Drama Hello Mr.Perfect Rubbish Last Episod Minggu ni,berakhir disaster dlm hidupku.

Recommended Brokers


alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,536
Reaction score
426
Points
531
DRAMA HELLO MR PERFECT CERITA CINTA PALING SAMPAH DI TV3. Untuk slot Akasia terbaru tv3 sedang di tayang drama terbaru Hello Mr Perfect. Aku tengok jugak la satu dua episod walau dengar tajuk je ala2 korean drama apatah theme song dia memang konsep ala2 korea jugak.

Lagu pun lirik sory sory sayangku i hate u, i love you, i miss you bagai. Hahaha... memang very da korea je suka buat lagu mix bahasa ni. tengok cerita tak tau la ala2 drama korea ke tidak sebab aku bukan follower korean drama.




Sedih sangat bila tengok Drama hello Mr Perfect ni tau. Rasa nak menangis tepi tv je setiap kali dia bersiaran. Bukan sebab cerita dia menyedihkan tapi cerita macam ni pun boleh jadi drama & keluar tv ke? TV3 ni memang jenis takde taste gamaknya.

aku tak tau la versi novel macam mana cerita dia tapi versi drama ni memang aku rasa macam penulis & pengarah drama ni seorang kanak kanak yang baru belajar mengarang cerita cinta dengan imaginasinya. Aku tak berani la kata pelakon tu lakonan dia membosankan sebab aku tak tau apa yang membosankan sebenarnya.

Tapi aku rasa dua2 pun membosankan. Yang pelik tv3 boleh kutip tayang cerita2 murahan yang asal siap macam ni.


Starting pun bosan nak mampush.. hari ni malas dah nak tengok. Kang follow episod dia mulut asyik dok mengkritik je lagi bagus tak payah tengok. Lagipun time2 maghrib waktu siaran dia bagus jugak tv3 tayang cerita2 sampah macam ni. Sebab orang yang mempunyai high taste tak layan. Yang layan mungkin kanak kanak yang baru nak belajar eja perkataan cinta. hahahaha.




screen capture tool











Mungkin pengarah & penulis skrip drama ni dah ketandusan idea sampai perlu nak adaptasi cerita novel entah apa apa. Atau producer drama sekarang memang jenis suka cerita2 remeh yang membosankan macam ni.


depa lagi suka labur modal untuk cerita vod00 dari cerita yang berkualiti. Kesian fatah amin.. kenapalah dia sanggup terima job untuk drama ni. Kemaruk nak jadi hero sangat atau takde job dah nak ambil atau asal masyuk sudah.


Cerita2 macam ni layak untuk pelakon2 amatur buat persembahan untuk hari penyampaian hadiah sekolah rendah je. tak perlu laburkan modal untuk drama2 sampah macam ni. Tak layak pun sebenarnya tayang kat tv. hahahaha


Moral of the story.. Nampaknya tv3 sekarang memang tak macam dulu yang selalu tayang drama2 berkualiti dari segi jalan cerita sehinggalah ke pelakon. TV3 sekarang asal benda tu jadi cerita dah cukup lulus untuk di tayangkan kat tv. Bukan takat drama sekali dengan tv3 layak humban dalam tong sampah kemudian kitar semula jadi bahan yang lebih bermanafaat. hahaha




Cuba anda bangun dan pejam mata,nyanyikan lagu ni dengan penuh kejujuran,kalo takde cawan pinggan yang menyinggah,bermakna lagu ini sangat terkesan di hati mereka

jom beramai-ramaiiiiiii........!


Hello, hello Mr Perfect
Siapakah kau? Cantikkah kau?
Perfectkah kau untuk menjadi kekasihku
Namun ku tidak pernah mengalah
Tetap juga mahu bersama dengan aku
Akhirnya aku mula sedar
Yang aku mula mencintaimu
Tetapi di saat itu kau telah pergi

Di manakah kau sayang
Puas ku mencari dirimu
Merajukkah kau dengan aku
Maafkanlah aku

Sorry, sorry sayangku
I love you
Sorry, sorry sayangku
I miss you
Sorry, sorry sayangku
Kembalilah dikau kepadaku

Sorry, sorry sayangku
I hate you
Sorry, sorry sayangku
I don't trust you
Sorry, sorry sayangku
Kerna dulu ku mengkhianati dirimu

Maafkanlah aku sayang
Aku mengaku selalu curang
Selalu menyakiti hatimu
Selalu mencari salahmu

Ku tidak pernah menghargai kasih sayangmu
Namun kini segalanya telah terjawab
Baru ku tahu ku tidak boleh tanpamu
Dan sesungguhnya ku telah jatuh cinta denganmu

Di manakah kau sayang
Puas ku mencari dirimu
Merajukkah kau dengan aku
Maafkanlah aku

Sorry, sorry sayangku
I love you
Sorry, sorry sayangku
I miss you
Sorry, sorry sayangku
Kembalilah dikau kepadaku

Sorry, sorry sayangku
I hate you
Sorry, sorry sayangku
I don't trust you
Sorry, sorry sayangku
Kerna dulu ku mengkhianati dirimu

Sorry, sorry sayangku
I love you
Sorry, sorry sayangku
I miss you
Sorry, sorry sayangku
Kembalilah dikau kepadaku

Sorry, sorry sayangku
I hate you
Sorry, sorry sayangku
I don't trust you
Sorry, sorry sayangku
Kerna dulu ku mengkhianati dirimu
Kembalilah padaku

Lagu & Lirik: A. Aida
 
Last edited:
Sponsored Post

are-da

Active Member
Joined
Dec 1, 2007
Messages
1,931
Reaction score
1
Points
25
music dlm cerita tu memang ada yang lagu korea.. :">

tapi cerita totally out.. baik layan cerita baru tu.. kau aku kita..
 

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,679
Reaction score
199
Points
73
yg laki tu aku kenal..yg prempuan tu sapa...cm lawa jugak dlm gmbr tu..
 

LT~Handmade

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
May 17, 2012
Messages
314
Reaction score
8
Points
15
Cerita ni la paling best..org yg kutuk drama ni xde kelayakan untuk tinggal di tanah melayu.....
 

Muhammad90

Active Member
Joined
Nov 9, 2012
Messages
1,795
Reaction score
5
Points
25
Orang sekarang masih tgk drama Melayu lagi ka?

Last layan cerita melayu tahun 2009, pelakon Tiz Zaqiyah, apa ntah nama cerita tu :D
 

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,679
Reaction score
199
Points
73
Orang sekarang masih tgk drama Melayu lagi ka?

Last layan cerita melayu tahun 2009, pelakon Tiz Zaqiyah, apa ntah nama cerita tu :D
aku layan je drama melayu klu ada ms...tp drama kol 7 ni tak sempat nk layan sbb tgh driving balik kje.

aritu aku layan drama plan cinta tak jadi.kl 10 mlm klu tak slh..laki tu berlakon..aku layan sbb heroin dia kopek besar:)cgrock:)cgrock
 

d_conan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 24, 2011
Messages
24,141
Reaction score
863
Points
161
hahaha.. lawak baca komen..
 

denel235

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2013
Messages
597
Reaction score
4
Points
15
heroin tak mantap tuh yang kurang org nak tgok ... tp ramai pulak baca novel cite ni .. huhu
 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
17,876
Reaction score
984
Points
161
drama melayu esp kat tv3 memang sampah boleh buang ke longkang...penulis skrip ambil jalan mudah adaptasi novel ke drama dan tak payah berfikir....bila tulis skrip tak pelu guna otak...makan hasillah drama sampah yg tak perlu guna otak tgk...

hasil wujudlah gadis gadis perasan nak kahwin org kaya...janda janda perasaan nak kawin dato...mula la bergaya hijabsta yg entah apa apa...

drama tv3 ni juga menghasilkan kelompok penonton lagha yg cepat cepat solat mahgrib...atau lambat lambat solat maghrib sebab fokus nak tgk cite sampah ni...

tv3 terpaksa bersaing dgn tv3...so buat lah cite tangkap muat...ambil hero hero muda yg bayar rendah...tu je...kalau ambil hero2 yg ada nama kena bayar mahal...demi nama hero2 muda terima la
 

QIPIDELANA

Super Active Member
Joined
Dec 13, 2012
Messages
8,617
Reaction score
162
Points
78
hahah..mmg mcm smpah cterni,tgk pelakonpun mcm baru blaja nak jadi pelakon.kesian plk tgk.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register