BTC USD 34,569.7 Gold USD 1,834.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Viral Dua kenderaan dipercayai tertimbus tanah runtuh di Jalan Simpang Pulai-Cameron

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
332,501
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
332,501
Reaction score
17,706
Points
2,536
Awards
1
Ehh..ade jgk.. 五.. btul la x sejuk sgt..kwn pegi awl bln 11 aritu..

Dekat je nak pergi
Tu redah je
Buat kenangan 五
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
332,501
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
332,501
Reaction score
17,706
Points
2,536
Awards
1
TANAH RUNTUH | Kerja Pembersihan Dijangka Ambil Masa Seminggu

Kerja pembersihan tanah runtuh jalan Simpang Pulai-Cameron Highlands dijangka mengambil masa seminggu.

Timbalan Pengarah Jabatan Kerjaraya (JKR) Perak, Hamdan Ali berkata, selepas selesai ia akan disusuli dengan pengurusan trafik di tapak runtuhan bagi pengguna jalanraya.

 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
332,501
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
332,501
Reaction score
17,706
Points
2,536
Awards
1
TANAH RUNTUH | Jenazah Mangsa Selamat Dikebumikan

Jenazah Muhammad Hafiz Hamdi, 31, selamat dikebumikan di Tanjung Piandang, Parit Buntar, Perak, petang tadi.

Kenderaan yang membawa jenazah allahyarham Muhammad Hafiz tiba di kediaman keluarganya dari Hospital Raja Permaisuri Bainun, Ipoh kira-kira jam 2.15 petang.

Ahli keluarga serta rakan-rakan hadir bagi memberikan penghormatan terakhir.
Jenazah kemudian disembahyangkan sebelum dibawa ke tanah perkuburan di Kampung Parit Tanjung Piandang.

 

pelitaminyak

Super Active Member
gem
Messages
6,260
Joined
Aug 13, 2008
Messages
6,260
Reaction score
1,749
Points
151
dari nk redah jem 2-3jam, pastu bila dh spi tpt yg kita nk pi tu kena berebut parking pulak lg, dgn rmai lg, rsnya janda baik alternatif terbaik..total relaxation
Aku pernah buat keja kat janda baik 2-3 Hari............ Tak best, malam gelap giler.......... Kedai makan pun tak de.........ada satu Kedai makan pukul 8.30 dah habis nasi........ Hari last keja kami tidur kat bentong baru ada makanan
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
332,501
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
332,501
Reaction score
17,706
Points
2,536
Awards
1
Aku pernah buat keja kat janda baik 2-3 Hari............ Tak best, malam gelap giler.......... Kedai makan pun tak de.........ada satu Kedai makan pukul 8.30 dah habis nasi........ Hari last keja kami tidur kat bentong baru ada makanan

Dekat Janda Baik tu
Rasanya orang lepak dekat resort je
 

pelitaminyak

Super Active Member
gem
Messages
6,260
Joined
Aug 13, 2008
Messages
6,260
Reaction score
1,749
Points
151
Dekat Janda Baik tu
Rasanya orang lepak dekat resort je
Resort tepi sungai yg air dekat buku lali je............ 不不不不........ Mai gopeng le try waterrafting sini
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
332,501
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
332,501
Reaction score
17,706
Points
2,536
Awards
1
Resort tepi sungai yg air dekat buku lali je............ 不不不不........ Mai gopeng le try waterrafting sini

Tu sebab takde kedai makan kot bang 五
 

Fayafa

Active Member
Messages
2,354
Joined
May 21, 2017
Messages
2,354
Reaction score
846
Points
81
Aku pernah buat keja kat janda baik 2-3 Hari............ Tak best, malam gelap giler.......... Kedai makan pun tak de.........ada satu Kedai makan pukul 8.30 dah habis nasi........ Hari last keja kami tidur kat bentong baru ada makanan
tu mmg kena bwk stok mkn mcm camping la..ala camping tp tidoq dlm resort/homestay...

mlm nk cerah, mana mana rancak berdosaaa kena naik genting la不不不不不
 

pelitaminyak

Super Active Member
gem
Messages
6,260
Joined
Aug 13, 2008
Messages
6,260
Reaction score
1,749
Points
151
tu mmg kena bwk stok mkn mcm camping la..ala camping tp tidoq dlm resort/homestay...

mlm nk cerah, mana mana rancak berdosaaa kena naik genting la不不不不不
Janda baik ni kalau org baru kahwin best le, malam ada aktiviti................

8.30 nasi dah habis....... Ais batu tak de............. Nak makan apa........不不不不不
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register