Santai "Dulu Ayah Saya Buat Kandang Babi di Tanah Orang Melayu" - Dr Ridhwan Tee

CG Sponsors




syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,802
Reaction score
2,306
Points
151
aku pernah tengok video Namewee dan Namewee pernah mengatakan "kami cuma nak orang (Melayu) faham kami..tapi tiada siapa yang faham kami"...

tapi sedarkah yang orang Cina sendiri pun tidak cuba untuk faham org Melayu... (bukan semua Cina ye...jangan salah faham)....

apa2 pun, boleh layan video di bawah ini....

sedikit kata-kata dari Dr Ridwan Tee dlm video ni
- "Dulu ayah saya buat kandang babi di tanah orang Melayu, tapi orang Melayu tak kata apa pun...saya nak bagitau betapa baiknya orang Melayu..."

dan sedikit pesanan/nasihat dari Dr Ridhwan Tee....
- kita orang Islam sepatutnya menjadi golongan yang paling sikit buat benda2 maksiat... sebab kita ada Islam... saya pohon kita kena kembali balik menghayati agama kita ini kalau tuan2 nak menjana kekuatan, kalau tuan nak menjaga maruah agama kita....

 
Last edited:
Sponsored Post

cropok

Active Member
Joined
Mar 30, 2018
Messages
1,804
Reaction score
471
Points
51
aku pernah tengok video Namewee dan Namewee pernah mengatakan "kami cuma nak orang (Melayu) faham kami..tapi tiada siapa yang faham kami"...
depa ni play victim mcm zionis yahudi gak.selalu dok ungkit pasal concentration camp nazi..bg org kesian depa ja kena tindas.
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
21,430
Reaction score
2,520
Points
201
entah nak cakap apa...member aku ...Boss dia bawa anak anjing ke Ofis...pekerja ramai melayu....nak kata apa?
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
41,519
Reaction score
1,191
Points
201
dl kerap gak jumpe dr tee ni appt kt klinik.. lame dah x jumpe.. dl dier mengajar kt Uni. Pertahanan Malaysia
 
Sponsored Post
Top
Log in Register