Dr M pertahan hak Malaysia tidak hantar pulang Zakir Naik

Recommended Brokers


rem

Freshie
Joined
Jul 11, 2019
Messages
29
Reaction score
4
Points
8
hantar zakir naik sorang, sekor2 pendatang butthurt

hahah simple je
 
Sponsored Post

cropok

Active Member
Joined
Mar 30, 2018
Messages
1,149
Reaction score
200
Points
33
wahai mujahid..pi lah tdo ditepi jalan..ditepi longkang..bersama2 anjing2..krn itu layak bagimu.
 

BenVentures

Super Active Member
Joined
May 10, 2018
Messages
9,030
Reaction score
547
Points
111
If u read about Tsun Tzu the art of war, one step back, WAIT, and move 3 step forward.

In this case, one step back, WAIT until Tun M died, then move 3 step forwards, send ZN for fair trial in India. Let him hire a good lawyer and face the music.
 

rem

Freshie
Joined
Jul 11, 2019
Messages
29
Reaction score
4
Points
8
it's a pleasure to see cina butthurt over one person zakir naik

hahaha

malay will unite, and cina can go back to their dirty mainland become PRC, boleh berak merata
 

Jackhalid

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,355
Reaction score
938
Points
111
Antara pendatang (dan PATI) beragama Islam VS rakyat Malaysia IC biru bukan beragama Islam, korang lagi prefer yang mana? :unsure:
 

SMI6

Active Member
Joined
Jan 3, 2016
Messages
1,885
Reaction score
279
Points
46
Fyi, Zakir Naik is a squatter (pendatangs)
Fyi DZN ni Permanent Resident pendatang tak dapat bang keistimewaan PR.

PATI beragama Islam tapi tak ad kelayakan professional jadi la PATI seumur hidup.


DZN tu doktor, member of board international Islamic Schooll, board professional Islamic research dll bang,bukan penurap Batu bata tapak projek.

Bukan senang nak jadi ahli tertinggi dlm professional board. Sbb tu la DZN ni jauh lagi baik Dari org non Muslim yg ad ic biru tapi tak ad kelayakan professional.

 
Last edited:

a b c d e f

Super Active Member
Joined
Oct 28, 2010
Messages
7,065
Reaction score
523
Points
111
Ada pendatang dah berketurunan tinggal kat mesia sampai beranak cucu pun masih besarkan adat dan bahasa negeri asal, pandang rendah penduduk asal sini, tak reti integrasi, tapi dalam bab cari untung rakus mempergunakan hasil dan rakyat tempatan tanpa batas. Hidup macam parasit, tamak, dan tak sedar diri, dan contribute nothing to society.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register