Dr MAZA : Islam dibuli, tak selamat di bawah kerajaan PH

CG Sponsors




akudotcom

Super Active Member
Top Poster #4
Joined
Jun 17, 2007
Messages
8,875
Reaction score
1,686
Points
151
tanya kat thread MSK....ni thread buli islam....kununya islam kena buli....kihkihkhikhikhihkih.. 😁 ..
tu trade mark dia bro
Dia buat bole
Org lain yg tak bole kikiki
 
Sponsored Post

biomedik2

Active+ Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
3,744
Reaction score
1,165
Points
111
hina agama ni biasa lah dlm politik
Mereka bole

kita yg tak bole
Apa nak heran nya

cuba lu hina agama kristian dlm media social..kita tgk kene ke tak kene buli huhu
Betul la apa yang dr maza cakap. Dia bukan refer kpd satu event shj. Kau yang jenis tak paham bahasa.
 

akudotcom

Super Active Member
Top Poster #4
Joined
Jun 17, 2007
Messages
8,875
Reaction score
1,686
Points
151
Betul la apa yang dr maza cakap. Dia bukan refer kpd satu event shj. Kau yang jenis tak paham bahasa.
ye la
Itu pendpt dia
Dia mufti perlis
ada byk mufti ldlm mesia ni
Ada byk pendpt

Ko semayang ada qunut tak? :ROFLMAO:
 

biomedik2

Active+ Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
3,744
Reaction score
1,165
Points
111
ramai betul tercabar dengan ayat2 simple dr maza
 

biomedik2

Active+ Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
3,744
Reaction score
1,165
Points
111
sy sokong mufti saudi
Dia tak tutup masjid masa covid
Mufti saudi approach hampir sana dgn kita. Kita, hanya ajk masjid. Kat sana fia limitkan bil jemaah. Approach sama je. Solat raya pun mufti galakkan kat rumah
 

akudotcom

Super Active Member
Top Poster #4
Joined
Jun 17, 2007
Messages
8,875
Reaction score
1,686
Points
151
Mufti saudi approach hampir sana dgn kita. Kita, hanya ajk masjid. Kat sana fia limitkan bil jemaah. Approach sama je. Solat raya pun mufti galakkan kat rumah
tp masjid tak penah tutup
Ini menunjukkan mufti saudi lebih power utk menghadapi fitnah /ujian :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register