EA ape yg bole support USD500 ? atau indicator pun xpe ? beri comment pls....

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17302
USD / JPY
105.511
GBP / USD
1.2834
USD / CHF
0.92112
USD / CAD
1.34118
EUR / JPY
123.767
AUD / USD
0.71083

CG Sponsors




lonelytrader

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2008
Messages
233
Reaction score
72
Points
20
salam ,

aku nk mintak tlg cikit dgn otai2 CG....aku ade USD500 dan aku nie sedang cari EA ape yg bole support USD500 dan kalo sesiape2 ade tlg share dgn aku atau PM aku sbb duit dh READY on HAND .....

oh lg 1 kalo indicator pun bole gak tp jgn susah nk belajar bace dh :)paid
 
Sponsored Post

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
kalo join insta.. mcm2 ea leh lyn dah tu.. :D:D
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
kalo rajin godek.. dlm ni penuh indi bro.. pilih jek mana suke...
 

CoreDuo

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
Join broker yg ada micro akaun... nanti 500 tu jadi macam 50000 nilainya:D
 

aerandir

Freshie
Joined
Nov 15, 2008
Messages
24
Reaction score
2
Points
8
pakai acc micro je seperti yang dicadang oleh bro -bro kat CG ni. Selamat!
 

lonelytrader

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2008
Messages
233
Reaction score
72
Points
20
mcm tu kalo broker ape yg di rekomen kan ? ade ape2 ea yg baik .....
 

mynes

Active Member
Joined
Dec 22, 2008
Messages
1,604
Reaction score
88
Points
30
salam ,

aku nk mintak tlg cikit dgn otai2 CG....aku ade USD500 dan aku nie sedang cari EA ape yg bole support USD500 dan kalo sesiape2 ade tlg share dgn aku atau PM aku sbb duit dh READY on HAND .....

oh lg 1 kalo indicator pun bole gak tp jgn susah nk belajar bace dh :)paid
EA FAP-Turbo http://fapturbo.com/index.html
 

Cayiema

Active+ Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
2,949
Reaction score
3
Points
25
belajar2 r main manual.. baru terangkat.. :)) :">
 
Sponsored Post
Top
Log in Register