BTC USD 19,114.0 Gold USD 1,643.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

EA Gridweaver

Sponsored Post

gundam98

Banned
Messages
864
Joined
Sep 23, 2006
Messages
864
Reaction score
367
Points
31
Pergi website: http://www.forex-goldmine.com/
daftar secara percuma, download EA demo dia.....
orang yang celik boleh kasi buangkan tarikh lupus itu.. :D
Yang statement tu di petik dari lama web Cynthia's robot review
Semua statement dia kat sini.
LINK

EA Gridweaver tu memang menarik pasal saya tengok graf, terlalu LURUS! :D
 

Viper

Fun Poster
Messages
557
Joined
Sep 23, 2007
Messages
557
Reaction score
44
Points
20
Nampak statement sini agak mantap! :D
Garisan linear yang lurus aje.. untuk pair EURGBP
Siapa ada dengar EA ini?
STATEMENT SINI

EA Demo kat sini.


Max Drawdown: 0%
Floating: 0%
:eek:

Malas la nak register...upload jer demo tu kat sini aku try crackkan kot boleh
 

Viere

CG Top Poster Club
gem
Messages
26,579
Joined
Aug 8, 2008
Messages
26,579
Reaction score
179
Points
123
Tgk ada commision.. Mesti spread dia 0
 

felinesnipers

Fun Poster
Messages
437
Joined
Apr 4, 2008
Messages
437
Reaction score
7
Points
15
yg sy tgh fikir2kan knp size lot kt statement dia 0.01 TP cuma 14pips je tapi nilai profit usd 2.41..(lihat no tiket 15340354)
 

gundam98

Banned
Messages
864
Joined
Sep 23, 2006
Messages
864
Reaction score
367
Points
31
sedang try demo dia....
macam ini rupanya...
ss1zc5.gif
 

[email protected]

Active Member
Messages
2,079
Joined
Sep 11, 2007
Messages
2,079
Reaction score
21
Points
25
smua link aku tekan x valid..donlod ea xleh..nk gi website die pn xleh...ke line aku yg prblm...?
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
0.96900
USD / JPY
143.377
GBP / USD
1.08585
USD / CHF
0.98108
USD / CAD
1.35877
EUR / JPY
138.932
AUD / USD
0.65478

CG Sponsors




Top
Log in Register