BTC USD 41,514.6 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

DVD Region Code UPGRADE

carincome

Freshie
Joined
Nov 21, 2008
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
Salam .... sekiranya ada sesiapa diantara kawan-kawan didalam fourm ini yg masih menggunakan DVD Player Branded yang hanya boleh bermain dengan menggunakan Code Region yg terhad. Dan anda berminat untuk MEREMOVEKAN REGION CODE DIA KEPADA ALL REGION sila PM saya dan Pls inform saya Brand apa yg anda Pakai berserta model apa yg anda gunakan. Upah sebanyak RM:75 akan dikenakan untuk setiap sebuah DVD PLAYER. :):)

P/s : Harga market untuk Meremovekan Region Code DVD Player sekitar RM: 150.00 ke RM: 175.00 .


Sekian.
 
Sponsored Post

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30

Lol bang salah tempat ni......
:">:">:">
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
pasal le mamat ni buka thread dari tadi je salah section, ni le akibat main terjah dan pk duit masyuk je, law tak mau ikut, hampehhh

dah bape byk thread biz buka kat forex advisor
 

fnd75

Active Member
Joined
Apr 25, 2006
Messages
1,938
Reaction score
36
Points
35
sepatutnye newbies kena lepas 20 post kat newbie section baru boleh post kat lain2 section. kasik mantap dulu law & regulations kat cg baru ade lesen to posting :D
 

carincome

Freshie
Joined
Nov 21, 2008
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
sepatutnye newbies kena lepas 20 post kat newbie section baru boleh post kat lain2 section. kasik mantap dulu law & regulations kat cg baru ade lesen to posting :D



OOoooo... macam tu ker.... patutlah aku tak jumpa Button NEW THREAD kat tempat lain... Sorry ekk... TO MODERATOR pls alihkan trade ini ke tempat yg betul....

P/S: aku rasa Moderator sahaja yg boleh alihkan ketempat yg betul walau pun akunya pos X lepas 20 POS sebab Moderator ada kuasa berbuat gitu... :D:D:D:D
 

carincome

Freshie
Joined
Nov 21, 2008
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
pasal le mamat ni buka thread dari tadi je salah section, ni le akibat main terjah dan pk duit masyuk je, law tak mau ikut, hampehhh

dah bape byk thread biz buka kat forex advisor



Alamak ..... :)):)):)):)):)):)) jangan mareh.....
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,248
Reaction score
854
Points
176
aisey bro dvd palyer baru with any regionpun dah murah sekarang ni..... below 100 pun leh dpat :D
 

carincome

Freshie
Joined
Nov 21, 2008
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
aisey bro dvd palyer baru with any regionpun dah murah sekarang ni..... below 100 pun leh dpat :D


Yup bro... aku Faham.... tapi maksud aku sesiapa yg dah ada player lama-lama sebelum keluar lagi dvd yg murah2..nie dan DVD tersebut masih dalam berkadaan baik ( nak buang sayang ) mahal OOooo DVD yg lama2 harga sebijik mencicah ribu2 ringgit.. sebab componentnya semua nya import dari USA & japan. so x boleh nak main all region,so bolehlah PM aku... :):):)

P/S : aku mempunyi DVD player Brand PIONEER model DV-626P , aku beli pada masa itu tahun 1992 dengan harga RM:1899.00 pada masa itu DVD chekai tak ada lagi.sampai sekarang aku masih menggunakannya lagi.sekali pun X pernah rosak walau pun aku pakai ganas.itu membuktikan Component dia berkualiti... :):):)
 

medklinn

Fun Poster
Joined
Aug 31, 2008
Messages
698
Reaction score
224
Points
23
Yup bro... aku Faham.... tapi maksud aku sesiapa yg dah ada player lama-lama sebelum keluar lagi dvd yg murah2..nie dan DVD tersebut masih dalam berkadaan baik ( nak buang sayang ) mahal OOooo DVD yg lama2 harga sebijik mencicah ribu2 ringgit.. sebab componentnya semua nya import dari USA & japan. so x boleh nak main all region,so bolehlah PM aku... :):):)

P/S : aku mempunyi DVD player Brand PIONEER model DV-626P , aku beli pada masa itu tahun 1992 dengan harga RM:1899.00 pada masa itu DVD chekai tak ada lagi.sampai sekarang aku masih menggunakannya lagi.sekali pun X pernah rosak walau pun aku pakai ganas.itu membuktikan Component dia berkualiti... :):):)

Murahnya kau beli.... aku beli model yg sama macam kau pun regenya RM:2599.00. :-?:-?:-? naper kau beli murah sangat ekk..... muskil aku.... ~X(~X(~X( adakah aku tertipu....dengan kedai yg aku beli 15 tahun lepas... :-?:-?:-? kaunya DVD player Colour aper ekk.. Gold ker atau Black ???
 

Blade

Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
1,714
Reaction score
10
Points
25
Adeh....Aku ingatkan >>>>EA mana laaa tadi.....

Kot222 EA DVD Region Code.....

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18670
USD / JPY
109.715
GBP / USD
1.39050
USD / CHF
0.90546
USD / CAD
1.24771
EUR / JPY
130.199
AUD / USD
0.73460

CG Sponsors




Top
Log in Register