Egold for sale - rm1.80 per unit

CG Sponsors




Sponsored Post

azlann1981

Super Active Member
Joined
Apr 13, 2006
Messages
5,507
Reaction score
222
Points
73
pergh...RM 1.80 ...apsal murah?:D
 

piscasso08

Fun Poster
Joined
Jun 11, 2008
Messages
141
Reaction score
1
Points
15
mcm tak percaya plak aku org bagi rate sebegini rendahhhh.....:O
 

adela1183

Active+ Member
Joined
Apr 14, 2006
Messages
2,723
Reaction score
31
Points
30
teringat zaman hyip dulu, kalau rege ni dulu sekejap je dah sold out:D
 

summoneylink

Freshie
Joined
Dec 5, 2008
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Egold for sale

ADA EGOLD UNTUK DIJUAL...SIAPA CEPAT DIA DAPAT

RATE US1 =RM1.80.Sila verified account anda untuk terima egold

YM:[email protected]
SMS:0146873963
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
up..up...up....apa masalah egold sekarang ni?
 

summoneylink

Freshie
Joined
Dec 5, 2008
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Egold for sale

Tak ada masalah...cuba kena verified saja untuk terma bayaran egold

siapa berminat beli egold...sila berhubung....

Sms:0146873963
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
memang rate e-gold dah jatuh pn.. tgk skang pn mana da sangat orang nak e-gold dah.. kalo ada pn fees dia.. mak ai.. samapi 70%.. paling **** pn fees 50% ak pnh jumpa.. :p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register