Viral Doktor muda di hospital kerajaan panggil pesakit puk* anjing

CG Sponsors




Sponsored Post

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
21,223
Reaction score
2,390
Points
201
tak heran la aku bab ni...tgk cara generasi sekarang berkomunikasi......sebut binatang tu ramai semua binatang dah keluar....doh....gila.....pk...kot3 pun mereka sebut......perempuan pun ramai mencarut sekarang....ada sekali tu budak perempuan aku dengar dia tunggu kawan dia ambik dia...tapi lambat.....dia call...." weh bab1....mana kau" tanpa malu cakap kat phone dgn ramai org kiri dan kanan....so kalau doktor ni cakap gini aku tak pelik...sistem komunikasi generasi mereka ajak mereka cakap mcm tu...dah jadi budaya....so tak senang nak padam budaya ni....
 

kopirait

CG Top Poster Club
Top Poster #4
Joined
Apr 18, 2010
Messages
36,410
Reaction score
2,423
Points
206
berhentilah jadi doktor.
cari kerja lain.
 

Megat Al Fateh

Fun Poster
Joined
May 6, 2019
Messages
972
Reaction score
441
Points
41
kalau nak tengok perangai buruk BBNU zaman skrg, antara lubuk paling dalam ialah di twitter .. tp yg baru2 ni diorang dah start lepak dkt snapchat dgn discord

konon account tu hak peribadi dia, nak tulis apa pun ikut suka.. tu blom yg share gambar ke video lagi..

bila ko tau ko dah jadi viral, masa tulah nak menyesal nak deactivate account.. mcm mamat nih.. :p
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
21,223
Reaction score
2,390
Points
201
kalau nak tengok perangai buruk BBNU zaman skrg, antara lubuk paling dalam ialah di twitter .. tp yg baru2 ni diorang dah start lepak dkt snapchat dgn discord

konon account tu hak peribadi dia, nak tulis apa pun ikut suka.. tu blom yg share gambar ke video lagi..

bila ko tau ko dah jadi viral, masa tulah nak menyesal nak deactivate account.. mcm mamat nih.. :p
betul tu...mcm golongan berumur pulak main facebokk....kononnya wall tu hak dia ..so suka hatilah dia nak tulis apa....so kat situ jadi lubuk mengumpat yg sgt hina.....kutuk jiran....kutuk boss....kutuk kawan kawan...sindir org.....lepas tu pun kawan kawan komen sambil buat dosa mengumpat yg sangat hina...kat facebokk pulak DIA BERLAKON kalah drama jam 7.00 petang.....DIalah paling alim...upload doa doa...kata kata motivasi...tapi bab kutuk..sindiri secara halus dia pointkan org.....dan SI ***** pulak percaya.... - ini perangai geng berumur..hahaha
 

imabiz

Active Member
Joined
Mar 27, 2009
Messages
2,245
Reaction score
29
Points
40
kalau betul dia yang taip, tak sepatutnya menjadi doktor jika begini perangai,.
 

cak cibo

Active Member
Joined
Apr 18, 2018
Messages
1,034
Reaction score
490
Points
51
Nampak perkataan carut tu bukan refer pada Pesakit...tapi pada org yg refer pesakit tu pada dia pukul 3 pagi.

Apa pun, Dr muda ni memang rendah budi bahasa.
Dan..kenapa perlu tulis gitu kat twier.?
Budget poyoo Dr ni..

Baru lepas HO je pun.

Kesian....miskin orgnya..miskin budi bahasa.
 

makcikcomei

Active Member
Joined
Dec 3, 2010
Messages
1,868
Reaction score
241
Points
33
Baca balik twitter tu... dia tidak mempukianjingkan pesakit tapi rakan sekerja yang refer pesakit tu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register