eBook Merawat Rezeki Guna Ruqyah Islam 200% Satisfaction

Recommended Brokers


sharemalaysia

Legendary Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,538
Reaction score
1,016
Points
196
Assalamualaikum buat semua pembaca thread ini:)


Nama saya Zazali Nordin a.k.a sharemalaysia dalam CG ini. Dulu saya muncul untuk tolong orang belajar Google AdSense di CG, yang sudah melahirkan lebih 1000 orang penggiat AdSense CG yang telah berjaya menjana income lumayan. Silakan selak belek-belek thread saya sebelum ini di CG tengok bukti saya melahirkan ramai orang-orang yang rata-rata berincome lumayan bersumberkan teknik ajaran saya.


Saya bukan cerita cakap besar atau nak bercerita AdSense lagi di sini, ia hanya untuk anda mengenali saya. OK lupakan saja pasal AdSense tu. STOP! Adsense walaupun power tu tak hebat mana pun jika dibanding dengan apa yang saya nak bagi kali ini!


InsyaAllah kali ini saya berkongsi satu peluang yang lagi hebat... kali ini saya boleh tolong anda dengan ilmu yang tidak serumit sesusah payah Google AdSense... Bahkan hasilnya adalah kekayaan yang anda mahu tak mahu tetap akan mengakuinya!!! Sebab ianya adalah solid dan proven, tapi lebih hebat dan lebih cepat datangkan kekayaan. Mahu jadi orang kaya? Rebut apa yang saya hidangkan kali ini.


MEMPERSEMBAHKAN​

Antara MASALAH ANDA yang saya dapat tolong!!!

 • Saya tolong anda supaya menjadi lebih kaya daripada diri anda yang sekarang dalam masa yang singkat.
 • Saya tolong realisasikan impian anda untuk mendapatkan harta seperti rumah dan kenderaan yang sebelum ini tak ada.
 • Saya tolong anda untuk mencapai kebahagiaan, jodoh, tidak putus duit, kelapangan masa dan ketenangan jiwa.
 • Saya tolong anda selesaikan segala kredit walau sebanyak mana sekalipun hutang itu.
 • Saya tolong anda untuk selalu bernasib baik dan menang dalam segala hal.


Banyak lagi perkara best yang boleh saya tolong sekarang ini... kerana saya dah tahu ilmu-ilmunya dan ilmu tu sekarang milik saya, bila anda pula dapat tahu ilmu ini pasti itu sungguh menguntungkan kepada anda mengambil peluang ini!


Fakta yang tak boleh disangkal sama sekali adalah suatu hakikat. Misal katakan saya dan anda bekerja dalam profesion yang sama, sama-sama rajin dan sama saja progressivenya, faktanya belum tentu hasil yang kita dapat akan sama, belum tentu keberuntungan itu sama. Hakikatnya adalah siapa yang lebih beruntung itu adalah lebih baik, lebih nikmat dan lebih kaya... senang cerita lebih berkatnya! Keberuntungan ini hakikatnya mana boleh dapat walau dengan apa cara kerja kuat ataupun kerja bersungguh-sungguh disebabkan kerana keberuntungan adalah unsur rohaniah dalam kehidupan kita. Jika tiada keberuntungan dalam setiap hasil yang anda kerjakan, sama saja macam "besar periuk, besarlah keraknya"... sia-sia jelah penat.. pastu tak kaya.

Sekarang bagaimana anda boleh mendapatkan keberuntungan?

Untuk mendapatkannya ada beberapa perkara yang boleh dibuat. Tapi
malangnyanya majoriti umat tak tahu pun, itulah sebabnya terlalu ramai orang miskin dan terlalu ramai orang muka stress asyik bekerja sahaja macam tak pernah cukup disebabkan faktor tidak berasa untung dalam menjalani kehidupan.


Siapa yang mahukan keberuntungan ini salah satunya adalah dengan ilmu dari buku "MARI BELAJAR AMALAN RUQYAH KEREZEKIAN" yang saya terbitkan ini.


OK, jelas...


Bagaimana buku "MARI BELAJAR AMALAN RUQYAH KEREZEKIAN" saya ini boleh tolong SELESAIKAN MASALAH anda?


Fahamkan CIRI KHAS pada buku ini dahulu:

 • Yang UTAMA buku ini diterbitkan hanya UNTUK UMAT ISLAM SAHAJA.
 • Buku ini setebal 279 (dua ratus tujuh puluh sembilan) muka surat yang mengandungi ILMU HIKMAH, nas AL-QURAN dan dalil HADITS dan diterbitkan dalam BAHASA MELAYU.
 • Buku ini adalah PANDUAN langkah demi langkah, ILMU RUQYAH ISLAM untuk mencari, memulihkan, meluaskan, melancarkan, mendapatkan dan menggandakan kerezekian pengamalnya dan ia BUKAN BUKU FORMULA MOTIVASI ATAU KUASA MINDA.
 • Buku ini mengandungi ILMU HIKMAH ISLAM dan PENGLARISAN yang 100% berhasil apabila diamalkan oleh seluruh umat islam tak kira status kecerdikan dan kecerdasan akal. Asalkan orang islam boleh amalkan, akan menjadi hasil yang diinginkan.
 • Buku ini menjelaskan method yang sudah diuji terbukti terhadap suatu amalan USAHA ROHANIAH yang diajarkan itu dengan LENGKAP DAN TERATUR agar ia cepat berkesan mendatangkan kebahagian dan kekayaan kerezekian dalam masa yang singkat kepada pengamalnya.
 • ILMU daripada buku ini TIDAK BERKESAN SAMA SEKALI apabila diamalkan oleh NON-MUSLIM.
 • ILMU bersumberkan buku ini APABILA DIAMALKAN LAZIMNYA BERKESAN MAKSIMUM SESUDAH DIIJAZAHKAN oleh saya dengan MAHAR YANG TELAH SAYA SETUJUI.
Bagaimana buku "MARI BELAJAR AMALAN RUQYAH KEREZEKIAN" saya ini boleh tolong SELESAIKAN MASALAH anda?


Saya jelaskan dengan kefahaman paling ringkas kepada anda. Berkaitan masalah orang seperti kemiskinan, hutang, tidak cukup duit, tiada rumah tiada kenderaan, tiada kelapangan masa, tidak bahagia dan sebagainya itu semua adalah SATU PENYAKIT KEROHANIAN KEREZEKIAN disebabkan pelbagai faktor negatif rohaniah dan jasmaniah yang mengganggu "keberuntungan" terhalang untuk sampai ke atas seseorang.


Setiap penyakit ada penawarnya dan akan sembuh sepenuhnya jika menggunakan penawar dan kaedah rawatan yang tepat. Rawatan adalah dengan kaedah ruqyah islam khas. Buku ini BUKAN mengajar motivasi atau positif minda yang banyak menasihat untuk membersih hati, jiwa dan minda diri sendiri.


Buku ini mengajar kaedah membuat rawatan / penawar / ubat dalam bentuk amalan-amalan AHLI HIKMAH untuk pemulihan tepat berkesan UNTUK DIRI SENDIRI BAHKAN BOLEH DIGUNAKAN OLEH ANDA UNTUK MEMULIHKAN MASALAH KEREZEKIAN ORANG LAIN asalkan sesama islam walaupun kaedah itu dijalankan oleh tangan anda bukan tangan orang lain itu.


Adakah kerezekian anda sakit sekarang ini?

OK, manusia mempunyai nafsu, itu adalah unsur kehendak untuk kepuasan. Misalnya anda sekarang income 1k sebulan, bila dapat 2k sebulan maka lazimnya dah rasa kaya sangat. Bila tiba anda dapat 30k sebulan anda akan rasa super kaya TAHAP MELIMPAH RUAH! Begitulah seterusnya apa bila jumpa orang lain yang buat 50k sebulan TERASA BEGITU MISKIN HINA bila dia dibanding dengan orang yang income 100k sebulan. Sebabnya nafsu manusia memang tak pernah puas dari segi kebendaan!


Majoriti orang sakit bila makan ubat saja boleh sembuh, sepatutnya begitu juga anda boleh sembuh. Berbeza sangatkah diri anda sampai tak boleh sembuh? Kronik sangatkah? Anda tak sembuh bukan sebab diri anda, tapi sebab kaedah rawatan dan atau penawarnya yang tak betul!


Silakan anda tentukan sekarang kerezekian anda itu sakit atau tidak? Saya ada kaedah rawatan serta penawarnya untuk tolong anda!


 • Saya tolong anda supaya menjadi lebih kaya daripada diri anda yang sekarang dalam masa yang singkat.
 • Saya tolong realisasikan impian anda untuk mendapatkan harta seperti rumah dan kenderaan yang sebelum ini tak ada.
 • Saya tolong anda untuk mencapai kebahagiaan, jodoh, tidak putus duit, kelapangan masa dan ketenangan jiwa.
 • Saya tolong anda selesaikan segala kredit walau sebanyak mana sekalipun hutang itu.
 • Saya tolong anda untuk selalu bernasib baik dan menang dalam segala hal.


INI ADALAH ILMU HIKMAH ISLAM MEMPUNYAI SYARAT TRADISI YANG DISEBUT PENGIJAZAHAN, PENGIJAZAHAN PULA DENGAN MAHAR YANG ADIL.

Untuk umat islam di Malaysia ini, perbezaan kaya dan miskin adalah jurang income bulanan yang begitu ketara. Kaya saya anggap income RM30000 dan ke atas, miskin pula adalah income RM3000 dan ke bawah. Anda mahukan ilmu dari buku "MARI BELAJAR AMALAN RUQYAH KEREZEKIAN" saya ini perlulah YAKIN, JUJUR dan IKHLAS mengakui anda golongan yang mana... Kaya atau miskin?


Pada saya atas dasar YAKIN, JUJUR dan IKHLAS, mahar ini adil kerana buku "MARI BELAJAR AMALAN RUQYAH KEREZEKIAN" saya ini akan menghasilkan 100% kesan positif!... orang miskin akan jadi kaya, orang yang nampak dah kaya akan jadi semakin kaya! Sudah anda tentukan golongan anda itu dengan YAKIN, JUJUR dan IKHLAS?


INI MAHAR PENGIJAZAHANNYA

Kepada yang mahu diijazahkan ke atas semua pengetahuan di dalam buku ini; Maharnya untuk yang berpendapatan bulanan di bawah RM3000 (tiga ribu ringgit) sebulan maharnya RM500 (lima ratus ringgit), untuk yang berpendapatan lebih RM30000 (tiga puluh ribu ringgit) sebulan pula maharnya RM5000 (lima ribu ringgit). Kepada yang tidak mampu dengan mahar tersebut pula walaupun berpendapatan bulanan kurang atau lebih seperti yang telah disebutkan, harganya adalah mengikut seikhlas saya. Anda pilih mahar yang mana? Buku tetap sama, ilmunya tetap sama, maharnya saja yang boleh berubah. Pilihlah dengan YAKIN, JUJUR dan IKHLAS kerana lazimnya ini yang tentukan tahap kekayaan anda nanti selepas mengamalkanya.


Mahu bagi saya RM5000? Betul YAKIN, JUJUR dan IKHLAS?
Mahu bagi saya RM500? Betul YAKIN, JUJUR dan IKHLAS?


ATAU


Anda YAKIN, JUJUR dan IKHLAS menganggap anda tidak bersetuju dengan mahar tersebut atas pelbagai sebab sama ada tak mampu, sayang duit dan sebagainya?


Hanya satu pilihan lagi ada untuk anda dapatkan buku ini dengan seikhlas saya hari ini adalah RM100? untuk 200 orang yang bertuah di sini kerana dapat buku "MARI BELAJAR AMALAN RUQYAH KEREZEKIAN" saya ini dengan mahar yang kecil mampu milik TETAPI DAPAT MEMBELI KEKAYAAN!


ATAU TAK PAYAH DAPATKANNYA...


JAMINAN KEPUASAN ATAU 100% PULANG BALIK DUIT ANDA.


Tidak perlu risau apa-apa, saya bagi JAMINAN PENUH TANPA SYARAT DAN HAD MASA! Request anytime kalau nak dipulangkan duit.


Tujuan dan sebab saya menerbitkan panduan ini bukanlah semata-mata
untuk mencari keuntungan kebendaan. Prinsip yang berdiri bersama saya
adalah "Jika kita memudahkan urusan orang lain, maka Allah S.W.T
pasti memudahkan urusan saya pula". Saya berusaha untuk ikhlas
sehabis baik dengan mahar pengijazahan yang telah saya tetapkan untuk
melepaskan segala ilmu yang terkandung di dalam buku panduan "MARI
BELAJAR AMALAN RUQYAH KEREZEKIAN" ini kepada anda
untuk diamalkan dan dinikmati segala manfaatnya. Pihak saya amat yakin
terhadap kualiti dan mutu penyampaian daripada buku ini. Pihak anda
Insya'Allah lebih dari puas (jaminan kepuasan 200%) kerana memiliki dan
diijazahkan sebuah buku panduan ilmu yang bermanfaat. Pihak saya
memberikan jaminan kepuasan kepenggunaan dengan cara yang amat
mudah. Jika anda rasa tidak berpuas hati dengan apa-apa sahaja
terhadap buku ini, maka 100 % wang atau mahar pembelian anda akan
dipulangkan kembali pada bila-bila masa, Insya‘Allah. Anda tidak perlu
berikan alasan atau sebab sama sekali, urusannya mudah bukan? Selepas
pemulangan wang atau mahar kepada anda, secara rasmi saya tidak
mengizinkan anda menggunakan segala ilmu yang bersumberkan daripada
buku ini lagi, dan gugurlah pengijazahan anda itu daripada saya. Anda juga
tidak perlu memulangkan semula buku ini kepada saya.​
 
Last edited:
Sponsored Post

sharemalaysia

Legendary Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,538
Reaction score
1,016
Points
196
A

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Offer saya RM100 buku "MARI BELAJAR AMALAN RUQYAH KEREZEKIAN" untuk 200 orang yang bertuah tinggal berbaki...

[STRIKE]200[/STRIKE] 59 orang sahaja lagi!!!

Dapatkan sekarang sebelum offer habis! Terima kasih.

:)paid:)paid:)paid


APA KATA MEREKA?​
Testimonial for the 1st..

aku x tau la ni kesan dari ruqyah ni x...aku pun baru buat sikit je x complete & ikut aturan je pun...2hari lepas aku main pes2017 guna mu vs arsenal...aku kalah 3-0...lepas aku ikut satu ruqyah tu x ikut proper guide pun...semalam aku main pes2017 guna mu aku belasah arsenal 7-0...belasah liverpool 9-2....tapi hari ni main lagi semua menang tapi ada sekali seri 1-1...wallahualamTestimonial...ebook ini jaminan dpt memberikan kekayaan sy ingin kan ye tuan.Testimonial...

Aku sudah amalkan ruqyah kunci rezeki hampir 1 tahun. Aku amal buku yang dah print versi 2. Aku bagi mahar RM500 atas dasar trust kepada tuan sharemalaysia. Buku sekarang versi 3 aku dengar sama tetapi lebih detail stepsnya. Aku xde lagi buku versi 3. Tapi pasal buku versi 2 tu isinya itu sama, so Sharemalaysia contact aku untuk mintak feedback kat sini berkenaan apa yang aku dah amal.

Ni coretan positif aku,

Kesan ruqyah ni betul2 jadi kat aku, aku pernah ada masalah duit tahun 2015 sebab hilang punca online income. Lepas tu aku banyak hutang lak nak bayar. Aku contact sharemalaysia untuk belajar internet marketing tapi lain pulak yang dia ajar aku. Dia dah tak ajar bisnes2 lagi dah. Dia ajar aku beberapa ilmu hikmah supaya hati aku lapang tak stress dok masalah bertalu-talu terutama hal hutang2 aku. Aku amalkan dan memang berkesan hilangkan stress aku. Ilmu tu dia ajar percuma je x bayar apa2. Aku tetap perlu settle hutang2 aku, aku tanya dia ada cara boleh tolong x. Pastu sharemalaysia open kat aku ruqyah kunci rezeki yang dia dah amal selama ni. Aku mintak jugak ilmu tu, memang dia xnak bagi aku free:D

Aku dah tahu bila ilmu hikmah ni mmg akan berkesan positif sebab stress pun boleh jadi x stress. So aku akhirnya dapat juga sebab aku ikut kata sharemalaysia supaya derma kat masjid RM500. :p Dan itu rupanya jadi mahar untuk transfer ilmu.:D

Pastu sharemalaysia buat 1 buku dan printkan untuk aku. Aku disuruh amalkan ilmu2 dalam buku tu. Masa tu aku percaya dan yakin je, tawakal. Tak lama juga aku pastu dapat macam2 idea nak buat untung bisnes aku, aku amal ruqyah bila aku nak cari ikhtiar untuk realkan idea tu sampai aku dapat buat. Hasilnya aku rasa duit tu mudah aku dapat. Hal apa2 yang berkaitan masalah2 pun macam dipermudahkan aku rasa. Hutang CTOS aku 100K lebih masa tu dapatlah diselesaikan. Asset aku selamat x tergadai. Setiap untung bisnes terasa aku berkatnya tu. Aku pun dah kahwin rasalah kehidupan yg aku rasa setanding bahagia juga.

Aku juga ada 1 kedai baju wife aku, pelanggan datang sentiasa beli. Asalnya x berapa nak untung dan pernah cadang nak tutup ju kedai kalau rugi, aku amalkan penglarisan yang ada dalam buku aku. Beberapa hari aku buat aku nampak beza dia, orang mula datang dan mula beli, betul wife aku dapat habiskan baju2 yg dia jual. Memang aku pelik, kedai aku tu macam biasa saja, x buat promosi apa2 pun tapi tetap orang datang dan ada untung sampai lah sekarang.

Apa yang aku cakap ni terpulang nak percaya ke tak. ilmu ruqyah yang sharemalaysia share ni memang berkesan kepada aku. Memang berbaloi kepada aku. Alhamdulilah syukur Allah. Syukur aku dapat kenal dengan sharemalaysia. Amin Allahu A'lam:)cgrock:)cgrock

Jujur aku kata rugi korang kalau tak belajar ilmu2 untuk tarik kekayaan ni. Mungkin ni jalan untuk korang.Testimonial...

Dah versi ke-3 rupernye buku ni. Patut la tt confiden betulTestimonial...

Aku nak kongsi2 pengalaman aku belajar ruqyah kunci murah rezeki dari encik zazali nordin sejak lebih kurang 1 bulan lepas. pengalaman berniaga mainan kat pasar malam, aku tahu meniaga ni hasil dari usaha ngn pemikiran aku sendiri. Kalau aku fikir untung jadi ia untung kalau asyik rugi rugilah. Ilmu kunci rezeki aku dapatkan sebulan yang lalu dah aku cuba-cuba amalkan. Tak banyak aku amal, yang aku mampu je dapat buat macam wirid, doa dan solat2. Aku macam perasan untung tu lagi cepat dapat, memang ajaib juga lah untung yang selama ni biasa2 jadi untung berganda sebab mainan2 dapat terjual kadang2 sampai aku habis stock. Sebelum amal ilmu ni jarang dpt begitu yang aku perasan. aku ada amalkan pelaris islam yg ada dalam buku itu, aku rasa ianya dah berkesan melariskan perniagaan aku. Kesan lain yang aku rasa macam nak saving pun jadi lebih mudah tak macam sebelum ni. Ada sekali orang cina cakap kat aku fengsoi tapak aku meniaga tu power dia kuat, aku iyakan je pasal mungkin sebab ruqyah penglarisan. Kesan lain dulu barang2 mainan yang aku jual selalu hilang, sejak amalkan ruqyah dah takde lagi masalah kehilangan. Sekarang rezeki terasa sentiasa cukup dari Allah mungkin sebab keberkatan ilmu yang bermanfaat ini disamping usaha diri sendiri.Testimonial...

Lepas beberapa hari kawan amalkan ilmu2 ebook.. Badan rasa ringan dan mind free.. pastu rasa duit belanja hari2 dekat wallet macam lambat habis. Macam teruja pulak :D

Instruments forex, shares, commodities dalam trade position sekarang selalu profit dan dah jarang jadi loss selama beberapa hari ni. Padahal sebelum ni 50-50 jer. Ilmu sama saja...

:)cgrockTestimonial...

fully recommended, 10/10 star den bgTestimonial...

alhamdulillah ramai dah nampaknya yang beli.
tak nak share pengalaman ke abam2 yang dah beli? :)Testimonial...

Tieey ada buku versi 2 dan ebook versi 3 dari Tuan SM. Setakat ni Tieey sudah cuba amalkan setakat apa yang Tieey boleh buat walaupun tak semua. Terasa betulah rezeki Allah bagi selain dari sumber gaji bekerja bermajikan ini tidak terputus walaupun sehari pun dalam bentuk duit atau macam-macam. Gaji Tieey pun dapat jimat boleh jadi simpanan masa hadapan. Sekarang kalau nampak tabung derma je Tieey rasa berat, berat hati kalau tak bersedekah kerana rasa macam sangat perlu kongsi rezeki yang dapat walaupun sikit tapi dikongsi sebab Tieey rasa dah dapat lebih cukup lagi.

Bro pun boleh alaminya juga:)Testimonial...

Hebat power of sedekah ni..:)cgrockTestimonial...

saya ada pm tuan.. harap dapat peluang besama merasa kesan nya...Testimonial...Sekarang dia dah berniaga.. :)cgrock

Itu semua disebut juga rezeki.. Bukan nasib baik semata.... Renungkan.Testimonial...InsyaAllah, tidak mustahil melebihi kadar kecukupan. Istiqomah bukan berarti paksaan, santai2 pun ok.. ia akan dapat diamal dengan kehendak sendiri tanpa sebarang halangan dan kekangan masa dan tenaga atas izin Allah.Testimonial...Amalkan dgn keikhlasan percaya dan yakin. Aliran2 tersekat Allah bantu lancarkan.Testimonial...

Recomended ,sape x beli rugiTestimonial...

Saya nak menuntut la ilmu juga TuanTestimonial...

Ini sedikit testimoni dari sy sebagai pengamal...bukan 'pembeli' ilmu yg mahal ini..Alhamdulilah setelah sy dptkan ebook ini dlm sebulan lebih..pertamanya setelah mengamalkan zikir2 puji Allah hati jadi tenang n lapang...seterusnya rasa (kecukupan)kelancaran rezeki dari segi kewangan....sy ade mslh tanah dah setahun lebih serabut kepala..alhamdulilah baru2 ni masalah tu setel(dapat jual dan dapat duit dr hasil tanah tersebut)...dan sekarang sy buat bisnes makanan..alhamdulilah tempahan utk 2 bulan kehadapan dah ada....ini lah sedikit testimoni dari saya...Testimonial...

abg juga sudah amalkan :)cgrock

overall ianya antara ebook2 yang terbaik! :)cgrockTestimonial...Meniti masa untuk menjadi salah seorang insan muslim yang berpendapatan tinggi di Malaysia.

InsyaAllah. Amin.

Saya tidak private testimoni ini kerana sudah diizin guna whatsapp ini sebagai testimoni.Testimonial...
Dipermudahkan segala usaha untuk menghadapi ujian2 saat getir dalam kehidupan...Testimonial...

Lama jek tak buzz abam zazali nordin a.k.a salah seorang pencetus fenomena adsense di wc dolu2... amcam bro sihat?

Produk bagus nie..bleh laku keras orang2 mat cyber cakap...takde bukak affiliate ker bro..jgn mckn sorang..kekongsi aa sket...dapat lepas ujung bulan beli2 lampin pakai buang anak2 serta bini-[STRIKE]bini ku gengster[/STRIKE] jadila... :DTestimonial...

Apapun usaha yang dilakukan oleh manusia bukan asbab mutlak untuk memperoleh sesuatu kejayaan. Segala kejayaan adalah datangnya keizinan dari Allah S.W.T.Testimonial...

Alhamdulillah, sy baru terbca thread ni dlm 2hari lepas, dan berniat untuk membeli ebook ini tp belum masanya lg.. Bberapa hri sblm sy baca thread ni sy ada iklan brg utk dijual online, tp x dpt sambutan, seolah2 xde org yg berminat lnsung dgn brg yg sy nk jual tu, tp slpas sy terbaca thread dan berniat utk membeli ebook ini bila ada bajet nnti, smalam sy cuba iklankan lg brg yg sy nk jual tu, lps 5minit iklan trus ade yg contact tnya, lps tu bertalu2 org call/sms/whatsapp sy nk beli brg tu, ajaib sungguh... Mmg power betul ebook ni, baru niat nk beli je, dah smpai cmtu skali, klu dah amalkan nnti xtau la cmne...


Testimonial...

TestimoniIni adalah testimoni daripada seorang usahawati yang dah berjaya dan dah level jutawan pun walaupun sebelum beli ebook saya. :)cgrock

Clue... Beliau mengusahakan ladang ternakan ayam daging sekitar Johor. Produknya ada tag nama beliau sebagai jenama. Jenama beliau agak famous dan produknya agak terkenal menjadi pilihan umat islam di pasaraya2 sekitar Johor.

¿??
 
Last edited:

Bersara.com

Fun Poster
Joined
Aug 16, 2016
Messages
277
Reaction score
3
Points
15
bagi free sudah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register