Dua taikun terkenal ditemui mati

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
CHICAGO - Pengerusi firma lelongan hartanah terbesar Amerika Syarikat (AS), Steven Good ditemui mati dipercayai akibat menembak dirinya sendiri, kata beberapa pegawai.

Syerif daerah Kane berkata, mayat Good, 52, ditemui berada di dalam kereta Jaguar miliknya di sebuah hutan berhampiran bandar raya Chicago pada pagi Isnin lalu.

Sekeping nota turut ditemui di dalam kereta itu menerangkan motif dia membunuh diri.

Bagaimanapun, sama ada kematian ketua firma Sheldon Good & Company Auctions International itu berkaitan dengan permasalahan syarikat masih belum dapat dipastikan setakat ini.

Good meninggal dunia beberapa jam sebelum seorang bilionair Jerman, Adolf Merckle bertindak terjun di bawah sebuah kereta api kelmarin selepas hidupnya musnah angkara krisis kewangan global.

Firma Sheldon Good sudah menjual sebanyak 40,000 hartanah bernilai lebih AS$9.5 bilion (RM33.2 bilion) sejak firma itu diasaskan oleh bapa Good pada tahun 1965. - AFP

Depa dah berjanji nak sehidup semati kot​
 
Sponsored Post

oldskoolrocka

Legendary Member
Joined
Apr 14, 2008
Messages
18,293
Reaction score
510
Points
161
byk harta pon penin gak wooo...byk ilmu lg besh..hehe
 

bumantara

Active Member
Joined
Nov 10, 2007
Messages
1,556
Reaction score
2
Points
25
harta banyak pun kalu utang banyak tk guna gk.......idup tk akan aman selagi kita tk ikut perintah tuhan
 

mj12

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
11,812
Reaction score
0
Points
110
perghhhh....

siap bunuh diri......
 

paklang

Active Member
Joined
Sep 11, 2006
Messages
1,059
Reaction score
7
Points
25
ni macam trade forex kot,untung mcm byk,ghupe2 nye flaoting jer huhuuuhuuhuhu..tensen sgt2 trus mc huhuhuhu
 

mekel shumeker

Fun Poster
Joined
Jan 7, 2009
Messages
294
Reaction score
0
Points
10
ble la si donald trump tu nk ikut cam diorg nih..

tensen aku tgk mke die dlm tv,lagak mengalahkn org paling kaya kt dunia..
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
hmm...sedih gak bila baca berita nie...menunjukkan bahawa kekayaan dunia bukan segala-galanya jika berakhir dengan begini...

kaya pun bunuh diri..
miskin pun bunuh diri..

sedihnya..
 

silondeh

Active+ Member
Joined
Oct 4, 2006
Messages
2,866
Reaction score
14
Points
25
huhu...nmpk sgt ekonomi skang mmg dah teruk gile...taikun2 pon dah terjun...paklah bile le mau terjun
 
Sponsored Post
Top
Log in Register