BTC USD 35,558.0 Gold USD 1,764.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Dr. Amalina bidas kenyataan Dr. Muhaya

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
299,571
Reaction score
12,881
Points
2,376
IMG_20210610_225758_747.jpg

"Bonda mengambil tanggungjawab untuk memohon maaf atas salah faham yang timbul dan ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada semua yang ambil berat termasuk pihak media, rakan-rakan dan keluarga yang mengambil inisiatif tabayyun, atau bertanya akan perkara sebenarnya kepada Bonda mahupun team Bonda," kata Pakar motivasi, Datuk Prof Dr Muhaya Mohamad.

Ikuti berita terkini di grid.astroawani.com

#AWANInews
 
Sponsored Post

PedangSetiawan

Super Active Member
Joined
May 14, 2010
Messages
8,734
Reaction score
99
Points
80
yang banyak kecam dr muhaya ni pompuan2 juga. melenting kata diri kene bodohkan sikit untuk dapat jodoh. padahal nanti bila dah ada bf pon ko buat2 bodoh2 juga. phuihh kahak kan aja.
 

akukuli

Active Member
Joined
Oct 17, 2013
Messages
2,487
Reaction score
118
Points
38
Cerita bulan 2 rupanya..
I sinar pn dah jd taik..
Sape la bawak cerita ni.
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
13,430
Reaction score
3,240
Points
201
yang banyak kecam dr muhaya ni pompuan2 juga. melenting kata diri kene bodohkan sikit untuk dapat jodoh. padahal nanti bila dah ada bf pon ko buat2 bodoh2 juga. phuihh kahak kan aja.

Pendapat boss mmg power..:ROFLMAO:

Mereka bukan buat2 bodoh..
Tp adakalanya mereka akan jdi blur skit..

Atas faktor kesihatan dan sebagainya..
Benda ni mereka kena terima..

Tp mcm biasa la..
Spe nk ngaku tetiba blur2..

Tapi orang laki mcm biasa..
iya kan je..
 

lats840

Active+ Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
2,671
Reaction score
611
Points
81
Lelaki kalo buat2 bodo dlm bidang yg pompuan conquered pun cute gak...
Cth mcm suami tu kojo chef, tp buat2 bod0 bilo tolong masak kat dapur dgn bini...
Konon2 tk reti masak bnde yg simple ko...
Sruh bini ajar masa recipes yg ayam msak kicap ko...
Kan nmpak bod02 tu..

Kalo tak faham gak apo yg Prof tu koba...
Mmg bod0 la, pekat sgt.. Level
Tinggi bod0 nye..
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
13,430
Reaction score
3,240
Points
201
Lelaki kalo buat2 bodo dlm bidang yg pompuan conquered pun cute gak...
Cth mcm suami tu kojo chef, tp buat2 bod0 bilo tolong masak kat dapur dgn bini...
Konon2 tk reti masak bnde yg simple ko...
Sruh bini ajar masa recipes yg ayam msak kicap ko...
Kan nmpak bod02 tu..

Kalo tak faham gak apo yg Prof tu koba...
Mmg bod0 la, pekat sgt.. Level
Tinggi bod0 nye..

xde nya bini chef tu nak percaya..laki dia chef tetiba blur dan x reti masak..

hahahahahha..

Orang laki dia xyah wat bodo/blur bagai..

Orang laki just caring je..
Sudah memadai..

Cth tolong gi buang sampah, basuh pinggan, jemur kain, lipat kain, angkat barang.. Takyah suruh2 auto gi buat..

Dh..

Simple.. Isteri dah kagum.. Isteri sblum tido dia asyik fikir untungnya dia dpt suami mcm tu..

Sbb orang lelaki value dan point lebih nya pada tanggungjawab yg dipegang..

Tak hensem xpe janji caring..
mwahahahahahaha..

---
 

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
7,569
Reaction score
234
Points
83
Bukanla bodo2 cuma sopan tu maksud dia.. Laki suka perempuan sopan, hormat, lembut..
 

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
8,025
Reaction score
381
Points
91
Aku nak setuju juga pendapat tn..
Tapi bila wanita banyak berdikari..
Banyak benda dia akan overide keputusan lelaki..

Bila banyak sangat.. Orang lelaki akan lebih senyap je lepas ni..

---

Boleh je pilih mana² calon yg rse sesuai.. Same je semua.. Hahahaha..

---

Aku just bg pendapat sbb, aku setuju wanita berdikari.. Tpi dlm hidup rumahtangga, adakalanya wanita takleh kedepan..

Wanita kne limitkan diri.. Elak berdikari sangat..

---

Banyak kes aku baca, bila berdikari. Isteri akan overide keputusan suami. Ambil alih tanggungjawab dan sebagainya.

Ending akan jdi perpisahan dan sebagainya.

tgk lopa dgn laki PU dia tu la...tgk senyaappp je tok laki dia hehe
 

lats840

Active+ Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
2,671
Reaction score
611
Points
81
xde nya bini chef tu nak percaya..laki dia chef tetiba blur dan x reti masak..

hahahahahha..

Orang laki dia xyah wat bodo/blur bagai..

Orang laki just caring je..
Sudah memadai..

Cth tolong gi buang sampah, basuh pinggan, jemur kain, lipat kain, angkat barang.. Takyah suruh2 auto gi buat..

Dh..

Simple.. Isteri dah kagum.. Isteri sblum tido dia asyik fikir untungnya dia dpt suami mcm tu..

Sbb orang lelaki value dan point lebih nya pada tanggungjawab yg dipegang..

Tak hensem xpe janji caring..
mwahahahahahaha..

---
Hahahaha....
Tak kono eh contoh yg den bg...
Kalo mcm tu, den mntak maaf la..
Nnti den fikir contoh lain plak...
Huhu..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register