ebook Memulakan Perusahaan Cacing Kompos

CG Sponsors




golden_user2006

Active+ Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
3,327
Reaction score
175
Points
33
salam,
untuk mereka yang berminat dalam mengusahakan bidang pertanian dan nak jadikan ia sebagai salah satu daripada bisness

utk makluman semua, ada beberapa potensi dalam pertanian ni, tp saya list kat sini apa yg kita boleh buat secara partime je...antaranya cacing kompos.......(kat sini pun dah ada bincang pasal cacing kompos...buleh selak2 kalau nak detail)

kat sini saya nak kongsi dengan mereka yg berminat utk dapatkan ebook bagaimana nak memulakan cacing kompos ni.......ebook ni sebenarnya disediakan oleh salah seorang SIFU terawal dalam bidang ini, (penceramah & penyelidik),
sy telah diberikan hak penjualan dan pengedaran ebook itu sahaja.....
semua lengkap.....sapa2 yang berminat sila2......

khas utk warga cg, harga selepas diskaun RM15 sahaja...(asal RM20)
nak maklumat detail, sila lihat kat siggy bawah, cacing kompos...

sila2.....
 
Sponsored Post

golden_user2006

Active+ Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
3,327
Reaction score
175
Points
33
masih offer lagi rm15

baru terima pesanan hari ni dari pencipta ebook ni.
offer masih diberikan pada ahli cg ni....rm15
sila2, tgk kat siggy.......
 

golden_user2006

Active+ Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
3,327
Reaction score
175
Points
33
salam,
offer masih diteruskan
yg berminat sms/call sy sbb kalau buat tempahan online harga rm20...

khas utk warga cg rm15...cepat sebelum promosi ditamatkan...

cepat2.......
 

peija06

Super Active Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
6,506
Reaction score
78
Points
70
klo nk 2 (cacing ngan cendawan) ebook leh x?rm20 kira kawtim leh kan..:))
aku tau tuan umah mmg pemurah sikapnya..:p
 

golden_user2006

Active+ Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
3,327
Reaction score
175
Points
33
kawtin......offer

ok........nak kawtim gini caranya....
bincang kat pv.....harap menjawap
sbb nanti jadi isu kat sini........
 

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
hoho nak gak..
nak bagi kawan aku.. dia nak buat bisnes camni le..
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
free tak bole ker....
 

golden_user2006

Active+ Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
3,327
Reaction score
175
Points
33
haha.......free? buleh, selepas gi kursus dia...
kat thread sebelah sy ada bg info dia.....selak2 kat sana.....
yg berminat, sms sy.......nanti sy bg info.......buat payment dsbnya...

sila2......
 

ipannapi

Fun Poster
Joined
Oct 13, 2008
Messages
701
Reaction score
3
Points
15
dalam ebook ada ajar cara nak market cacing ni tak??
kalo dah berjaya tanam takda org nak beli tak bley gak..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register