BTC USD 56,854.3 Gold USD 1,773.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

(DOTA 2 )-- Nak cari team untuk train, silap2 blh masuk tourney.

gilabola

Freshie
Messages
6
Joined
Aug 11, 2014
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Jangan addict sangat..online game ni mmang bazir masa punya..baik focus kat kerja kamu..kawan2 I byk guna duit untuk beli gear untk hero dia..memang tak berbaloi la

Bkn semua org sanggup guna duit untuk beli gear la..kwn2 I tak pernah guna duit untuk beli gear..lama2 u jugak akan bosan dengan game tu..jadi tak berbaloi guna byk duit beli gear jika u henti main bila bosan..tapi dota2 berbeza la..masih syok lagi..teamwork game memamg beza sikit..boleh main dengan players lain
 
Sponsored Post

tangyuan90

Freshie
Messages
33
Joined
Oct 11, 2013
Messages
33
Reaction score
0
Points
6
Dota2 mmang popular..cosplay jugak sama..pada 8th dan 9th Nov Tropicana city mall..ada event seperti pertandingan dota2 dan cosplay..jangan sia2 peluang macam ni..datang bersama2 kawan2..hadiah amat lumayan..iphone 5s dan wang tunai mungkin jadi milik u
 

Attachments

  • pd_zps18b8690e.jpg
    pd_zps18b8690e.jpg
    24.3 KB · Views: 4

wen123

Junior Member
Messages
66
Joined
Jan 28, 2014
Messages
66
Reaction score
0
Points
6
Dota2 mmang popular..cosplay jugak sama..pada 8th dan 9th Nov Tropicana city mall..ada event seperti pertandingan dota2 dan cosplay..jangan sia2 peluang macam ni..datang bersama2 kawan2..hadiah amat lumayan..iphone 5s dan wang tunai mungkin jadi milik u

Baru iphone 5s saje..kenapa bkn iphone6?!bosan tu..byk org join..susah menang la..baik tidur je
 

samurai_liam

Fun Poster
Messages
621
Joined
Jun 3, 2012
Messages
621
Reaction score
13
Points
15
tahun lepas active main dota2.. fav hero rikimaru,, triple kill senang2 je.. skrg da bersara, men COC lak..
 

fogofo

Banned
Messages
113
Joined
Jun 19, 2013
Messages
113
Reaction score
0
Points
20
I suka sgt anime..jom la pi sama2 event ni..tak sabar2 mau tengok costume cosplayer..tentu amazing..jika ada org cosplay luffy lagi bagus..dia comel la..hehe..kwn pon ada suruh I pi event ni..tapi takut mau bertanding..haha..tengok2 boleh
 

Attachments

  • download (20).jpg
    download (20).jpg
    9.9 KB · Views: 2

tangyuan90

Freshie
Messages
33
Joined
Oct 11, 2013
Messages
33
Reaction score
0
Points
6
I suka sgt anime..jom la pi sama2 event ni..tak sabar2 mau tengok costume cosplayer..tentu amazing..jika ada org cosplay luffy lagi bagus..dia comel la..hehe..kwn pon ada suruh I pi event ni..tapi takut mau bertanding..haha..tengok2 boleh

Bkn saje ada pertanding cosplay..ada jugak sharing session..expert dlm game dan jugak cosplay akan datang jugak..ajak la kwn2 yg suka game dan cosplay datang bersama2..grand finale akan dianjur di Kenanga wholesale city pada 22nd dan 23rd Nov
http://www.youtube.com/watch?v=VgA8ws8nzt4
 

gilabola

Freshie
Messages
6
Joined
Aug 11, 2014
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Event ni macam hebat je..byk activity..i mau pi grand finale untuk tau team mana yg akan jadi champ dlm pertandingan dota2..hehe
 

cari_makan

Active+ Member
Messages
4,601
Joined
Sep 27, 2006
Messages
4,601
Reaction score
196
Points
33
ada sapa2 kat sini pernah lawan or main dgn bone?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register