BTC USD 56,837.1 Gold USD 1,770.79
Time now: Jun 1, 12:00 AM

(DOTA 2 )-- Nak cari team untuk train, silap2 blh masuk tourney.

Rizal

Legendary Member
Messages
12,331
Paid Membership
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,331
Reaction score
699
Points
201
layan dota jap :D
 
Sponsored Post

ajipai

Fun Poster
Messages
571
Joined
Jul 22, 2010
Messages
571
Reaction score
0
Points
10
tp noob je..point MMR 26++...standard indon ngan pinoy noob je....
 

gilabola

Freshie
Messages
6
Joined
Aug 11, 2014
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Dota2 Kaki!!Jom dota!!

dulu Diablo yg famous..skrg semua org sudah main dota2..main bersama dengan kwan2..challenge player online..siapa peminat dota2 angkat tangan..haha
 

sepaksyok

Freshie
Messages
17
Joined
Aug 10, 2014
Messages
17
Reaction score
0
Points
3
Dota2 masih popular lagi ke?i rasa popularity sudah kurang kan..i skrg ni main Smite dan jugak heroes of newerth..syok jugak..hehe
 

wen123

Junior Member
Messages
66
Joined
Jan 28, 2014
Messages
66
Reaction score
0
Points
6
Jangan addict sangat..online game ni mmang bazir masa punya..baik focus kat kerja kamu..kawan2 I byk guna duit untuk beli gear untk hero dia..memang tak berbaloi la
 

easylife

Fun Poster
Messages
429
Joined
May 7, 2014
Messages
429
Reaction score
0
Points
10
Dota2 masih blh tahan..tp rindu jugak kat Diablo..sape yg ade main??
 

jackmuzika

Fun Poster
Messages
300
Joined
Jun 21, 2013
Messages
300
Reaction score
0
Points
10
aku main dota2 dan ramai membe opis main lg.. hahaha....tp aku x membazir beli gear lah tu tak pentinng,,,, GGWP
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register