Ejen Viral - Panduan Buat Duit Affiliate & Rahsia Jana Komisen 4 Angka Didedahkan!

CG Sponsors




dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
19,515
Reaction score
1,465
Points
206
E J E N V I R A L
Cara Kami Jana Komisen 5 ke 6 Angka Melalui Produk Orang Lain


Pernah tak korang terpikir jadi agen produk orang lain je pun boleh jana income sampai 5 ke 6 angka dalam tempoh beberapa bulan je…Tak perlu jadi founder…Tak perlu jadi stokis!
Gambar-income-total-bertiga.png

Salam dan hai semua…Saya Adilah Ibrahim…Dan 2 orang jejaka dekat atas tu adalah rakan saya, Syahrul Johor dan Abdul Halim…Kami bertiga merupakan usahawan online sepenuh masa sejak beberapa tahun lepas.

Pada tahun 2018, kami bertiga telah membeli satu panduan cara dapatkan ribuan trafik tanpa FB Ads…Dari situlah kami mula berkenalan dan akhirnya sama-sama terjebak dalam bisnes affiliate (jadi agen online kepada produk milik orang lain)

Sebelum fokus pada affiliate, kami sebenarnya dah pun ada bisnes produk fizikal masing-masing…Ada yang jual produk kosmetik, kesihatan dan jugak barangan China…Tapi hampir kesemua bisnes tu kami stop buat lepas “jatuh cinta” dengan bisnes affiliate.

Macam Mana Boleh Terjatuh Cinta?
Kalau korang pernah jadi dropship / agen / stokis kepada founder-founder dekat Malaysia ni, korang mesti dah sedia maklum, bukan mudah kita nak dapat untung bersih 3-4 angka sehari!
Kita kena rajin layan whatsapp, tahan maki, uruskan pembelian, packing barang, pos barang dan banyak lagi kerje-kerja renyah lain.

gambar-dulu2-produk-fizikal.jpg


Semua tu nampak gempak dan seronok je…Tapi hakikatnya teramatlah stress nak hadap hari-hari…Tapi apakan daya…Takde option lain yang lebih menarik…So terpaksa buat jugak…😭
Itu tak ambil kira lagi isu berperang dengan untung rugi main FB Ads…Buatnya rugi, memang stress berganda-ganda!
Sebab itu lah bila ada satu bisnes yang lebih masyuk dan mudah (iaitu affiliate), kami terus jatuh cinta dan fokus buat…😍

Affiliate Tu Apa?
Untuk makluman korang, affiliate tu lebih kurang sama je dengan kita jadi agen or dropship…Kita still kena promote produk orang lain.
Cuma ia jauh lebih mudah sebab tugas kita hanya bawa prospek ke web jualan sahaja…Selebihnya, sistem dan owner produk yang akan uruskan…Bila prospek beli, sistem akan rekod komisen untuk kita secara automatik.
  • Tak perlu layan prospek by whatsapp
  • Tak perlu uruskan pembelian prospek
  • Tak perlu uruskan postage
  • Tak perlu uruskan support
…dan yang paling best adalah, sale boleh berlaku secara automatik walaupun kita tengah tidur, bercuti dan sebagainya…Sebab itu walaupun tengah isu Covid-19 pun, income kami masih lagi masyukkk!

sale-mac-2020.jpg

Gambar : Income Bulan Mac 2020

So macam mana tak jatuh cinta dengan bisnes macam ni yea tak…😍

Macam Mana Nak Dapat Income Macam Tu?
By the way, nak dapat income macam tu tak lah semudah yang disangka…Kita kena ada ilmu, buat strategi yang betul secara konsisten dan doa banyak-banyak.
Awal-awal dulu kami pun banyak langgar dinding…Bazir duit, masa dan tenaga je…Tapi hasil tarak!…But now Alhamdulillah, komisen masuk hampir setiap hari…Memang seronok tengok…Kaching-kaching bunyi dia…🤩

income-bulanan-adilah.jpg

income-bulanan-halim.jpg

income-bulanan-shahrul.jpg

Dekat atas ni merupakan sebahagian daripada income affiliate kami sejak mula join…Itu tak termasuk bonus dan hadiah cabaran lagi…Masyuk kan! 😋

Now Is Your Turn!
Actually sebelum isu Covid-19 melanda negara hari tu, memang kami sebenarnya dah plan nak buat panduan cara kami jana income macam ni…Ye lah, benda baik harus dikongsi supaya dapat tolong lebih ramai orang.
Tapi plan asalnya adalah harga kapak sebab kami tahu banyak kerja yang kena hadap di bahagian support nanti…So dengan harga kapak, at least dapat lah cover income affiliate kami yang “mungkin” terjejas sebab terpaksa fokus beri support.

Then bila dah berlaku isu Covid-19 ni, kami jadi tak sampai hati pulak nak kenakan harga kapak…Mesti ramai sekarang yang dah pening pasal gaji or kerja…Kalau PKP tamat awal sekalipun, mungkin ekonomi akan makan masa berbulan untuk pulih!

So kami tak nak tambah lagi kerisauan tersebut dan ambil keputusan untuk berkorban demi kemaslahan rakyat marhaen sekalian…Mudah-mudahan bermanfaat untuk ramai orang.
So untuk korang sekalian, kami persembahan panduan Ejen Viral pada harga mampu Covid-19!…Tak membebankan dan tak mengoyakkan poket korang


Ini Ilmu Yang Korang Bakal Belajar
Baiklah, berikut adalah modul tentang apa yang korang bakal belajar dalam panduan Ejen Viral


PART 1
1) PENGENALAN

Untuk permulaan, korang akan diajar tentang perkara-perkara asas yang berkaitan dengan Affiliate…Antaranya adalah :
  • Apa itu affiliate
  • Proses buat duit menerusi affiliate
  • Kelebihan bisnes affiliate


PART 2
2) FASA KAJIAN DAN PEMILIHAN PRODUK

Seterusnya korang akan diajar cara-cara membuat kajian tentang beberapa perkara penting…Antaranya adalah :
  • Cara cari dan pilih produk yang profitable
  • Ciri-ciri pemilihan owner produk
  • Analisa tahap permintaan produk
  • Analisa golongan sasaran


PART 3
3) PEMASARAN

Dalam fasa pemasaran, korang semua akan didedahkan dengan funnel yang penting untuk promote produk afffiliate.
Setiap funnel yang digunakan adalah proven dan telah membantu kami semua dapat jualan 5-6 angka dalam masa singkat sahaja.
Penggunaan setiap funnel diceritakan secara jelas dan step by step. Just duplicate sahaja.


PART 4
4) FASA PERSEDIAAN AWAL

Ini adalah fasa terpenting dalam Ejen Viral, dalam fasa ini korang semua akan diasah dengan persediaan untuk :
  • Cara buat post viral yang boleh tarik perhatian audience dan boleh bawa banyak Like, Komen dan Share.
  • Cara untuk dapatkan trafik/leads yang banyak.
  • Cara pilih group pengiklanan yang convert.
  • Cara penggunaan caption dan cara selamat untuk share post ke group-group pengiklanan di Facebook
  • Cara untuk ‘auto’ kan bisnes affiliate korang supaya sambil bercuti pun still sale masuk menderu-deru.


PART 5
5) KOLAM EMAS DAN CARA PENJAGAANNYA

Dalam bab penting ini, korang akan ditunjukkan :
  • Cara bagaimana untuk kumpulkan semua database dalam satu kolam emas.
  • Cara untuk jaga dan belai isi kolam supaya sentiasa boleh generate sale setip hari.
  • Korang akan dapat banyak teknik yang nampak simple tapi jadi power bila diolah ikut keperluan bisnes affiliate.


PART 6
6) BOOST SALE

Dalam fasa boost sale, korang semua akan didedahkan dengan macam mana cara untuk melonjakkan jualan affiliate. Strategi yang diberikan adalah :
  • Mudah digunakan dan tak mengambil masa lama untuk buat
  • Cara untuk ke depan satu langkah dari pesaing
  • Cara untuk lajukan pengumpulan lead/trafik
Setiap kaedah yang diberikan senang diapply.


PART 7
7) TUNING AND MONITORING

Dalam fasa terakhir ini, korang semua diberi penerangan tentang sebarang kemungkinan tindakan yang perlu dilakukan untuk sesuatu situasi contohnya :
  • Apa perlu di lakukan jika berdepan dengan masalah tertentu
  • Apa yang perlu diperbetulkan jika result untuk sesuatu step tidak seperti yang diharapkan.

* Panduan ini adalah dalam bentuk Ebook yang mana korang perlu login untuk baca.

Bukan Tu Je!
Kami faham, adakalanya ebook sahaja tak cukup…Ramai yang kepala dan berkarat…So atas sebab itu kami turut adakan satu pakej tambahan (optional) iaitu ebook dan juga kelas online


Ejen-Viral-Thumbnail-new.jpg


Untuk makluman, sebelum ni kami dah pun adakan 2 kali kelas online kepada 18 orang peserta…Alhamdulillah, hasilnya dah ada yang dapat komisen 5 hari berturut-turut walaupun masih newbie.

income-raimi.jpg

Rata-rata peserta kelas online berpuas hati sebab dapat belajar banyak teknik-teknik advance secara live…Lagi senang faham sebab nampak depan mata!

Pilihan Di Tangan Korang…
Now, kami dah pun korbankan keuntungan kami dan tambah kerja untuk beri peluang pada korang…Korang pulak sanggup ke tak nak beri peluang pada diri sendiri untuk belajar dan apply lebih-lebih lagi di waktu krisis ekonomi dunia macam sekarang?

Yang mana satu pilihan korang?
  • Nak tunggu kena buang kerja baru nak belajar buat bisnes?
  • Nak kena potong gaji baru nak carik backup income?
  • Nak tunggu duit saving kering baru nak bertindak?
  • Nak tunggu kerajaan bagi bantuan setiap bulan?
  • Nak tunggu ada orang yang bermurah hati bagi pinjam duit?
ATAU
Korbankan sikit duit, masa dan tenaga SEKARANG untuk belajar pasal affiliate supaya sedikit masa lagi korang ;
  • Tak perlu risau kena buang kerja or kena potong gaji
  • Tak perlu jarah duit saving, sebaliknya top up setiap bulan
  • Tak perlu mengharap bantuan kerajaan dan ehsan daripada orang lain
  • Dapat kumpul aset, melancong dan sebagainya macam “orang have-have” lain
  • Dapat berkongsi rezeki dengan orang lain
Seronok kan kalau dapat semua tu…Nampak macam mustahil…Tapi sebenarnya tidak…InsyaAllah dengan pengorbanan dan ikhtiar yang sewajarnya, semua tu tak mustahil untuk korang capai dalam masa yang singkat…Kami sendiri pun tak pernah terpikir boleh dapat sebanyak ni waktu mula-mula dulu.

Buat Pilihan Sekarang!
KLIK LINK DIBAWAH & DOWNLOAD EJEN VIRAL!
===> https://rebrand.ly/ejenviral <===

 
Sponsored Post
Sponsored Post
Top
Log in Register