DOPOD 838Pro FOR SALE

Recommended Brokers


fundernet

Active+ Member
Joined
Jun 15, 2007
Messages
2,648
Reaction score
0
Points
20
mahal ni,kasi kureng sikit cantik larr..
 
Sponsored Post

ripzer

Active Member
Joined
Jan 10, 2006
Messages
2,200
Reaction score
2
Points
25
idup lagi ke iklan ni??

gi je la sunway pyramid tu haaaa... dopod dia jual rm2500, nak murah,ambik HTC rm2300..

tu tak bargain lagi tu..n tak check lagi kat tempat lain2..
 

Bizzport786

Active Member
Joined
Oct 20, 2006
Messages
1,543
Reaction score
4
Points
25
Aku dah tengok HTC canggih beb.. touch screen. RM1900 boleh dapat. tapi memori kecik laa. Windows mobile dia ok ke?? ada saper2 nak komen?
 

ripzer

Active Member
Joined
Jan 10, 2006
Messages
2,200
Reaction score
2
Points
25
Aku dah tengok HTC canggih beb.. touch screen. RM1900 boleh dapat. tapi memori kecik laa. Windows mobile dia ok ke?? ada saper2 nak komen?
kekeek..dopod ngan htc sama la bro.. kat ne dapat 1900 ? pm ler aku :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register