Escort Girl Service

Recommended Brokers


sick_66

Active+ Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
2,589
Reaction score
0
Points
20
Salam

al kisah nya..aku tgh dok belek belek google..wat research untuk aku pnya keja
tiba2 aku jmpa satu website yang tawarkan servis sebegini
bukan nak promote ke pe...juz nak share dgn forumers sume..

http://www.99pinkrose.com/escort-market.html

jadi..pe pendapat korang sume pasal website ni..aku x tau plak betapa advance jgk service diorang sampai wat website
 
Sponsored Post

hannuz1010

Super Active Member
Joined
Jan 25, 2008
Messages
6,284
Reaction score
10
Points
65
menda nih mahal.kalo kaya leh la.ade 1 web yg best punyer kira okla harga.hahaha..jahatnye aku
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,507
Reaction score
124
Points
123
spa ke ni???
 

hannuz1010

Super Active Member
Joined
Jan 25, 2008
Messages
6,284
Reaction score
10
Points
65
brickfield je murah..hoho
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,507
Reaction score
124
Points
123
cuba hangpa citerkan wweb ni pasal ape...aku tak paham le...
 

sick_66

Active+ Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
2,589
Reaction score
0
Points
20
cuba hangpa citerkan wweb ni pasal ape...aku tak paham le...
escort girl bro..hang bawak la pi mana pon..wat macam awek sendiri..khusus untuk businessman yang kesunyian kan yang travel sorang2
 

sick_66

Active+ Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
2,589
Reaction score
0
Points
20
menda nih mahal.kalo kaya leh la.ade 1 web yg best punyer kira okla harga.hahaha..jahatnye aku
ni 1st time aku jmpa web camni bro..advance gila service diaorang..:D
 

hannuz1010

Super Active Member
Joined
Jan 25, 2008
Messages
6,284
Reaction score
10
Points
65
harga lebih 300 keatas nih..tapi dalam hotel je leh..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register