Drama Melayu

CG Sponsors




Jackhalid

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,397
Reaction score
967
Points
111
masuk askar jd kadet tp family kaya2 siap ada driver. nipu sgt
tu ok la logik lagi.

yg tak logik dia belasah peragut tu. ada orang rakam video, pastu jadi viral. video viral tu bukan main lagi siap ada banyak angle & close-up shoot. kah kah kahhh :))
 
  • Like
Reactions: TT
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
150,682
Reaction score
20,763
Points
1,661
sembang handle bisnes airlines tp sebijik kapal terbang pun xnampak
 

lithium08

Fun Poster
Joined
Mar 17, 2008
Messages
745
Reaction score
75
Points
20
Rumah besar gedabak mcm jutawan tp pelik consider x mewah n keta besar 2bijik..nk mewah mcm mana lg?siap mak ckp dgn menantu minta maaf sbb anak tak mampu bg kemewahan hahaha..
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
150,682
Reaction score
20,763
Points
1,661
apa punya sinopsis la

 

Deen27

Active+ Member
Joined
Jan 25, 2012
Messages
2,934
Reaction score
70
Points
45
apa punya sinopsis la

Okay la tu. Ringkas dan banyak loopholes.. baru wat reviewer tertanya2. Banyak sngt persoalan dan nak tahu plot cerita ni camne gi nyer.

Cer ngaku tt.. kamu pon mesti terpikir, wayang apa yg diorng berdua nak tngk tu kan :)):))
 

Khayra Adelia

Freshie
Joined
Dec 30, 2019
Messages
21
Reaction score
3
Points
38
drama melayu buat la genre mcm kdrama City Hunter atau W. ada kelainan,bukan tipikal. tapi biasa la kan,kita faham pengarah drama melayu ni bkn ada idea pun
Lagi satu drama melayu cepat sgt sentap..org korea rilek je..ade yg berlakon jadi perdana menteri la..kalau kat sini buat camtu mahu kene saman nnty
 

Khayra Adelia

Freshie
Joined
Dec 30, 2019
Messages
21
Reaction score
3
Points
38
Nak tanye la..kat mana yer kalau nak cari drama melayu yang lama2..Mak saya nak tengok 'Nur Kasih di Jabal Rahmah'..puas dah cari tapi tak jumpa🤔🤔
 
Sponsored Post
Top
Log in Register