BTC USD 63,281.1 Gold USD 1,793.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Covid-19 Dos Ketiga Diberi Selepas Lebih 80 Peratus Dewasa Divaksin

TT

CG Super Hardcore Club
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
159,822
Reaction score
21,818
Points
1,671
Sain jangan takut 🤭

FB_IMG_1632078361293.jpg
 
Sponsored Post

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
34,287
Reaction score
2,278
Points
201
Dos 3 ni memang akan slow aaa.. sebb byk pusat vaksin da tutup berperingkat
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
92,296
Reaction score
15,059
Points
1,906
FDA tak lulus booster utk umur 16 tahun ke atas kecuali umur 65 ke atas dan seperti yg CMM sebut. Vote 16 menentang, 2 menyokong x silap...baru je tgk youtube Dr Vinay Prasat ( x salah eja kot). FDA x sokong sb data research x cukup utk tunjukkan keberkesanan booster. FDA nak Randomized Controlled Trial yang jumlah peserta(populasi-nilai n) yg lebih besar..

terima kasih tn pedang_setiawan atas response ni:)
appreciate this very much, nice (y)
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
92,296
Reaction score
15,059
Points
1,906
si rashid ni silap
org yg complete dua dos pun klu boleh taknak dos ketiga

even org yg ambik dua dos pun bimbang kot kerajaan putuskan semua org ambik dos ketiga nanti
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
92,296
Reaction score
15,059
Points
1,906
saya mahu dos ke-3...

baguslah tuan.
selain tuan, ada juga forumer cg yg mahu 3rd dose

saya mungkin antara segelintir yg taknak 3rd dose

silap saya kat statement atas, tak letak 'segelintir' . saya silap generalize

org yg complete dua dos pun klu boleh taknak dos ketiga

even org yg ambik dua dos pun bimbang kot kerajaan putuskan semua org ambik dos ketiga nanti
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register