EA untuk NFP

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18403
USD / JPY
104.564
GBP / USD
1.29165
USD / CHF
0.91135
USD / CAD
1.32053
EUR / JPY
123.808
AUD / USD
0.72911

CG Sponsors




KepalaLutut

Junior Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
89
Reaction score
17
Points
11
Salam..

Aku ada satu EA untuk NFP. Aku dapat dari sorang kawan. Tak pernah test pun lagi. Ada tak sifu-sifu dalam ni yang dah pernah guna EA ni. kalau ada:
1. Cemana cara nak guna dengan betui?
2. Amacam resultnya? Ok ke tak?

TQ! TQ!


http://rapidshare.com/files/171693646/NFP_Pilot.rar
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

KepalaLutut

Junior Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
89
Reaction score
17
Points
11
hehehehe! actually aku pun taktau lagi apa kelebihan EA ni, just nak tanya kot-kot dah ada orang yang pernah guna kat sini!
 

azanney

CG Top Poster Club
Joined
Oct 18, 2008
Messages
48,937
Reaction score
351
Points
131
How does the NFP system work?

1. You get the data from Economic Calendar by Bloomberg
(http://www.bloomberg.com/markets/ecalendar/) and find the next date of NFP.
You will notice : Friday Feb 3 Employment Situation 8:30ET
NFP is released every month, first Friday!
The employment situation is a set of labor market indicators. The
unemployment rate measures the number of unemployed as a percentage of the
labor force. Non-farm payroll employment counts the number of paid
employees working part-time or full-time in the nation's business and
government establishments. The average workweek reflects the number of
hours worked in the non-farm sector. Average hourly earnings reveal the basic
hourly rate for major industries as indicated in non-farm payrolls.

2. Wait untill this date. In the X day, 5-10 minutes before the 8:30ET
create 2 FOREX Orders:
if current price is 1.2000 then create 2 order higher and lower to this price:
Buy 1.2020 T/P 1.2060, S/L 1.2000
Sell 1.1980 T/P 1.1940 S/L 1.2000
 

azanney

CG Top Poster Club
Joined
Oct 18, 2008
Messages
48,937
Reaction score
351
Points
131
Pernah gak try EA ni..
kena ON EA 1st Friday every month dalam pkl 8.30mlm kot
tapi tak berfungsi pulak EA ni..mungkin gua tak tau setting kot...:-?:-?:-?
sapa2 bole tolong???
 

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
919
Points
161
Salam..

Aku ada satu EA untuk NFP. Aku dapat dari sorang kawan. Tak pernah test pun lagi. Ada tak sifu-sifu dalam ni yang dah pernah guna EA ni. kalau ada:
1. Cemana cara nak guna dengan betui?
2. Amacam resultnya? Ok ke tak?

TQ! TQ!
Sebulan sekali ajer ker guna EA nih? eheheeheehe sebab NFP hanya sebulan sekali.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register