BTC USD 61,130.4 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

EA terbaik pernah korang guna ??

trichogaster

Fun Poster
Joined
Mar 27, 2013
Messages
761
Reaction score
25
Points
30
b
ade satu EA nie aku jumpa ..mmg power beb..

EA Hybrid Hypo namanye..dia punye EA akan track posisi smart money, kemudian dia kira algo..

aku try setahun, konsisten ikut perfomance stock..trade
ade satu EA nie aku jumpa ..mmg power beb..

EA Hybrid Hypo namanye..dia punye EA akan track posisi smart money, kemudian dia kira algo..

aku try setahun, konsisten ikut perfomance stock..trade rusia buat
boleh share ka bos?
 
Sponsored Post

ayin96

Freshie
Joined
Oct 10, 2021
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
saya ada ea yg boleh dapat result gila2 punya profit, kalau saya bg detail pasti xkan ada orang percaya punya..

pair gold
modal 100usd standard
profit akan dapat 100% shari
hanya on robot pagi hingga tgh hari saja (low risk)

ye tuan dalam masa 1 hari profit 100% balik modal, ea ni sy dah banyak habiskan masa cari setting yang dan waktu yg sesuai untuk run, alhamdulilah hasil yang dapat boleh buatkan user auto kaya hehe..

ada yang berminat nk cube? saya nak bg free je, pm saya ye [email protected]
Saya dah email tapi tiada maklum balas. Minta check message atau email tuan.
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,857
Reaction score
934
Points
176
photo_2021-10-16_11-50-22.jpg


271461082
FBS 7
ganu91
230852108
Djinnrun
FBS-Real-3

So far ada yang da balik modal. Slow2 je run robot jgn tamak.. Problem org kita ni kalau tgk ea tu run slow, time tu la dia tweak jd high risk pastu memcee marahkan orang lain
 

Attachments

  • photo_2021-10-16_11-50-23.jpg
    photo_2021-10-16_11-50-23.jpg
    76.6 KB · Views: 3
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16441
USD / JPY
113.475
GBP / USD
1.37580
USD / CHF
0.91612
USD / CAD
1.23649
EUR / JPY
132.131
AUD / USD
0.74650

CG Sponsors




Top
Log in Register