-Dr.Bird, Your Manhood Solution- (Pakar Rawatan Tenaga Batin)

CG Sponsors




master_zul

Fun Poster
Joined
May 30, 2008
Messages
789
Reaction score
0
Points
10
PEWARIS ILMU URUTAN BATIN (PULIH TENAGA KELAKIAN "ENHANCEMENT & ENLARGEMENT" BESI QURSANI

- DR. BIRD -

-->PAGE FACEBOOK<--

Assalamu'alaikum semua warga CG..

kalau ada sebarang pertanyaan, jangan segan silu hubungi teman
di talian : (CALL/SMS/WHATSAPP) 018-3734838
BBM PIN: 2A29DB5B
, (Hotline 24/7)

Alamat Pusat Rawatan :

Terima Kasih.. :D :)cgrock



JADUAL MASTER ZUL

-TESTIMONI-:eek:

aku tanyer sebab aku kenal avatar master tuh
kalau betul mcm tuh meh aku kasi up sikit thread nih

memang aku penah hantar member aku ke tempat panji alam nih sbb terseliuh kaki.. datang pakai tongkat balik lepas urut dah tak pakai tongkat, tapi terus terang cakap bukan terus baik la tapi ada kurang n lepas second time pergi dah ok.. so boleh cakap aku ni rekemen la sesapa yg nak mengurut ngan master zul (panji alam)

ni pengalaman aku dalam hal terseliuh dalam hal batin2 ni aku tak jamin sebab tak pernah buat lagi :D

ni kire testi jugak ni so pada master zul boleh quote apa aku cakap ni letak kat page depan sedap sikit org baca :)cgrock
Pergh...power punya urut...satu badan aku dekat 2 jam TT meraba...errr...silap mengurut....aku siap lena kesedapan lagi...memang digalakkan kau orang cuba..dah la mai jauh2 dari gombak ke kajang...naik motor lak tu...memalam lagu nie...dari jam 10 malam sampai jam 12 tadi....cuma RM75 saja...mantap....satu lagi TT punya urut bukan terus urut punya...ada baca baca punya...dan pengalaman baru...dah berbelas orang urut aku nie ler first time aku jumpa orang urut tulang dada..sakit2 sedap...ada sebab katanya...sebab apa aku lupa dah :)paid:)paid
salam
ni testimoni aku lak...zul mai mengurut aku di umah jumaat 12/2..
tangan aku salah urat(pergelangan tangan) dekat 2 bulan dah sakit...

1.sebelum ni dah 2 org mengurut aku..depa hanya urut kat pergelangan tangan saja..tak mcm zul yang urut dari atas bahu
2.sebelum ni bila org2 mengurut mmg hilang sakit aku...tapi kalu nak tau baik ka dak kena tunggu esok pagi..jadi aku bgtau kt zul mcm tu la jugak...dalam masa mengurut mmg hilang sakit,tunggu esok tengok ok ka dak...alhamdulillah bangun pagi...tangan aku ok sket...dah boleh buat pergerakan2 yg sebelum ni tak boleh aku buat..

insyallah aku nk repeat [email protected] kali lagi urut dgn zul
:D:D:D
dah urut 2 hari lepas..mmg mantoppp..
trkejut mula2 tu sbb ingat ke orang tua..skali budak muda lg..
tp style urut mmg best, nmpak mmg ada ilmu..
next week nak arrange utk 2nd round..

Zul TQ urut ari tu.... memang bagus la si zul nie urut tak berkira langsung... urut pun tak ada curi tulang.... lepas tu masa pun tak berkira yang penting org yang di urut tu puas.... bagus2x macam nie la usahawan yg berjaya nie :D:D:D

tangan saya yg sakit tu pun dah baik....tapi banyak pulak urat yang kena adjust balik..... so zul minggu depan bole buat rawatan susulan pulak

amir - bukit antarabangsa
Di mlm ambang kemerdekaan Dr.Bird dtg berkunjung.

Sesi bermula dgn acara isap2 rokok sambil berbual.
Ibarat "mcm pernah berjumpa biarpun blm pernah bersua" :)

Lbh kurang dlm 10 mlm hingga 12 tgh mlm sesi urutan selesai.
Kesimpulannya? Kesan dari sesi urutan itu?
Setiap kali berurut,saya ada tanda aras tersendiri utk tau keserasian berurut.
Antaranya :-
- "dia" bangun dulu seblm saya bangun(dgn suatu semangat yg amat2 berbeza) :)
- diikuti dgn suatu bunyi nyaring dan panjang yg berkumandang(amat2 melegakan! )
Nak cerita lbh2 pun....." keris saya masih blm bersarung,apatah lg mau berpencak" :)
Lg pun ini baru sesi pertama.

Seblm Dr.Bird pulang ke sarangnya.
Sempat bersembang sambil merokok 2-3 btg.
Saya tabik dgn Dr.Bird biarpun usia masih muda(sukar nak jumpa anak muda sebegini)
anda seorg yg beruntung Dr.Bird!

* " aku klu dah turun mmg payah nak naik2" kata si A.
" aku plk klu dah naik mmg payah nak turun2" kata si B *
Kisah penghuni flet tinggi yg mengalami kerosakan lif pd suatu hari :)
Atau ada kisah di sebaliknya?

Dr. Bird ada jawapannya! :) :) :)
Salam hehe testimoni terbaru

Haaa pakmil menjerit kaww kena tekan habis urat2

Lepas urut badan rasa ringan hehe ya allah berdoa moga dipermudahkn mendapat zuriat

Kalau dh dpt analisis semalam maklumkan ya :)cgrock
1st petemuan masta bukak jurus kage bushi - badan rasa ringan
2nd pertemuan masta bg jurus rasengan- suami isteri terlewat solat subuh hehe.

Waiting 4 next sesi- jurus apa lum tau lg..

Berbaloi2 beb.. Belum cuba belum tau.. Pas cuba rasa nk tambah cawangan hahaha

Terbaek...

kepada otai-otai carigold yang umur dah melangkaui 35, atau yang 40 ke atas tu, jika ingin khidmat konsultasi utk kesihatan kelakian, boleh hubungi dr.bird.. dr.bird boleh beri perskripsi supplement2 yang diperlukan untuk mengekalkan keremajaan punai anda.. :D

cegah sebelum terlambat.. pastikan prestasi kejantanan anda sentiasa di tahap maksima..
 
Last edited:
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Assalamu'alaikum semua warga CG..

Di sini teman nak khabar kepada pria-pria CG
Yang nak mengurut.. Kalau2 ada sakit2 badan ke..
Sengal2 ke.. Apa2 je lah asalkan kat badan..
Kalau sakit hati, tak leh watpe lah teman.. :D

Perkhidmatan teman pintu ke pintu sekitar lembah kelang..
So, abg2 CG dan pakcik2 CG tak perlu lah ke mana2..
tunggu je kat umah..

Urutan terbahagi kepada beberapa kategori..

1. Urut Seluruh Tubuh = RM 75

2. Urut Separuh Tubuh = RM 45

3. Urut Anggota Tubuh. = RM 25 (ex.tangan,kaki,kepala,dll)

4. Urut Khas Tenaga Batin* = RM 150

Urutan teman tidak mengira jam..
teman bergantung kepada kondisi pesakit..
kalau pesakit tu urat saraf macam jalan lama bentong,
kadang2 ambil masa ngurut smpai 2 jam lebih..
tapi, bayaran tetap sama.. yang penting puas hati..

kalau ada sebarang pertanyaan, jangan segan silu hubungi teman
di talian : 012-6252377 (Hotline 24/7)

Jadi, sape2 warga CG yang nak SPA kat umah, Tepon lah teman yea..

Terima Kasih.. :D :)cgrock

Best nie...tapi kawsan mana haaaaaaa....mai kajang boleh...kalau boleh nak urut ASAP lah..lama dah tak urut2 nie :)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register