(EBOOK PERCUMA!) Servis Kuruskan Badan! Hilangkan Buncit..kelas Diet Wassap

CG Sponsors




chaphoo

Active+ Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
4,362
Reaction score
1,017
Points
101
(Berpuluh testimoni di bawah!, tapi ni testimoni sistem diet yang lama...yang terbaru saya baru buat kelas berbayar)


Assalam saya menawarkan servis

Kelas Wassap Potion Diet Kurules

  • Diet ialah amalan pemakanan kita, bagaimana kita makan sekarang itu lah sistem diet kita
  • cuma adakah diet kita betul dan optimum untuk kesihatan???
  • inilah yang saya akan ajarkan...sistem diet yang mudah diamalkan di malaysia.
  • sekarang saya sudah ada 1 kelas Wassap Kurules Versi Percuma, ada lebih kurang 20 student.
  • selepas ramadhan saya akan buka kelas wassap berbayar, rm 50 sebulan
  • selalunya tempoh sebulan dah cukup untuk anda biasakan diri dengan diet dan tanpa bantuan saya, boleh terus diet sepanjang hidup anda..insyaAllah

Dalam kelas Wassap Potion Diet ini, saya akan ajarkan:


1. Sistem Potion Diet
2. Motivasi supaya anda kekal berdiet
3. Komen terhadap gambar makanan yang anda postkan di group (setiap seorang peserta wajib menghantar sekurangkurangnya 1 gambar update meal, setiap hari, supaya saya boleh komen)
4. Rahsia Hakikat Perubahan diri
5. lain lain


  • Boleh Exit Group bila bila masa bila dah mampu diet tanpa bantuan saya
  • siapa yang berminat boleh reply di sini, saya akan update dari semasa ke semasa.
  • InsyaAllah Kelas Wassap Potion Diet akan bermula sejurus selepas Aidilfitri.






Dibawah pula merupakan Ebook Percuma RED POTION khas untuk bulan ramadhan.

THREAD ASAL:http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=245563


Assalam tuan puan,setalah mengajar berpuluh orang di carigold ni (hujung post ni semua testimoni dari thread ni sendiri),saya telah menulis satu ebook percuma buat tuan puan, saya telah merangka satu sistem diet berdasarkan ilmu dan pengalaman yang saya ada,,,,moga tuan puan mendapat manfaat,,,

EBOOK PERCUMA RAMADHAN EFFECT DIET (RED POTION) untuk tuan puan..

InsyaAllah tuan puan akan dapat kesan seperti:​


• BUNCIT HILANG!

• GELEBEH PERUT HILANG!

• Rasa GEMBIRA kerana Pengurangan berat badan yang ketara, saya jangkakan 5kg hingga 10kg atau lebih!.

• BANGGA kerna berjaya mendapatkan bentuk badan yang ideal.

• Anda berasa TERUJA kerana dapat membeli Pakaian Baru Hari Raya yang bersaiz lebih kecil berbanding tahun tahun lepas!

• Rakan-rakan TERKEJUT dengan penampilan baru anda yang slim dan segak bergaya semasa Jamuan Rumah Terbuka Hari Raya.

• MENDAPAT NAFAS BARU untuk memulakan hari-hari yang baru sebagai seorang yang KURUS, SLIM, BERTENAGA dan lebih SIHAT
berbanding diri anda sebelum bulan Ramadhan tahun ini.


Dalam Ebook juga ada Pertandingan Testimoni Terbaik KURULES!!!

saya nak bagi RM 300 kepada pemenang!!!

dapatkan EBOOK PERCUMA DI SINI:
>>>KLIK<<<






TESTIMONI2:


KLIK untuk testimoni 1...

KLIK untuk testimoni 2...

KLIK untuk testimoni ke 3....

KLIK untuk testimoni ke 4.....

KLIK untuk testimoni 5

KLIK Testimoni ke 6

KLIK testimoni 7


KLIK
testi 8


KLIK
testi...no 9


KLIK
testi...no 10


KLIK
testi...no 11


KLIK
testi...no 12


KLIK
testi...no 13


KLIK
testi...no 14



KLIK
testi...no 15


KLIK
testi...no 16


KLIK
testi...no 17



KLIK
testi...no 18



KLIK
testi...no 19


KLIK
testi...no 20


KLIK
testi...no 21


KLIK
testi...no 22



KLIK
testi...no 23


KLIK
testi...no 24


KLIK
testi...no 25


KLIK
testi...no 26


KLIK
testi...no 27


KLIK
testi...no 28


KLIK
testi...no 29


KLIK
testi...no 30


KLIK
testi...no 31


KLIK
testi...no 32


KLIK
testi...no 33


KLIK
testi...no 34


KLIK
testi...no 35


KLIK
testi...no 36


KLIK
testi...no 37


KLIK
testi...no 38


KLIK
testi...no 39


KLIK
testi...no 40


KLIK
testi...no 41


KLIK
testi...no 42


KLIK
testi...no 43



KLIK
testi...no 44



KLIK
testi...no 45


KLIK
testi...no 46


KLIK
testi...no 47


KLIK
testi...no 48


KLIK
testi...no 49


KLIK
testi...no 50


KLIK
testi...no 51


KLIK
testi...no 52


LATEST!! KLIK testi 53
 
Sponsored Post

chaphoo

Active+ Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
4,362
Reaction score
1,017
Points
101
Hasil RED setakat ini (selepas 2 minggu) :

Turun 11kg (RED potion)





Turun 5.8 kg (bermula dengan Potion Diet 2 minggu kemudian RED)






Turun 4kg (bermula dengan Potion Diet 2 minggu kemudian RED)





Turun 4.9 kg (RED)




ada lebih kurang 80 orang yang download ebook RED potion...tak pasti berapa yang amal...

tapi saya dah bina 8 group wassap setiap group lebih kurang 80 orang...saya kongsi tips dan coaching mereka..:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

lampardterry14

Fun Poster
Joined
Jul 1, 2009
Messages
152
Reaction score
0
Points
10
Hasil RED setakat ini (selepas 2 minggu) :

Turun 11kg (RED potion)





Turun 5.8 kg (bermula dengan Potion Diet 2 minggu kemudian RED)






Turun 4kg (bermula dengan Potion Diet 2 minggu kemudian RED)





Turun 4.9 kg (RED)




ada lebih kurang 80 orang yang download ebook RED potion...tak pasti berapa yang amal...

tapi saya dah bina 8 group wassap setiap group lebih kurang 80 orang...saya kongsi tips dan coaching mereka..:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Kena tabah betul-betul baru menjadi kan :)cgrock:)cgrock:)paid:(scam:(scam:(scam
 
Sponsored Post
Top
Log in Register