BTC USD 48,052.6 Gold USD 1,753.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

EA Gridweaver

Sponsored Post

gundam98

Banned
Joined
Sep 23, 2006
Messages
864
Reaction score
367
Points
31
Pergi website: http://www.forex-goldmine.com/
daftar secara percuma, download EA demo dia.....
orang yang celik boleh kasi buangkan tarikh lupus itu.. :D
Yang statement tu di petik dari lama web Cynthia's robot review
Semua statement dia kat sini.
LINK

EA Gridweaver tu memang menarik pasal saya tengok graf, terlalu LURUS! :D
 

Viper

Fun Poster
Joined
Sep 23, 2007
Messages
557
Reaction score
44
Points
20
Nampak statement sini agak mantap! :D
Garisan linear yang lurus aje.. untuk pair EURGBP
Siapa ada dengar EA ini?
STATEMENT SINI

EA Demo kat sini.


Max Drawdown: 0%
Floating: 0%
:eek:

Malas la nak register...upload jer demo tu kat sini aku try crackkan kot boleh
 

Viere

CG Top Poster Club
Joined
Aug 8, 2008
Messages
26,579
Reaction score
179
Points
123
Tgk ada commision.. Mesti spread dia 0
 

felinesnipers

Fun Poster
Joined
Apr 4, 2008
Messages
437
Reaction score
7
Points
15
yg sy tgh fikir2kan knp size lot kt statement dia 0.01 TP cuma 14pips je tapi nilai profit usd 2.41..(lihat no tiket 15340354)
 

gundam98

Banned
Joined
Sep 23, 2006
Messages
864
Reaction score
367
Points
31
sedang try demo dia....
macam ini rupanya...
ss1zc5.gif
 

[email protected]

Active Member
Joined
Sep 11, 2007
Messages
2,079
Reaction score
21
Points
25
smua link aku tekan x valid..donlod ea xleh..nk gi website die pn xleh...ke line aku yg prblm...?
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17636
USD / JPY
109.707
GBP / USD
1.37892
USD / CHF
0.92561
USD / CAD
1.26817
EUR / JPY
129.054
AUD / USD
0.72883

CG Sponsors




Top
Log in Register