Driver Perempuan

CG Sponsors




fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
338
Points
136
aku amik dr Forum jiran...sbb kt sini member2 pmpuan kn rmai...hehehe..

KESAH BENAU

aritu, aku drive kat highway PLUS ngan member nak ke KL.
Dekat area Gopeng ke Tapah.
ada satu keta Vios depan kami (bawa kereta nasional ler).
keta tu pulak disebelah kanan tapi tak laju.
dekat satu-dua kilometer kami ikut keta tu, bagi hi-beam 2-3 kali tak respons.
konon2 tak nak potong ikut kiri, tak macho ler.....
Dah riuh satu keta, siap sumpah seranah pun keluar.

Nak pendekkan citer, aku potong kiri.
tak macho takper tapi hati puas.
sambil potong, sambil kepala pusing kanan.
bukan aku sorang, semua pun buat.
Mcm synchronise swimming.

sekali, terpacul kalimah spontan dari seisi keta
"eh.........driver pompuan daaaaa"


pasai apa keluar aku pun tatau.
Kami bukan sexist, bukan pulak terrorist.
bukan semua tapi itulah hakikatnya.
Pepatah kekawan aku, "kalu tak calar keta, bukan driver pompuan namanya"
dalil mana ntah, aku tatau.

boleh sesapa share aksi spontan driver pompuan.
yang tak puas ati share aksi spontan driver lelaki ler..........
jom share pengalaman korg...hehe..
 
Sponsored Post

airden

Active Member
Joined
Mar 22, 2007
Messages
1,183
Reaction score
2
Points
25
klu kasi high beam lg die cemas...tu yg mengelabah semacam,keras je...
 

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
338
Points
136
da tahu mcm tu yg die dok syok sgt duduk kt lane laju sape suruh...hehehehehe..
 

hafiy01

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2008
Messages
377
Reaction score
2
Points
15
lady driver ni biasenye ade 2 kategori...1 tu yg terlalu berjaga2...n 1 lagi yg terlalu berani :):):)
 

taurusboyz90

Legendary Member
Joined
Apr 20, 2008
Messages
10,017
Reaction score
119
Points
123
lady driver ni biasenye ade 2 kategori...1 tu yg terlalu berjaga2...n 1 lagi yg terlalu berani :):):)
yup betul..ada driver perempuan..dia signal je..terus masuk..bukan nak pandang cermin sisi ke dulu..teruk tul..sib baik x kemalangan:p..kalau yang terlalu berhati-hati lak..lorong jalan luas pun takut lalu..takut calar kete:p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register