BTC USD 49,168.2 Gold USD 1,779.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Drill yang sesuai untuk DINDING KONKRIT

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Messages
33,480
Joined
Nov 23, 2012
Messages
33,480
Reaction score
4,295
Points
236
betul ke BOSCH ori, macam ragu2 .. rasa kelas No. 3 (lebih rendah kualiti dari China made)

GBH-2-26 (Tri-Mode Rotary) x kurang RM600 ..

sekarang ori BOSCH kat hardware besar2 pun murah, boleh walk-in cuba dan beli .. mesti puas hati, ada member aku beli SKIL (setanding BOSCH) ari tu, lepas setahun dealer dah xder kat Malaysia, sparepart pun xdapat, terus simpan kat rumah buat sembahyang ..

:D
 
Sponsored Post

tr4falgar

Super Active Member
Messages
7,075
Joined
Oct 14, 2012
Messages
7,075
Reaction score
684
Points
126
igt nak angkat hak la 1 mesin drill ni ..

duk survey mcm berkenan yg ni.. lepas tak wat keje2 lubang kat umah apartment utk pasang bracket tv, langsir camtu?

1600307891100.png
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register