E-Tunai Rakyat RM30 seorang, Recommended tebus di Touch n Go eWallet

CG Sponsors




Encik Sponge

Active+ Member
Joined
Jul 22, 2013
Messages
4,243
Reaction score
334
Points
51
Nak verify account Touchngo e-wallet tp sistem problem plak.jenuh tgu 24jam ktnye

Boleh buat malam nie

Siang tadi memang sistem xleh buat

Den baru buat dah berjaya

Esok dapat la RM30 hadiah gomen utk setahun
 
Sponsored Post

tokey99

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2009
Messages
4,776
Reaction score
830
Points
71
Idea yg menyusahkan rakyat miskin..dia ingat semua org ada e wallet ke?
 

izaf505

Active Member
Joined
Oct 25, 2011
Messages
1,872
Reaction score
31
Points
35
Boleh buat malam nie

Siang tadi memang sistem xleh buat

Den baru buat dah berjaya

Esok dapat la RM30 hadiah gomen utk setahun
Baru berjaya juga. mcm mn gomen tau kita layak/x..base on ic number r kan
 

underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,344
Reaction score
4,186
Points
196
Touch n go dah tak boleh buka. Moga selamat duit aku rm192 dlm tue.
 

akudotcom

Active+ Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
3,682
Reaction score
815
Points
81
Kalau tanak rm30
Bg sy..bole masukkan dlm ewallet org lain
 

elnino25

Super Active Member
Joined
Mar 29, 2010
Messages
7,356
Reaction score
44
Points
70
tng baru nk claim pagi ni dah jem system..ape punye turrrr laaa...
 

Laici

Super Active Member
Joined
Aug 19, 2014
Messages
5,077
Reaction score
544
Points
111
tengah survey lagi nak claim dekat eWallet mana..ingat nak claim kt Boost sebab aku nak bayar bil Unifi,dapat la bayar kurang sikit, tapi tengok TnG ada 'TnG eWallet exclusive bonus RM30'...dapat total RM60 ke camne tu..aku cari terms n condition tak cakap lak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register