BTC USD 58,720.5 Gold USD 1,796.88
Time now: Jun 1, 12:00 AM

duit RM2 dan RM50 gabenor ali abul hassan-aishah

hyfactive

Active+ Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
4,325
Reaction score
13
Points
25
saya ada memiliki 2keping note rm2 sign tengah gabenor ali abul hassan dan rm50 juga org yg sama sign..keadaan 95% baru dan cantik.nak jual rm200/pc untuk rm 2 tu dan rm 300 untuk rm50 tu..sekarang org cina tengah kejar duit nie..nak buat ape tak tau la...yg rm1 boleh bid sampai rm1800 kat satu web lelong tu..

P1020080.jpg
 
Sponsored Post

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
RM2 rm300?? :eek: pergh..
leh kaya aku..aku ada byk duit tu.. haha.
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
aku beli barang kat kedai mamak,slumber jer mamak tu bagi aku belen pakai rm2 tueh....ada value rupenye...simpan2...hehe
 

hyfactive

Active+ Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
4,325
Reaction score
13
Points
25
tu la kena simpan..sape tau untung badan..1 dah letgo kat sorang uncle apek..dia tanya aku lagi berapa you mau..aku cakap rm300 dia mintak kurang sket lagi..aku turun rm250...huhu...sape ada yang rm1 pm aku k..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register