DownlineBuilderDirect - downlinebuilderdirect.com

CG Sponsors




razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
Salam,

Kini program yang memberikan anda wang bagi setiap referral memang menjadi kegemaran ramai. Ini adalah kerana ianya mudah dan percuma. Malah mampu membuat wang dalam US Dollar.
Siapa yang tidak mahu buat wang tanpa modal walau satu sen pun kan?

Sedikit tentang program ini:(CARA BUAT DUIT)

Dari 10-30 November, anda berpeluang
untuk menjana US$1 bagi setiap referral
ke program DownlineBuilderDirect.

Kenalkan program ini kepada 100 dan anda
mungkin akan mendapat US$100.
PERHATIAN! MASANYA TERHAD.:) BUAT DUIT DISINI

***(CARA BINA DOWNLINE)***
Ini bahagian yang paling menarik jika anda merupakan seorang usahawan yang memerlukan downline yang ramai dan mampu bekerja untuk anda secara autopilot.

Contoh:
Jika anda upgrade, anda boleh memasukkan 5 email promosi untuk
dihantar secara autopilot oleh program DownlineBuilderDirect. Jadi, selepas sahaja email promosi anda diprogramkan,
anda tidak perlu melakukan apa-apa lagi tetapi email anda tetap akan dihantar ke 20,000 orang.

Hebat bukan? :)cgrock:)cgrock:)cgrock

Anda mahukan downline sehingga 20,000 orang?
Dapatkan caranya disini sekarang.



Semoga anda berjaya sebagai "Networking Marketer" :)

TAWARAN PERCUMA INI TAMAT PADA 30 NOVEMBER 2008...HARAP MAKLUM...
 
Last edited:
Sponsored Post

khas4u

Fun Poster
Joined
Nov 8, 2007
Messages
809
Reaction score
1
Points
20
emm, baru je tgahari td aku register program ni..hehe
tp bukan dr sini..:D:D

Salam,

Kini program yang memberikan anda wang bagi setiap referral memang menjadi kegemaran ramai. Ini adalah kerana ianya mudah dan percuma. Malah mampu membuat wang dalam US Dollar.
Siapa yang tidak mahu buat wang tanpa modal walau satu sen pun kan?

Sedikit tentang program ini:(CARA BUAT DUIT)



PERHATIAN! MASANYA TERHAD.:) BUAT DUIT DISINI

***(CARA BINA DOWNLINE)***
Ini bahagian yang paling menarik jika anda merupakan seorang usahawan yang memerlukan downline yang ramai dan mampu bekerja untuk anda secara autopilot.

Contoh:
Jika anda upgrade, anda boleh memasukkan 5 email promosi untuk
dihantar secara autopilot oleh program DownlineBuilderDirect. Jadi, selepas sahaja email promosi anda diprogramkan,
anda tidak perlu melakukan apa-apa lagi tetapi email anda tetap akan dihantar ke 20,000 orang.

Hebat bukan? :)cgrock:)cgrock:)cgrock

Anda mahukan downline sehingga 20,000 orang?
Dapatkan caranya disini sekarang.



Semoga anda berjaya sebagai "Networking Marketer" :)

TAWARAN PERCUMA INI TAMAT PADA 30 NOVEMBER 2008...HARAP MAKLUM...
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
yup... kita Malaysia nie lambat skit dapat info cmni...
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70


Program ini akan tamat pada 31 December...
Ianya seperti projek Pay Per Lead sebelum ini juga...
Anda masih berpeluang buat wang...
Anda dapat RM3.33 seorang signup!!!

CEPAT! DAFTAR DISINI
 
Sponsored Post
Top
Log in Register