BTC USD 62,097.0 Gold USD 1,768.02
Time now: Jun 1, 12:00 AM

enjoy-ads - www.enjoy-ads.net

shamkaya87

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,961
Reaction score
10
Points
25

Baru Lancar Jana Pendapatan Konsisten Setiap Bulan Melalui Iklan

Dengan bermodalkan USD30 sebulan,Anda boleh letak iklan tanpa had limit di laman web...:D:D

Anda juga berpeluang menjana pendapatan sama ada memperkenal rakan untuk menjadi ahli atau menunggu bonus dari sistem matriks Spillover Autopilot Sistem yang ditawarkan walaupun anda hanyalah sebagai pengguna portal iklan.

Bonus Unilvel Tajaan Matahari ( jika anda memperkenalkan rakan )

Level 1 = USD3
Level 2 = USD2
Level 3 = USD1
Level 4 = USD1
Level 5 = USD1

Bonus Matriks 5x5 Spillover ( tanpa perlu menaja semua ahli layak bonus ni )

Level 1 = USD3
Level 2 = USD3
Level 3 = USD3
Level 4 = USD3
Level 5 = USD3

Potensi Pendapatan Sama ada Menaja atau Spillover dari upline USD11,715 untuk bonus matriks ini.


- Setiap ahli yang di letakkan di dalam rangkaian anda sehingga level 5 anda layak menerima USD 3 walaupun bukan anda yang menaja ahli tersebut.
- Semuanya di susun automatik oleh sistem.
- Susunan akan di lakukan oleh sistem di mana menggunakan konsep First Come First Serve.
- Jadi pastikan anda antara yag terawal untuk menerima dahulu spillover dari sistem autopilot ini


Semua Bonus akan berulang kembali selepas 30 hari jika anda dan rangkaian anda membuat langganan semula untuk beriklan di enjoy-ads

Pengaktifan Langganan atau Langganan Semula Boleh Menggunakan Liberty Reserve @ Point E-wallet anda atau ahli lain.

Jom Tempah Posisi Anda Sekarang...

Klik Sini Untuk MENDAFTAR
 
Sponsored Post

shamkaya87

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,961
Reaction score
10
Points
25

Baru Lancar Jana Pendapatan Konsisten Setiap Bulan Melalui Iklan

Dengan bermodalkan USD30 sebulan,Anda boleh letak iklan tanpa had limit di laman web...:D:D

Anda juga berpeluang menjana pendapatan sama ada memperkenal rakan untuk menjadi ahli atau menunggu bonus dari sistem matriks Spillover Autopilot Sistem yang ditawarkan walaupun anda hanyalah sebagai pengguna portal iklan.

Bonus Unilvel Tajaan Matahari ( jika anda memperkenalkan rakan )

Level 1 = USD3
Level 2 = USD2
Level 3 = USD1
Level 4 = USD1
Level 5 = USD1

Bonus Matriks 5x5 Spillover ( tanpa perlu menaja semua ahli layak bonus ni )

Level 1 = USD3
Level 2 = USD3
Level 3 = USD3
Level 4 = USD3
Level 5 = USD3

Potensi Pendapatan Sama ada Menaja atau Spillover dari upline USD11,715 untuk bonus matriks ini.


- Setiap ahli yang di letakkan di dalam rangkaian anda sehingga level 5 anda layak menerima USD 3 walaupun bukan anda yang menaja ahli tersebut.
- Semuanya di susun automatik oleh sistem.
- Susunan akan di lakukan oleh sistem di mana menggunakan konsep First Come First Serve.
- Jadi pastikan anda antara yag terawal untuk menerima dahulu spillover dari sistem autopilot ini


Semua Bonus akan berulang kembali selepas 30 hari jika anda dan rangkaian anda membuat langganan semula untuk beriklan di enjoy-ads

Pengaktifan Langganan atau Langganan Semula Boleh Menggunakan Liberty Reserve @ Point E-wallet anda atau ahli lain.

Jom Tempah Posisi Anda Sekarang...

Klik Sini Untuk MENDAFTAR
 

afiq_4ty

Active+ Member
Joined
May 7, 2011
Messages
3,449
Reaction score
60
Points
30
alhamdulillah sy pon da berumah di sini... nampak mcm menarik... selepas sy faham ttg plan... mmg POWER... tq kerana invite sy =D
 

afiq_4ty

Active+ Member
Joined
May 7, 2011
Messages
3,449
Reaction score
60
Points
30
yang masih tertanya2 apa kah Emjoy-ads ni, boleh pm sy jgn malu2 dan segan2..

malu bertanya,tak kaya lah kawan.....


:)cgrock:)cgrock:)paid:)paid
 

afiq_4ty

Active+ Member
Joined
May 7, 2011
Messages
3,449
Reaction score
60
Points
30
xsampai sehari sy reg di sini.. da 3 org yg berminat nak join dan dah join pon...alhamdulillah =D
 

afiq_4ty

Active+ Member
Joined
May 7, 2011
Messages
3,449
Reaction score
60
Points
30
pemcarian leader di seluruh kawasan2 diperlukan... hubunggi 0179612426 utk perjumpaan /area ampang/kl
:)cgrock:)cgrock
 

afiq_4ty

Active+ Member
Joined
May 7, 2011
Messages
3,449
Reaction score
60
Points
30
Kombinasi Bonus Unilevel & Matriks Spillover 5x5
Baru Lancar Jana Pendapatan Konsisten Setiap Bulan Melalui Iklan

Dengan bermodalkan USD30 sebulan,Anda boleh letak iklan tanpa had limit di laman web...

Anda juga berpeluang menjana pendapatan sama ada memperkenal rakan untuk menjadi ahli atau menunggu bonus dari sistem matriks Spillover Autopilot Sistem yang ditawarkan walaupun anda hanyalah sebagai pengguna portal iklan.

Bonus Unilvel Tajaan Matahari ( jika anda memperkenalkan rakan )

Level 1 = USD3
Level 2 = USD2
Level 3 = USD1
Level 4 = USD1
Level 5 = USD1

Bonus Matriks 5x5 Spillover ( tanpa perlu menaja semua ahli layak bonus ni )

Level 1 = USD3
Level 2 = USD3
Level 3 = USD3
Level 4 = USD3
Level 5 = USD3

Potensi Pendapatan Sama ada Menaja atau Spillover dari upline USD11,715 untuk bonus matriks ini.


- Setiap ahli yang di letakkan di dalam rangkaian anda sehingga level 5 anda layak menerima USD 3 walaupun bukan anda yang menaja ahli tersebut.
- Semuanya di susun automatik oleh sistem.
- Susunan akan di lakukan oleh sistem di mana menggunakan konsep First Come First Serve.
- Jadi pastikan anda antara yag terawal untuk menerima dahulu spillover dari sistem autopilot ini


Semua Bonus akan berulang kembali selepas 30 hari jika anda dan rangkaian anda membuat langganan semula untuk beriklan di enjoy-ads

Pengaktifan Langganan atau Langganan Semula Boleh Menggunakan Liberty Reserve @ Point E-wallet anda atau ahli lain.

Jom Tempah Posisi Anda Sekarang...

pre-reg: http://www.enjoy-ads.net/enjoy/?user=afiq

REWARD HEBAT Menanti anda :
1. Sebuah LC 135
2. Sebuah Honda Dash
3. Handphone Samsung S3

Pm Me 4 Detail 017-9612426 (Mr.afiq)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register