Ejen AmBank M.O.B.I.L.E Diperlukan di seluruh Malaysia

CG Sponsors




Usahawan Muda

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
2,481
Reaction score
29
Points
30
Kini....sebuah syarikat baru iaitu M-Plus sedang mencari leader-leader baru dalam mempromosikan skim pelaburan AmBank iaitu AmCash Guareented 21 Account.

M-Plus adalah anak syarikat AmBank group dan menawar perkhidmatan "all in 1 stop" iaitu semua perkhidmatan yg ditawarkan AmBank, ejen M-Plus mampu lakukannya.

Seperti ejen-ejen normal yg berdaftar direct dengan AmBank, mereka boleh mempromosikan produk-produk AmBank dan akan diberi komisen berdasarkan pangkat.

Tapi bagi ejen-ejen M-Plus yg mempromosikan skim pelaburan AmCash Guareented 21 Account ini, mereka semua akan diberi komisen sama rata dan semuanya dianggap sebagai leader.
Jika dulunya setiap 1 tajaan skim simpanan/pelaburan RM200/bulan diberi komisen hanya RM70/bulan selama 12 bulan, tetapi kini dengan M-Plus, 1 tajaan dibayar RM840 terus.:)paid

Komisen tajaan juga dibayar secara multilevel (sehingga 4 level) dan bukannya unilevel seperti dahulu.:)cgrock

Terdapat lagi bonus lain seperti bonus extra tajaan, renewal dan persaraan.

Seperti biasa, utk menjadi ejen, anda perlu menjalani ujian dahulu dan pergi training.
Dan anda perlu memasuki skim pelaburan ini.:)


Berminat?? Ada soalan??
sila reply post ini atau contact 0195277060(LOKMAN)
:D


KINI TERBUKA KEPADA SEMUA ORANG YANG MEMPUNYAI RUMAH DI MALAYSIA
TIDAK KIRA RAKYAT MALAYSIA ATAUPUN LUAR NEGARA
 
Last edited:
Sponsored Post

ErieAdn

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 20, 2007
Messages
11,189
Reaction score
26
Points
120
Kini....sebuah syarikat baru iaitu M-Plus sedang mencari leader-leader baru dalam mempromosikan skim pelaburan AmBank iaitu AmCash Guareented 21 Account.

M-Plus adalah anak syarikat AmBank group dan menawar perkhidmatan "all in 1 stop" iaitu semua perkhidmatan yg ditawarkan AmBank, ejen M-Plus mampu lakukannya.

Seperti ejen-ejen normal yg berdaftar direct dengan AmBank, mereka boleh mempromosikan produk-produk AmBank dan akan diberi komisen berdasarkan pangkat.

Tapi bagi ejen-ejen M-Plus yg mempromosikan skim pelaburan AmCash Guareented 21 Account ini, mereka semua akan diberi komisen sama rata dan semuanya dianggap sebagai leader.
Jika dulunya setiap 1 tajaan skim simpanan/pelaburan RM200/bulan diberi komisen hanya RM300+, tetapi kini dengan M-Plus, 1 tajaan dibayar RM840.:)paid

Komisen tajaan juga dibayar secara multilevel (sehingga 4 level) dan bukannya unilevel seperti dahulu.:)cgrock

Terdapat lagi bonus lain seperti bonus extra tajaan, renewal dan persaraan.

Seperti biasa, utk menjadi ejen, anda perlu menjalani ujian dahulu dan pergi training.
Dan anda perlu memasuki skim pelaburan ini.:)


Berminat?? Ada soalan??
sila reply post ini atau contact 0195277060(LOKMAN)
:D


SAYA MENGUTAMAKAN ORANG NEGERI KEDAH DAN PENANG DAHULU.

Bukannya apa, senang saya nak pi jumpa sebab opis ada di Alor Setar,Penang dan Sungai Petani ja.
Bro.. leh terangkan detail skit tak pasal yang aku highlight merah & biru tuu...:-?:-?:-?:-?
 

kaze

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2007
Messages
911
Reaction score
1
Points
15
tawaran ni sampai bila bro?
 

Usahawan Muda

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
2,481
Reaction score
29
Points
30
Bro.. leh terangkan detail skit tak pasal yang aku highlight merah & biru tuu...:-?:-?:-?:-?
dulu...masa mula2....ejen2 AmAssurance hanya boleh dapt komisen tajaan unilevelje,maknanya hanya dengan usaha dia je baru dpt duit...
Dan dulu, ejen yg baru join hanya dapat RM300 je utk 1 tajaan skim pelaburan/simpanan RM200/bulan @ RM2400/setahun.
Kini, dengan M-Plus, ejen baru join je dah boleh dapat full komisen berjumlah RM840 dan jika dia rajin, utk tajaan org ke 7 dan keatas, tmbhn 10% komisen diberikan.

Yg skim2 ini x penting, janji paham yg ejen dulunya xkan dpt full komisen jika masih newby...hanya bila pangkat dah tinggi baru dapat lebih.
komisen tu diberi berdasrkan jumlah pelaburan/simpanan yg dibuat
 

Usahawan Muda

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
2,481
Reaction score
29
Points
30
tawaran ni sampai bila bro?
sampai bila2....tapi org terawal la untung....
contohnya jika ada org johor dah join under saya...
semua org yg nak jadi ejen dengan saya dan duduk di johor akan saya berikan kat org yg 1st tadi tu....
target saya nak dapt sekurang2nya seorang ejen bagi setiap negeri.
 

ErieAdn

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 20, 2007
Messages
11,189
Reaction score
26
Points
120
dulu...masa mula2....ejen2 AmAssurance hanya boleh dapt komisen tajaan unilevelje,maknanya hanya dengan usaha dia je baru dpt duit...
Dan dulu, ejen yg baru join hanya dapat RM300 je utk 1 tajaan skim pelaburan/simpanan RM200/bulan @ RM2400/setahun.
Kini, dengan M-Plus, ejen baru join je dah boleh dapat full komisen berjumlah RM840 dan jika dia rajin, utk tajaan org ke 7 dan keatas, tmbhn 10% komisen diberikan.

Yg skim2 ini x penting, janji paham yg ejen dulunya xkan dpt full komisen jika masih newby...hanya bila pangkat dah tinggi baru dapat lebih.
komisen tu diberi berdasrkan jumlah pelaburan/simpanan yg dibuat
Ermm...:-?:-?:-? tapi bro setahu aku.. Ejen EmAssurance akan dapat 35% komisen pada tahun pertama.. contohnya client amik AmCash nih bayar RM200/month jadi komisen yang ejen dapat adalah RM70 sebulan = RM840 setahun... itu baru tahun pertama.. tahun kedua hingga ke enam tuu belum kira lagi tuuu...:D:D:D:D:D
 

Usahawan Muda

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
2,481
Reaction score
29
Points
30
Ermm...:-?:-?:-? tapi bro setahu aku.. Ejen EmAssurance akan dapat 35% komisen pada tahun pertama.. contohnya client amik AmCash nih bayar RM200/month jadi komisen yang ejen dapat adalah RM70 sebulan = RM840 setahun... itu baru tahun pertama.. tahun kedua hingga ke enam tuu belum kira lagi tuuu...:D:D:D:D:D
memandangkan ko nie pakar bab2 nie....apa kata aku terus bg presentation M-Plus je...
kasi email leh?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register