Email Tunai - emailtunai.com

CG Sponsors




ijalsijal

Fun Poster
Joined
May 29, 2008
Messages
212
Reaction score
0
Points
10
ingin menyertai emaitunai...
"rm0.50 sen setiap kali anda menerima email lumayan sambilan di rumah pada masa lapang."
mendapat rm 0.50 setiap kali email masuk kedalam email anda..
ingin menyertai
hanya klik link di bawah ini :

http://www.emailtunai.com?v=ijalsijal
 
Sponsored Post

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
nak kena bayar le plak, kekekek, ingat pree je tadi, menipu tul le

Untuk menyertai kami serta mendapatkan buku panduan ini sila buat bayaran sebanyak RM10.00 ke mana – mana akaun dibawah. mengunakan panduan yang kami sediakan.

1: Online Banking/Cash Deposit/ATM Transfer

BANK: Maybank
NAMA: Mohamad Fadil
NO AKAUN: 512259051438

BANK: CIMB
NAMA: Mohamad Fadil
NO AKAUN: 14430069597528

BANK: Bank Simpanan Nasional (BSN)
NAMA: Mohamad Fadil
NO AKAUN: 1418229000056805

Terima Kasih.

Yang Benar

Dyl
Support Team
EmailTunai.Com
KLIKS SOLUTION
Level 36, Menara CitiBank
165 Jalan Ampang
Kuala Lumpur 50450
Malaysia
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
yg ni paling tak bleh tahan ni :))

Kenapa anda patut sertai kami?

Sistem kami merekodkan penyertaan tinggi kerana cara menjana pendapatan ini amat mudah serta untuk menyertai anda hanya di kehendaki membeli satu salinan buku panduan emailtunai dengan harga RM10.00.

Ya RM10.00 sahaja

Dengan harga RM10.00 prospek dengan mudah menyertai kami melalui Referrer Link anda serta kami juga sediakan bantuan secara percuma bagi membantu anda baru dan kurang mahir atau pertama kali mencuba untuk menjana pendapatan sampingan di internet.

Dari RM10.00 ini kami akan mengambil RM5.00 untuk kos penyelangaraan sistem dan baki RM5.00 akan di bayar kepada referrer yang memperkenalkan anda kepada kami. :))

Begitu jugalah halnya bila anda memperkenalkan prospek baru nanti, RM5.00 akan di kreditkan ke akaun anda.

Untuk menyertai program ini anda tidak perlukan sebarang kemahiran dalam bidang IT. Cukup sekadar tahu asas pengunaan internet dan masa sekurang - kurangnya 1 jam sehari.

Saya andaikan anda tahu mengunakan internet serba sedikit kerana anda sedang membaca email ini. Jika anda tidak tahu mengunakan internet secara asas bermakna anda tidak mungkin sedang membaca maklumat ini.

Tiada had umur untuk menyertai asalkan anda ada akaun bank yang sah untuk tujuan pembayaran komisen nanti.

Adakah program ini sah?

Ya program ini sah kerana kami bukan skim cepat kaya atau pelaburan tetapi program pengiklanan untuk memperkenalkan produk kami kepada rakan - rakan anda atau prospek baru.<<<kepala hangguk dia :))

Untuk bermula ianya hanya mengambil masa kurang dari 10 minit.

Kami akan mengirimkan buku panduan mengunakan email yang anda beri, download dan ikuti arahan yang di sediakan dalam buku panduan.

Untuk menyertai kami serta mendapatkan buku panduan ini sila buat bayaran sebanyak RM10.00 ke mana – mana akaun dibawah. mengunakan panduan yang kami sediakan.
 

ijalsijal

Fun Poster
Joined
May 29, 2008
Messages
212
Reaction score
0
Points
10
hanya klik laman web..
dan joinn..
pakai mana² email..
kalu x try dulu...
mana tau betol ker x..
nak join pun bkn mahal pun...
hanya rm10
rm 10 itu untuk buku panduan email tunai & link korang nanti..

layari la..:
http://www.emailtunai.com?v=ijalsijal
 

ijalsijal

Fun Poster
Joined
May 29, 2008
Messages
212
Reaction score
0
Points
10
bukan byr beribu.... pun....
setakat sepoloh hinggit jer...
kalu byr beribu mungkin kena pikir gak...
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
bukan byr beribu.... pun....
setakat sepoloh hinggit jer...
kalu byr beribu mungkin kena pikir gak...
memang le 10 hinggit sorang, kalu dah 10k orang, admin dah dapat 5x10k = 50K hinggit, yg lebih tu le dia bayar ko nye komisyen, ni bukan skim cepat kaya ke? :)):)):))


ni salah satu program menipu bagi aku sebab tak diberitahu dulu samada berbayar atau tak, salah satu taktik putar alam
 

sharpshooter

Fun Poster
Joined
May 10, 2008
Messages
324
Reaction score
1
Points
15
memang la... itu sorang jal..
ko bayangkan dalam CG nie bape org...
katakan ada 200 orgg..
dekat 2k untung atas angin.. senang2 je dapat 2k..
kalau macam tuh aku pun nak...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register