Ebook Rahsia + Senjata Pemasaran

CG Sponsors




faisal2ka09

Junior Member
Joined
Dec 3, 2009
Messages
91
Reaction score
0
Points
6
PERNAHKAH ANDA TERFIKIR MENJANA WANG DI INTERNET TANPA MEMILIKI PRODUK SENDIRI MAHUPUN LAMAN WEB?

Ini bukanlah ebay, lelong , clickbank, mahupun paydotcom!
Konsepnya lebih murah, selamat dan menguntungkan!
memperkenalkan:



“Saya Berjaya memperolehi $50 pertama di internet dalam masa kurang sehari”

Saya pasti anda semua sudah putus asa dengan perniagaan internet. Masih ada sesetengah yang menguntungkan, tetapi adakah anda mendapat terus wang anda, pastinya google akan membayarnya pada hujung bulan kan?
Mahukah anda jika seseorang melakukan transaksi produk yang anda jual dan anda terus mendapatkan wang ke akaun paypal?
Malah, anda tidak perlu melakukan penghantaran produk anda kerana instant download link akan muncul selepas pelanggan melakukan pembayaran.

KENAPA IANYA LEBIH BAIK DARI CLICKBANK?
1.Fee untuk menjadi vendor di clickbank terlalu mahal berbanding yang akan saya ajarkan iaitu percuma seminggu dan $5 sebulan untuk seterusnya.
2.Proses penerimaan pembayaran begitu merumitkan tetapi apa yang akan saya ajarkan ialah terus diterima ke akaun paypal anda.

Dalam pakej ini anda akan mendapat:
-Tutorial langkah demi langkah untuk mencipta produk hinggalah memasang system affiliate secara percuma.
-Tutorial berbentuk gambar rajah.
-Tempat rahsia mendapatkan produk.


Segala teknik rahsia akan dibongkarkan buat pertama kalinya di dalam ebook ini! Khusus untuk anda!

Cuba lihat bukti pembayaran yang telah saya terima selepas sehari menggunakan system ini:








Teruja kan?
Ada banyak lagi bukti pembayaran yang saya terima seperti $7.40 untuk satu produk(walaupun saya langsung tidak mempunyai sebarang produk)

Anda mungkin mencecah angka $500 sehari jika mempraktikkan apa yang saya ajar di dalam
ebook ini dengan betul.

Untuk 87 orang pertama harganya adalah $15 atau RM 50

Promosi istimewa sehingga masuk tahun baru $12 atau RM40
Buka http://tinyurl.com/ykwx669

Bayaran diterima melalui paypal sahaja dan download link akan segera diberi selepas pembayaran!
Buka http://tinyurl.com/rahsiabuy
 
Last edited:
Sponsored Post

bijakasb

Fun Poster
Joined
Dec 12, 2009
Messages
889
Reaction score
39
Points
25
tumpang lalu
alah join aku jer..mcm ada e-book dalam bisnes aku
 

faisal2ka09

Junior Member
Joined
Dec 3, 2009
Messages
91
Reaction score
0
Points
6
@bijakasb
mana ada sama, bukan program mlm, forex dan sebagainya. bukan Malysia punyer. gerenti lumayan.

@akusait
$15 (usd) guna paypal)

@jutawanzaman
thanks..
 

faisal2ka09

Junior Member
Joined
Dec 3, 2009
Messages
91
Reaction score
0
Points
6
produk ini sudah mendapat feedback yang baik di forum WC.. Dapatkan segera
 

hil.my

Active+ Member
Joined
Dec 25, 2007
Messages
2,939
Reaction score
155
Points
38
sy jadi tester bro lah cm ni.. hehe..

p/s: mana tau leh dpt harga diskaun ke. leh bg testi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register