Dreams Omnicom Sdn. Bhd (823020-K) - www.twendeline.com

CG Sponsors




maxventure

Junior Member
Joined
Mar 28, 2007
Messages
52
Reaction score
0
Points
6
www.twendeline.com

"Twendeline" bermaksud Let's Go Online dalam bahasa Swahili. Twendeline adalah sebuah affiliate program yang berkonsepkan MLM.

Twendeline menjurus kepada penyediaan platform website berteraskan CMS yang lebih efektif, mudah, dan professional. Daripada pemilihan template sehingga kepada merealisasikan laman web yang diingini.

Sokongan Penuh

Sokongan bermula dari video tutorial yang menerangkan penggunaan sistem backoffice CMS, Forum dan Online support yang bersedia membantu dari semua segi.

Twendeline juga mempunyai ciri ciri social network tersendiri.

Proses Installation

Proses pemilihan template dan installation akan dilakukan sendiri oleh user. Dan ianya hanya mengambil beberapa langkah yang mudah:

1. Klik untuk membuka email anda
2. Klik email dari Dreams Omnicom mengenai pengesahan laman web anda dan password
3. Klik link dalam email anda
4. Pilih gaya template yang anda mahukan
5. Klik Install
6. Klik untuk ke lamanweb anda.
Semua ini hanya mengambil masa tidak lebih dari 10 minit (tergantung kepada kelajuan internet anda). Akan saya linkkan video installation yang telah saya buat dalam minggu ini.

Pelan Affiliate


Pelan Affiliate berpandukan sistem MLM Binary. Sistem binary yang amat mudah, tidak komplikated dan pasti lebih menguntungkan.

1. Sponsor Bonus
Setiap satu sponsor bonus adalah sebanyak RM 48.

2. Pairing Bonus
Setiap pair anda akan mendapat RM 108. Pairing terhad kepada 10 pair sehari. Selainnya flush.
108 x 1 pair = RM 108
108 x 10 pair = RM 1080
10 pair x 1 minggu = RM 7,560
10 pair x 1 bulan = RM 30,240
10 pair x 1 tahun = RM 362,880​

3. Royalti Bonus
Anda akan menerima override 10% dari pendapatan direct sponsor anda. Tiada syarat dikenakan.

Pelan affiliate Twendeline amat mudah dan praktikal.

Berikut adalah imej brosur yang telah digrafikkan.





p.s: Twendeline sebenarnya terdapat sorang otai Carigold sini sebagai one of the perancang utama program affiliate ini.

p.s.s: Program ini masih dalam fasa 1. Pencarian bakal bakal reseller dan leader-leader sedang rancak berlangsung. Jadilah antara orang terawal merebut peluang ini.

p.s.s.s: Saya jamin anda tidak akan berjumpa dengan mana mana sistem atau programmer yang tersedia sanggup menurunkan harga lebih ekonomikal dari apa yang tertera di brosur diatas.

p.s.s.s.s: Berminat! call saya di 019-3888 782 atau ym saya di aidilitm atau email saya di saya [di] aidil [dot] net
 
Sponsored Post

dodyann

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2005
Messages
838
Reaction score
1
Points
15
Salam geng,

mmg program baru dgn produk yg VALUE BUY. dulu program2 online kite byr mcm2 amount tp produk hampeh tp yg ni mmg produk hebat. belum cite psl biz plan ..

pakar2 affiliate programs bole masuk & mula buat duit dgn produk Twendeline..

produk nye simple .. dgn RM488
=> dpt unique domain name (bukan subdomain atau tumpang nama org lain)
=> dpt 1 year hosting
=> dpt world class Joomla template (ni bukan template amatur or web design cap ayam)
=> kite bole bina website kite utk mcm2 tujuan, bloging, journal, shopping cart & lain.
=> very easy & friendly contorl panel ( x perlu pandai Joomla utk edit pun)
=> byk lagi feature bole cek dlm website
=> harga murah & bole bole upload website kite dlm masa kurang pd 5 minte (nak masuk info2 & edit ikut masa korang la brp lama nak buat tp mudah sgt2)

belum termasuk biz plan utk buat duit .. sila baca diatas ..

contoh2 website client TDL

www.aidil.net
www.yuyumimah.com
www.datsunbiru.com
www.dodyann.com => aku punye tp x siap lagi kekeke ..
www.evaavenue.com

biasa harga market utk website joomla & dgn feature2 yg TDL bg lebih pd RM2000 .. pi tanya sapa2 ..
 

maxventure

Junior Member
Joined
Mar 28, 2007
Messages
52
Reaction score
0
Points
6
Kenapa TwendeLine

Ramai orang yang lama dalam dunia internet akan mengalami apa yang dipanggil 'information overload' dan perlu mencari satu templat yang boleh dipercayai, berkualiti daripada berjuta jawapan yang ada dalam internet.

Ramai orang ingin menjimatkan masa daripada menghabiskan masa berjam-jam membuat research bagaimana hendak memulakan dan menguruskan perniagaan.

Twendeline menjimatkan masa, wang dan keringat kerana ianya telah memikirkan apa yang patut ada pada sesuatu laman web mengikut genrenya tersendiri.

Berbanding dgn apa yang telah ada dipasaran, Twendeline adalah berlainan sama sekali.
 

nokaki

Active Member
Joined
May 26, 2008
Messages
2,159
Reaction score
2
Points
25
register brpa?
so produk scara maya sj le
 

Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
mahalnye yuran rm488..
ade ke yg nak masuk??
Nak kata mahal tak ler.. derang ni berprodukkan Joomla. CMS ni memang diakui seantero dunia diantara CMS terbaik untuk digunakan bagi sebarang tujuan.

Nak order boleh bagitau saya.. :D


.
 

maxventure

Junior Member
Joined
Mar 28, 2007
Messages
52
Reaction score
0
Points
6
488 tuh sebenarnya kalau nak kira murah. Kecuali kalau u pandai isntall sendiri.

488 tu termasuk
1. domain dan hosting
2. template (skrg dah ada dalam 26 template)
3. support (sepanjang tahun, online dan offline)
4. video tutorial
5. ready component, modules dan mambot
6. Affiliate programme yang masyukkk....
7. akan ada simposium online business (insya-allah)

kalau nak suruh programmer buat pun lebih dari apa yang ditawarkan. RM 488 nie dah kira murah.

Joomla ini sebenarnya versatile. Ianya boleh jadi daripada personal website sampaikan website majalah online. Terpulang kepada idea dan kreativiti kita utk buat. Nak buat business directory pun ada.

Instalaltion pun dalam 3 minit je. Semua dah dipermudahkan. Ada apa sahaja pertanyaa berkaitan dgn joomla bleh ditanya kpd support samada ym, forum atau ticket.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register