(Ebook : Cara baik pulih bateri rosak ) / (servis baik pulih bateri laptop)

CG Sponsors




Sponsored Post

partnerfx4u

Active+ Member
Joined
Nov 9, 2011
Messages
4,470
Reaction score
19
Points
25
hp model tak ingat..bg anak pakai..baru dlm ~rm100 je..
hp @ laptop??kalo mcm tu bro beli yg baru jer...lagi puas hati kot...kalo ebook,boleh guna smpai bila2..semua jenis bateri boleh buat..(bateri pepejal yg boleh dicas).
 

mohdtarmizie

Active+ Member
Joined
Jun 26, 2007
Messages
2,769
Reaction score
7
Points
25
hp @ laptop??kalo mcm tu bro beli yg baru jer...lagi puas hati kot...kalo ebook,boleh guna smpai bila2..semua jenis bateri boleh buat..(bateri pepejal yg boleh dicas).
laptop HP.. bukan hp telepon mobile.. :D
 

partnerfx4u

Active+ Member
Joined
Nov 9, 2011
Messages
4,470
Reaction score
19
Points
25
Bateri laptop yg sy hantar da sampai minggu lepas, mmg ada perubahan. Bateri boleh tahan hampir 3 jam(belum test sepenuhnya). Cuma indicator % bateri tidak tepat. Mmg berbaloi, dari cuma boleh tahan 5 minit boleh sampai 3 jam.. Malam ni sy nak test sepenuhnya
kat bawah ni sy letak tracking number dimana bro (waja28) telah pos bateri untuk testimoni kepada saya..so bolehlah check utk kepastian.....:)

EM808614647MY
 
Sponsored Post
Top
Log in Register