Eksekutif Pemasaran

CG Sponsors




roth

Freshie
Joined
Dec 8, 2008
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
:)cgrock:)cgrock=; Assalamualaikum dan Salam sejahtera.

:cool: Pihak kami memerlukan segera :)50 jawatan kosong sebagai :)cgrock Eksekutif Pemasaran untuk memasarkan produk kad kredit yang terbaru di pasaran keluaran bank ternama.

:eek: Produk ini merupakan sebuah produk kad kredit yang terbaik yang tidak terdapat pada mana-mana produk kad kredit sebelum ini.

:-SS Sasaran adalah pengguna kad kredit konvensional di seluruh negara yang berkhidmat dengan pihak kerajaan, GLC`s, PLC`s, MNC`s dan anak-anak syarikat badan-badan kerajaan atau agensi kerajaan.

:eek: Bertugas di kaunter-kaunter yang disediakan oleh pihak syarikat sekitar KL dan Selangor. Ejen pemasaran diperlukan juga seluruh Malaysia.

Pendapatan lumayan. Komisyen dan insentif dibayar setiap minggu.
Berpotensi melebihi 5 angka setiap bulan.:)cgrock

8-> Semua boleh memohon terutama sekali pesara-pesara, suri rumah - suri rumah, ibu tunggal, pelajar lepasan IPTA atau IPTS dan lepasan SPM atau STPM dan seluruh rakyat Malaysa.

;;) Sila hubungi :eek:En. Jasman 0183792522 atau :))En Rizal 0192533725. atau e-mail [email protected].

:DSelamat Maju Jaya
 
Sponsored Post

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
Produk ini merupakan sebuah produk kad kredit yang terbaik yang tidak terdapat pada mana-mana produk kad kredit sebelum ini.
hm... jelas kan sikit lagi bro :D

:)cgrock
 

roth

Freshie
Joined
Dec 8, 2008
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
Kita market kad kredit bank rakyat. Baru lancar 3 bulan lepas. Sambutan amat menggalakkan. Boleh cuba . Hubungi untuk appointment. TK
 

acib

Active Member
Joined
Dec 5, 2007
Messages
2,403
Reaction score
1
Points
25
ni part time ke full time ?


basic bpe ni bro + allowances
 

roth

Freshie
Joined
Dec 8, 2008
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
wat full time atau part time pun boleh. Kita bagi komisen je tapi lumayan. Keje senang beb. Bank Rakyat nama dah ada dan produk pun bagus..
 

roth

Freshie
Joined
Dec 8, 2008
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
Sesiapa berminat nak jadi ejen seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak sila PM saya
 

roth

Freshie
Joined
Dec 8, 2008
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
Skrg masa untuk buat duit sebab kad kredit bank rakyat ni baru lagi. Boleh balun maximum tapi kena pandai cari target market.
 

zkry

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 12, 2007
Messages
6,718
Reaction score
109
Points
78
Sambil2 niaga kat kedai boleh promo nihhh....:D:D
email kan details kat [email protected]
thanks...:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register