Dusun Durian untuk Disewa di Sri Jaya,Pahang

CG Sponsors




bolabola_la

Active Member
Joined
Mar 14, 2007
Messages
2,002
Reaction score
22
Points
25
aku ada org nak sewakan dusun durian 8ekar.. sewa bulanan rm2500sebulan...

hasil sebelum ni tiap2 tahun eksport ke singapura.. purata pendapatan tahunan 60000rm (cukup penjagaan lah)

berminat boleh dibincangkan kat thread ini atau boleh PM aku...
 
Sponsored Post

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
srijaya ni kat mane?kat tepi hiway tu ke???
 

bolabola_la

Active Member
Joined
Mar 14, 2007
Messages
2,002
Reaction score
22
Points
25
srijaya ni kat mane?kat tepi hiway tu ke???
dah dekat dah ngan highway tu...kalau dari exit srijaya dalam 15-20km jer...

dia nak sewakan sebab tuan tanah ni baru passed away..so anak diorg lah yang nak sewa sebab diorg ni dah tokey besar takde masa nak manage...diorg suruh aku, tapi tak mampu nak bayar bulan2..
 

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
aku ada org nak sewakan dusun durian 8ekar.. sewa bulanan rm2500sebulan...

hasil sebelum ni tiap2 tahun eksport ke singapura.. purata pendapatan tahunan 60000rm (cukup penjagaan lah)

berminat boleh dibincangkan kat thread ini atau boleh PM aku...
wei!!! dekat ngan kampung aku nei kat Kuala Sentul......citer ar ada berapa pokok duyan kat situ...duyan2 kat situ ori lagi..:)cgrock:)cgrock
 

bolabola_la

Active Member
Joined
Mar 14, 2007
Messages
2,002
Reaction score
22
Points
25
wei!!! dekat ngan kampung aku nei kat Kuala Sentul......citer ar ada berapa pokok duyan kat situ...duyan2 kat situ ori lagi..:)cgrock:)cgrock
ha..tau pun..saper yang dah biasa ngan durian area maran,luit dan srijaya mesti tau tahap ori dia... sebab tu aku cakap durian diorg ni eksport singapura... berapa batang pokok aku tak sure sebab malas nak kira satu2 seluas 8ekar tu...

bulan 6 dah nak datang hasil tu...
 

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
MMG area tuh duyan power2....dulu aku tlg jual duyan kat situ..kebun atuk aku....ada cine dari singapore beli..dia cakap datang semata2 utk mkn duyan kat situ jek....bayangkan la power x power...huhuhuh
 

bolabola_la

Active Member
Joined
Mar 14, 2007
Messages
2,002
Reaction score
22
Points
25
tawaran masih terbuka..... aku ingat nak kongsi2 bayar sewa..saper nak boleh PM aku..aku boleh dalam rm500 je sebulan...
 

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
tawaran masih terbuka..... aku ingat nak kongsi2 bayar sewa..saper nak boleh PM aku..aku boleh dalam rm500 je sebulan...
wei....buat poll ler...sama2 cari makan....ajak sureheboh tuh...
hehehhee:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register