Viral Doktor muda di hospital kerajaan panggil pesakit puk* anjing

CG Sponsors




azham

Active+ Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
4,949
Reaction score
936
Points
86
Entah2 doktor ni baru je baru balik selepas berbelas jam kerja.
Stress, baru nak lelap dah ada message ganggu.
 
Sponsored Post

Defxz

Fun Poster
Joined
Oct 2, 2010
Messages
349
Reaction score
29
Points
20
Mungkin dia stress kerja kot, maafkan la dia😅
 

alkeysah

Fun Poster
Joined
Apr 21, 2012
Messages
457
Reaction score
36
Points
30
Mungkin dia stress kerja kot, maafkan la dia😅
memang marah. tapi sebagai orang yg selalu lepak kat ward hospital, aku yakin doc ni stress penat gila.

aku penah masuk red zone, sorang doc ni dah 24 jam keje, tak tidur lagi.. last2 nurse suruh tidur kejap kat seat pesakit athma, tutup tirai.

belum masuk layan pesakit atau penjaga yg baran mulut hansuang.

dan kena tengking dgn pakar.

seriously, KKM kena buat sesuatu.
 

kopirait

CG Top Poster Club
Top Poster #4
Joined
Apr 18, 2010
Messages
36,410
Reaction score
2,423
Points
206
Baca balik twitter tu... dia tidak mempukianjingkan pesakit tapi rakan sekerja yang refer pesakit tu
ya betul dia pukianjingkan fellow doctor.
tapi gaya bahasa dia merujuk pesakit tu pun kurang ajar juga.
 

makcikcomei

Active Member
Joined
Dec 3, 2010
Messages
1,868
Reaction score
241
Points
33
Entah2 doktor ni baru je baru balik selepas berbelas jam kerja.
Stress, baru nak lelap dah ada message ganggu.
Orang ramai mengaharapkan doktor tu robot (yang pekak bisu, buat kerja saja), malangnya doktor juga seorang manusia biasa yang ada sihat sakitnya, letih segarnya, lapar kenyangnya.

Stress kena dilepaskan. Tak mampu maki berdepan, kat twitter lah tempat curah perasaan.
 

AbdulFakar

Fun Poster
Joined
Jun 16, 2019
Messages
214
Reaction score
30
Points
20
dah memang biasa mulut camtu. org lain stress jgk bukan dia sorang je dlm dunia ni stress
 

AbdulFakar

Fun Poster
Joined
Jun 16, 2019
Messages
214
Reaction score
30
Points
20
silap la buat socmed tempat luah perasaan. lagi2 yg kerja gov
 

ediman4u

Active Member
Joined
Sep 12, 2009
Messages
2,303
Reaction score
19
Points
25
sudah menjadi suatu 'norm' baru jugak lauahan di sosial media..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register