BTC USD 62,491.0 Gold USD 1,802.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Elakkan Mengguna Widgeo.net

wussa

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2008
Messages
970
Reaction score
28
Points
20
Saya check banyak bloggers terutama blogger dari Malaysia yang suka guna Widgeo.net.
Widget ini suka sangat keluarkan popup ads yang amat mengganggu pengguna yang baru nak baca.
Tujuan asalnya nak blog nampak lebih cantik dan berinformasi tapi menjadi penghalau visitor pulak.

Recommend saya gunakan khidmat widget yang lebih clean dan bersih seperti http://flagcounter.com/ , http://ovcounter.com/flagcounter dan http://24counter.com/

:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

[email protected]

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
571
Points
166
bru je guna TT widget widgeo.net...tpi xder plak popup iklan....by the ways tq...tpi aper yer...widget2 yg lebih baik.....aku pun main sebat jer buat blog nie....sbb sng utk client aku tanya listing jer trus aku bg link diorg boleh tgk sendiri....
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
den pun nyampah kalau masuk blog yang pakai widgeo ni,
asyik nak keluar pop up je, mengganggu n melambatkan.
 

taibwahid

Fun Poster
Joined
Dec 7, 2010
Messages
170
Reaction score
7
Points
15
Btol tu,
bila pop up iklan kluar biasanya melecehkan
n secara auto menyebabkan mood pengunjung turun...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register