Ebook Panduan Hebat?

CG Sponsors




rakaniaga

Freshie
Joined
Aug 3, 2008
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
hai kengkawan,

aku terjumpe web ebook ni -> panduanhebat.com

aku nk tanya sapa yg pernah beli? apa komen korang? bagus ke tak bagus?

aku letih la asik beli ebook yg tak berbaloi. tolong ek
 
Sponsored Post

surfaddict

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2007
Messages
641
Reaction score
5
Points
15
1st aku syorkan tak payah belilah buku tu..bonus dia bgpun produk2 lama jerk. Dan satu lagi mmg ada sorang budak sabah ni buat servis membina perniagaan jual info untuk orang lain.Kalau betul2 seyes nape letak nama mrmarketing? Then picturepun tak letak.

Pada aku skang ni korang boleh dpt banyak maklumat free dari internet jerk..kalau betul2 nak belipun nilai balik bonus yg mereka bg, then support mereka mcm mana, ko cuba2 lah tanya mcm berminat nak beli..saje2 email 3-4 kali..kalau dia betul2 terror sampai boleh buat panduan ni aku rasa ko bleh bezakan dgn support mereka.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register