven tau..


----- Forwarded Message ----
From: A*ta A*ar <an*_an*[email protected]>
To: [email protected]
Sent: Tuesday, October 28, 2008 119 PM
Subject: testimoni expresso


Testimoni Kopi Espresso

alia kurnia: hehehe..bagus tu

alia kurnia: leh dijadikan testimoni

alia kurnia: br org percya

alia kurnia: yg kopi expresso tu

xx: hubby pun x caya..

alia kurnia: share la testimoni kt akak

xx: hubby tu waktu bersama lebih lama ler..

alia kurnia: patut la suka ye

alia kurnia: citer la lagi pasal kopi Expresso tu

alia kurnia: kekekekhh

xx: suami saya ok la kopi tu..mula2 x mau jugk makan...saya paksa

xx: lepas tu dia kata sedap...

xx: kopi ni x memaksa dia nak bersama la...relax jer..kalu yg lain mcm memaksa..

alia kurnia: ooo ye ke

xx: dia lebih segar bagun pagi..

alia kurnia: memaksa macmana lak tu

alia kurnia: ha salah satu kebaikan kopi tu la

xx: kalu benda lain dia mkn seblum ni mcm ghairah lebih...

xx: saiz tuttt...dia pun ada perubahan sikit..

xx :

alia kurnia: fuyoooo iye ke

xx: akak nak tulis testiml saya ker..malu argh..

alia kurnia: boleh tak??
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
u makkk ai .tekojot eden nengok argo...
 

cikdeanna

Fun Poster
Joined
Nov 10, 2008
Messages
503
Reaction score
0
Points
10
Testimoni lagi..

Assalamualaikum,

Ini kisah Kuasa Expresso XY..

Bulan lepas, Tina(bukan nama sebenar) mengadu yang suaminya gagal melaksanakan nafkah batin. Tina baru suku abad manakala suaminya dh separuh abad. So ada jarak perbedaan umo la kat situ. Sampai menitis air mata Tina masa dia mengadu hal tu. Dia kata "batin saya tersiksa". Sian kan? Seminggu sekali pun payah nak dapat. Kalau dapat pun separuh jalan. Tak pernah sampai nestinasi.

Kebetulan, masa tu Kak ekin baru perkenalkan Expresso XY, produk Dr.Rozmey. Saya pun apalagi, sarankan pada Tina untuk mencuba Expresso ni. Masalahnya pula..suami Tina tak percaya produk anak tempatan kita. Duk ambil yang western jer.

Atas nasihat Kak Ekin, Tina campurkan Expresso ke dalam minuman kegemaran suaminya iaitu nescafe. Selepas lebih kurang 45 minit ke 1 jam, Tina dh nmpk kegelisahan si suami. Terurut-urut(hehe..phm2 la yer).

Kalau dulu, bila suami sibuk mengadap lap top..jangan harap la Tina boleh bermanja-manja. Tapi sekarang, tgh sibuk ngan laptop...si suami lak..tutup laptop..tarik Tina masuk bilik.

Hahaha...baru dia tau penangan produk Dr. Rozmey, produk anak tempatan. Dulu duk makan ubat luar negara, si isteri sampai meratap tak pernah puas. Konon tak yakin produk anak melayu.

Sekarang, seminggu sampai 4 ke 5 kali. Sampai meeting kat Singapura pun hantar wakil jer. Hehehe.

Tq Expresso XY..Tq Kak Ekin..Kerana memberi nikmat malam pertama untuk Tina selepas 3 bulan berkahwin.

Sekian, Wassalam.
 

cikdeanna

Fun Poster
Joined
Nov 10, 2008
Messages
503
Reaction score
0
Points
10
u makkk ai .tekojot eden nengok argo...

Boleh cuba 3 pekt dulu :)

Pek Percubaan :-

3 sachet - RM50.00
7 sachet - RM100.00


Kos penghantaran:-

Semenanjung(percuma) Sabah /Sarawak RM8.00
 

cikdeanna

Fun Poster
Joined
Nov 10, 2008
Messages
503
Reaction score
0
Points
10
ESPRESSO XY :-

Bukan utk suami2 jer....Yg bujang pun boleh minum.tp minum waktu pagi...sebelum keluar bekerja lah yer..Nanti uols akan rasa segar dan bertenaga..


Elakkanlah minum sebelah mlm...tak boleh tido lak kang..


1 kotak RM200.00 - 15 Sachet.
3 kotak RM450.00 + keahlian percuma (kos penghantaran akan dikenakan)


Pek Percubaan :-

3 sachet - RM50.00
7 sachet - RM100.00


Kos penghantaran:-

Semenanjung(percuma) Sabah /Sarawak RM8.00
 
Last edited:

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
tokey2 ubat kuat gak yg komen..
hhehehehe..
 

kaklong

Super Active Member
Joined
Feb 2, 2009
Messages
5,442
Reaction score
3
Points
65
tokey2 ubat kuat gak yg komen..
hhehehehe..
:)Bagus tu..yg isteri beli Viazome dr Naza...yg cik suami lak beli espresso dr kami...Malatop..kebaboom..=D>
 
Sponsored Post
Top
Log in Register