Dr M pertahan hak Malaysia tidak hantar pulang Zakir Naik

Recommended Brokers


Sponsored Post

zus_10

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2010
Messages
930
Reaction score
14
Points
15
If u read about Tsun Tzu the art of war, one step back, WAIT, and move 3 step forward.

In this case, one step back, WAIT until Tun M died, then move 3 step forwards, send ZN for fair trial in India. Let him hire a good lawyer and face the music.
sun zu? pe jadah 2, ben?? gapoever! you're lost ald, ben. lost! heh! :sneaky:
 

stonecold88

Active+ Member
Joined
May 31, 2009
Messages
4,048
Reaction score
703
Points
71
KENAPA MASIH TIADA TINDAKAN KE ATAS ZAKIR NAIK, RAMASAMY PERSOAL DR MAHATHIR

inilah yang dikatakan lebih taat kepada PM India berbanding PM Malaysia! Setelah IGP beri amaran jangan provokasi perkauman dan agama lagi, beliau terus menyebarkan fitnah menerusi wawancara dengan media India.

Kami juga ada soalan yang saya iaitu selepas beratus laporan polis dilakukan ke atas Ramasamy, kenapa beliau masih bebas menonjolkan keceluparannya? Jikalau beliau menafikan beliau hanya terlibat dengan LTTE menjadi agen pendamai, apa pula penjelasan Ramasamy yang juga terlibat dengan TGTE, cabang dari LTTE yang telah disenaraikan sebagai kumpulan pengganas oleh kerajaan Sri Lanka?

Mohon @pdrmsia_official segerakan tangkapan dan siasatan serta dakwaan ke atas Ramasamy dan gengnya. Apakah mereka ini kebal dari tindakan undang-undang? Yang lemah dihukum dan yang berkuasa dan berharta terlepas? Kenapa Ramasamy and the geng kebal sangat?
 

rem

Freshie
Joined
Jul 11, 2019
Messages
29
Reaction score
4
Points
8
elok bagi kerakyatan warganegara je kat zakir naik ni.. hari hari boleh tengok cina tong san butthurt hahahaha
 

rasyid.ahmad

Fun Poster
Joined
Feb 15, 2017
Messages
201
Reaction score
59
Points
20
Ada pendatang dah berketurunan tinggal kat mesia sampai beranak cucu pun masih besarkan adat dan bahasa negeri asal, pandang rendah penduduk asal sini, tak reti integrasi, tapi dalam bab cari untung rakus mempergunakan hasil dan rakyat tempatan tanpa batas. Hidup macam parasit, tamak, dan tak sedar diri, dan contribute nothing to society.
mereka ni warganegara tetapi pemikiran dan budaya masih seperti pendatang.
bila kita panggil mereka pendatang, mereka marah, cakap kita racist
 

BenVentures

Super Active Member
Joined
May 10, 2018
Messages
9,097
Reaction score
550
Points
111
mereka ni warganegara tetapi pemikiran dan budaya masih seperti pendatang.
bila kita panggil mereka pendatang, mereka marah, cakap kita racist
Zakir Naik is the real pendatangs.
Latifah Koya is the real pendatangs.
Isn't Khairy Jamaludin was born in Arab?
 

rem

Freshie
Joined
Jul 11, 2019
Messages
29
Reaction score
4
Points
8
pendatang cina butthurt pendatang india

seronok tengok sambil makan popcorn
 

moore426559

Super Active Member
Joined
May 11, 2012
Messages
7,078
Reaction score
221
Points
73
Ruginya dah takde ceramah ZN. Weekend mcm ni sesuai ZN bg ceramah.

Kita mengalah kpd mereka.
 

valentinik

Active Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
2,344
Reaction score
173
Points
33
So bila next program ceramah umum dr zakir?teringin nak pegi untuk memeriahkan majlis,boleh juga dapat ilmu,jom semua ramai2 kita pergi..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register