Entertainment Blog

CG Sponsors




Sponsored Post

pokcak

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
9,664
Reaction score
95
Points
70
music tu ambik dari file khairulhusni ek?
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
Cuba try usha kat blog ni. dan kasi sedikit komen. nak tau camne respond dari anda.

http://blog.jemput.com
:D :D Nak komen ye..

1.suke ngan sikap awak put real avatar diforumni kalau ini adalah gambar offline awak..kena bangga ngan diri kita "dunia kita nama kita":D

2.Dalam Categories Music tu kenapa nak ciplak orang lain punye?:rolleyes: bagi laling lah kan..blog ni untuk apa yang kita suka..kalau kita suka music dangdut just fokus material lagu dangdut semua,so next time visitor datang nak cari music dangdut semua akan pergi kat awak.kalau maintain buat macam ni tiadalah impression image.

3.Dalam Categories video elok kalau awak put numbering filem kat sana...

4.1st impresion kenalah vouge maksud laling..klik2 je kuar kartun ingat cerita untuk bebudak..rupenye merapu..hihihi :D

5.Fokus material dan imejkan blog awak..:D
 

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,346
Reaction score
149
Points
138
:D :D Nak komen ye..

1.suke ngan sikap awak put real avatar diforumni kalau ini adalah gambar offline awak..kena bangga ngan diri kita "dunia kita nama kita":D

2.Dalam Categories Music tu kenapa nak ciplak orang lain punye?:rolleyes: bagi laling lah kan..blog ni untuk apa yang kita suka..kalau kita suka music dangdut just fokus material lagu dangdut semua,so next time visitor datang nak cari music dangdut semua akan pergi kat awak.kalau maintain buat macam ni tiadalah impression image.

3.Dalam Categories video elok kalau awak put numbering filem kat sana...

4.1st impresion kenalah vouge maksud laling..klik2 je kuar kartun ingat cerita untuk bebudak..rupenye merapu..hihihi :D

5.Fokus material dan imejkan blog awak..:D
ape yg laling cakap tu semuanye point2.. aku nak gak lah take note..
 

khairilhusni

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
aku pun amik nasihat laling utk web aku. thanks laling.
 

mie8500

Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 28, 2006
Messages
2,026
Reaction score
4
Points
25
sepatutnya kena la bg credit kat khairulhusni.. x dak langsung credit utk dia.. dah bole kira ciplak.. bro aston, kalo kita ciplak projek aston tuh camna eik.. walaupun kekadang material projek kita tuh asalnya kita kutip jer dr web2 lain...
 

Syed_Ikhwan

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2006
Messages
935
Reaction score
18
Points
15
kredit utk laman web di mana saya amik lagu ni sudah lama dibuat. siap letak link ke websitenya lagi.

blog saya buat tu just suke². saya tahu niche penting. tapi blog tu bukan utk mengaut keuntungan dan adsense yg dijana dari blog itu pun sket je, dlm $10-$20 USD sehari. :)

No heart feeling eh. saya datang sini utk berkongsi ilmu. antara forum yg syok saya join setakat ni www.wangcyber.com/forum (tempat true internet marketer malaysia berkumpul). harap dapat kamu menjengok keadaan di sana. :)
 
Last edited:

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
kredit utk laman web di mana saya amik lagu ni sudah lama dibuat. siap letak link ke websitenya lagi.

blog saya buat tu just suke². saya tahu niche penting. tapi blog tu bukan utk mengaut keuntungan dan adsense yg dijana dari blog itu pun sket je, dlm $10-$20 USD sehari. :)

No heart feeling eh. saya datang sini utk berkongsi ilmu. antara forum yg syok saya join setakat ni www.wangcyber.com/forum (tempat true internet marketer malaysia berkumpul). harap dapat kamu menjengok keadaan di sana. :)
:D cam marah je bunyinye bang..janganlah gitu eh..kata :rolleyes:
Cuba try usha kat blog ni. dan kasi sedikit komen. nak tau camne respond dari anda.

WOW!! hebat :D kalau ikut calculator abang nye site kenalah

1.For a campaign with:
A click-through rate of 0.01%,
and an average payout of 0.40 per click,(ambiklah site laling as example)
to earn at least $10.00 per day,
you need:

at least 250000 page impressions per day
atau
2.For a campaign with:
25000 page impressions per day
and an average payout of 0.40 per click,
to earn at least $10.00 per day,
you need:

a click-through rate of 0.10%, or
25 clicks per day,
760 clicks per month and
9125 clicks per year.

blog saya buat tu just suke². saya tahu niche penting. tapi blog tu bukan utk mengaut keuntungan dan adsense yg dijana dari blog itu pun sket je, dlm $10-$20 USD sehari.
laling banyak harian mahu ke figure tu :(
 

khairilhusni

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
ajari aku bua google adsence. kalau web aku ada google adsence, dah bergelar jutawan google adsence aku arini.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register