Dr Mahathir beri amaran PH boleh jadi kerajaan sepenggal

CG Sponsors




moore426559

Super Active Member
Joined
May 11, 2012
Messages
8,207
Reaction score
626
Points
111
Dah terlambat.. Walaupun ko uturn, org dah x caya.. Sebab generasi X ni lain sikit, ko patahkan hati dia...siap la ko. Lagipun Generasi X bukan jenis yang setia... Byk kes cerai pun dari sini la..

Eh termasuk cerai pula..

Kat Sabah, Warisan pun mcm dah senyap je.. Aku rasa PH PKR DAP ni menten kat Penang, Selangor, Kedah, dan KL je kot. Lain2 tempat BN dan sekutunya ambik balik.
Perak pun buat pru dlm setahun dua dapat kat BN balik. Harapkan Peja habis tanah melayu dpt kat Cina ni nanti.
 
Sponsored Post

MatDev

Fun Poster
Joined
Nov 9, 2016
Messages
198
Reaction score
17
Points
25
Perak pun buat pru dlm setahun dua dapat kat BN balik. Harapkan Peja habis tanah melayu dpt kat Cina ni nanti.

Lepas peja bagi statement
"Najib do your own business"
lebih kurang macam tu lah..

dalam hati ni.. aik taraf menteri besar ke taichi balik tanpa fakta?
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,613
Reaction score
928
Points
161
geng pakatan dah ilang kepercayaa kt Tun... Desak tun serah kuasa pada Abg Non... Maybe akan ade undi tak percaya sikit masa lagi.. Tun lak terpaksa cari sokongan kuat pembangkang....
 

abah5851

Active Member
Joined
Dec 5, 2014
Messages
2,362
Reaction score
94
Points
40
Semua yg jadi wakil rakyat ingat nak cepat kaya dalam otak memasing. Bukan nak bantu rakyat kat bawah. Kalau sikap begini berterusan, mmg sepenggal je la memerintah. Tak kira la parti mana pun.
sekarang org politik byk politician...nak tak nak kena juga amik kontrak..kalau tidak dapur tak berasap...mmg budaya demokrasi seperti ini... ia akan semakin teruk dan teruk... last akan jadi siapa kaya dia yang menang... kejatuhan BN pun sebab duet... So, pucuk pangkalnya adalah duet, kekayaan... sistem demokrasi nampak adil tapi pengakhirannya akan semakin buruk....
 

abah5851

Active Member
Joined
Dec 5, 2014
Messages
2,362
Reaction score
94
Points
40
geng pakatan dah ilang kepercayaa kt Tun... Desak tun serah kuasa pada Abg Non... Maybe akan ade undi tak percaya sikit masa lagi.. Tun lak terpaksa cari sokongan kuat pembangkang....
Tun akan buat beberapa statement utk menakutkan Abg non... biar Abg Non tak buat undi tak percaya... banyak bahasa kias Tun M dah keluarkan... Nak tengok Abg Non ade telur atau tak je...
 

odin_kaa

Active Member
Joined
Dec 29, 2012
Messages
1,060
Reaction score
31
Points
40
PRU15 ni jom tengok ke mana arah undi Melayu ... PH boleh maintain sebab undi bukan Melayu solid kat belakang dia ... just perlu minoriti undi Melayu ... BN & MN pulak kena dapatkan undi2 bukan Melayu kat beberapa kawasan penting
 

rsat

Fun Poster
Joined
Aug 4, 2011
Messages
871
Reaction score
76
Points
30
Semua parti boleh asal bukan PH..
 

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
5,380
Reaction score
387
Points
81
Tun akan buat beberapa statement utk menakutkan Abg non... biar Abg Non tak buat undi tak percaya... banyak bahasa kias Tun M dah keluarkan... Nak tengok Abg Non ade telur atau tak je...
aduh ...
jgn mskkan sel yg sama dgn lks, superman hue, lge & waythamurthi lah...
nt jd royal rumble dlm tu
 

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
5,380
Reaction score
387
Points
81
PRU15 ni jom tengok ke mana arah undi Melayu ... PH boleh maintain sebab undi bukan Melayu solid kat belakang dia ... just perlu minoriti undi Melayu ... BN & MN pulak kena dapatkan undi2 bukan Melayu kat beberapa kawasan penting
umngok kena kick jahit midi, bijan, nazri aziz, hantu mok limah, papagomo dan yg sama waktu dgnnya dululah, for good...

jika ada atas pentas or poster wajib kalah TKO...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register