BTC USD 23,868.7 Gold USD 1,773.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

driver HP compaq presario v3000

xref

Fun Poster
Messages
488
Joined
Apr 4, 2008
Messages
488
Reaction score
17
Points
15
Assalamualaikummmm...nak mintak tolong sape2 yg ade driver compaq presario v3000 model v3412TU....dah cari dlm hp punya website susah sgt, x jumpa2.....kalo ade yg penah format dan penah download driver tu harap sudi2 berkongsi ye..huhuhuhu...terima kasihhhh


ermmmm.....tima kasih la sape2 yg bantu....masalah dah settle...pergi hantar kedai x yah susah2 donlot sane donlot cn...
kene rm20 inggit gak....pastu aku suh copy sekali driver dia sekali....nasib baik cina tu bagi da habis bodek.....sebelum ni aku beli notebook tu ngan dia....ok kalo sape2 yg nak driver hp compaq v3000 (3412tu) utk window xp pro leh mintak ngan aku ...ni tpon aku 0123787854....atau pm aku....datang ambik sendri la ...kelana jaya waktu opis....tman desa kl luar opis....
aku bagi free punya...kalo luar kl biar aku pos la...rege pos laju ditanggung sendiri......
 
Last edited:
Sponsored Post

fareast262

Active+ Member
Messages
4,010
Joined
Feb 7, 2007
Messages
4,010
Reaction score
7
Points
25
rs nyer utk ini dah ade thread nyer....
bley la selak2 thread sblom2 nih
 

fms

CG Top Poster Club
gem
Messages
20,813
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,813
Reaction score
417
Points
141
untuk window xp pro

kesian ko..
mesti struggle nak carik..
sama laa mcm aku..byk trial and error sbb driver mcm x serasi..
 

xref

Fun Poster
Messages
488
Joined
Apr 4, 2008
Messages
488
Reaction score
17
Points
15
dah pening download susah2, test error....
 

fms

CG Top Poster Club
gem
Messages
20,813
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,813
Reaction score
417
Points
141
dah pening download susah2, test error....

nak buat camne..
elok pakai Vista je..
sbb mmg payah nak carik driver..
aku dulu beli pirate Vista, tulis nama2 driver pastu baru install Windows XP balik..mmg payah..
 

otaipc

Fun Poster
Messages
893
Joined
Aug 2, 2008
Messages
893
Reaction score
1
Points
15
aku rse aku ade software ni..klo nk leh..
tp ko join la link kat bwh ni..
amacam?
 

xref

Fun Poster
Messages
488
Joined
Apr 4, 2008
Messages
488
Reaction score
17
Points
15
ADUSSSS:):)ada syarat la plak....ok x pe untuk memenuhi permintaan aku terpaksa aku join....huhuhuhuuh....send kat aku ye email ; [email protected]
 

world

Super Active Member
Messages
5,054
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,054
Reaction score
229
Points
73
ADUSSSS:):)ada syarat la plak....ok x pe untuk memenuhi permintaan aku terpaksa aku join....huhuhuhuuh....send kat aku ye email ; [email protected]

nah link donlod driver tuh ... aku pun penah hilang driver tuh .. pakai link ni dapat balik semua..
Code:
http://www.blog.gurucyber.com/software/driver-oh-driver.html
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register